دیشب چندجا از ولیعصر و جمهوری رو چک کردم همه پینگ شون عالی بود ولی سرعت ها بیشتر از 30 کیلو بیشتر نمیشد معلوم بود سرعت مرکز شهر محدود شده
متاسفانه، کشور ما درکی از اینترنت و سرعت اینترنت و حجم سایت های کنونی ندارد.
جناب اژه ای هم که بهتره چیزی نگم! پلیس داره میگه ما میتونیم وایبر و... کنترل کنیم بعد آقا میاد میگه فیلللتر کنید.
اگه به اینه، کلیه مکالمات همراه و ثابت و اس ام اس را قطع کنن، چون فرقی با وایبر نمیکنه.
استفاده از ماشین هم حرام کنند و همچنین ماندن در خانه و خانه داشتن هم حرام کنن. بالاخره انجام فساد و خلاف در خانه و یا ماشین و یا توسط اینا انجام میشه، به موارد شرعی اشاره نمیکنم، اما همین مواد مخدر را معمولا با وسایل نقلیه جابه جا می کنن و یا تو خونه نگاه میدارن و یا مکان های مسقف دیگه!
همه چیز حرام است!
سلام
من دیشب یک بسته 24 گیگابایتی خریدم (ساعت 2 تا 8)، تست کردم. در این بازه زمانی نزدیک 7 گیگ دانلود کرد بدون افت سرعت. سرعت هم حدود 350 تا 450 بود.
همینطوره، این تست هم که بالاتر گذاشتم مرکز شهره ساعت 6 صبح.
وقتی هم به 700 زنگ میزنی میگن همینه دیگه فعلا تو مرحله تسته.پول گرفتنشون و از بین رفتن حجم های استفاده نشده و حجم دزدی واقعیه ولی سرعت افتضاح ،تسته و تخیلات ما.
بسته اینترنتیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی فقط 2تا8میشه ازش استفاده کرد؟
آره ... سرعت هم خیلی خوبه ... قیمت هر گیگ هم می افته حدود 400 تومان ...
یک نکته خیلی مهم در مورد ایرانسل اینکه سرعت دانلود از داخل با خارج تفاوت چندانی نداره پس کمبود سرعت مربوط میشه به bts یا زیرساخت های دیگه کمبوده پهنای باندی نداره ایرانسل
Last edited by tntkgb; 21-09-2014 at 12:17.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)