كامپيوتر گوشيمو نميشناسه . وقتي كابل رو ميزنم ، هيچ اتفاقي نميفته . چييييييييييكار كنم؟
كامپيوتر گوشيمو نميشناسه . وقتي كابل رو ميزنم ، هيچ اتفاقي نميفته . چييييييييييكار كنم؟
سلام دوست عزیز با دســـتگاه باکس میشـــه اینکارو کـــرد !!!![]()
1- گوشیت چیه
2- گزینه های رو گوشی میاد یا نه
3- نرم افرارهای مربوط به گوشیت رو کامپیوتر نصبه
4- مطمئنی کابل USB به کامپیوتر نصبه![]()
k800
گزينه ها رو گوشي مياد.
نرم افزار نداره
آره .
منظورم از نرم افزار همون سی دی گوشی بود. کابل usb رو به یه پورت دیگه نصب کن و بعد امتحانش کن اگه نشد نرم افزار usb driver دانلود کن و بعد نصبش کنی مشکلت حل میشه![]()
می شه یکی هم به سئوالای من در مورد ستیو جواب بده.
1-
من یه سئوال دارم.این نرم افزار ضبط صدا که روی کوشی هست وقتی داریم حرف می زنیم با گوشی صدای مکالمه رو ضبط نمی کنه مال شمام اینجوریه؟ باید چیکارش کنم؟
2- وقتی فیلم می گیرم باهاش صدای ضبط شده اش خیلییییییییییی کمه طوری که تا ته که زیاد می کنی تازه کم می شنوی .مال شمام همینه؟ من وقتی می خوام از تی وی فیلم ضبط کنم باید صداشو خیلیییییییییی ببرم بالا تا موقع بازبینی تازه حد معمولی صدا پخش کنه
یه سئوال دیگه ..من کتاب ریختم روش جاواس. حالا نمی شه خوندش یعنی چون دکمه نداره نمی شه صفحه عوض کرد.این چاره ای داره یا باید همشونو پاک کنم؟
پایین صفحه کتابا هم فلش نداره که ببرم صفحه رو جلو
1- امتحان نکردم ولی میتونی از ALON.Software.MP3.Dictaphone.v.2.97_استفاده کنی
2- بیت ریت صدای ستیو تو ورژن قبلی خیلی پایینه گوشیتو آپدیت کن
3- بیا به این مسیر منو>تنظیمات> مدیر برنامه> برنامه های نصب شده> حالا برنامه جاواتو پیدا کن> گزینه ها > تنظیمات مجموعه > کلید های روی صفحه نمایش> حالا این گزینه رو بزار رو حالت روشن
موفق باشی![]()
ممنون از راهنماییت. اما اون کلید درست بود اخه تو بقیه چیزا پایینش کلیداش هست حتی تو یه کتابم هست اما تو بقیه اشون نیست...
در ضمن ورژن گوشی جدیده
تو همون مسیر اندازه اجرا شدن برنامه رو کوچیک کن شاید برنامه بزرگ اجرا میشه و جایی به دکمه ها باقی نمونه.
USB DRIVER رو ميشه لينكشو بزاري؟
البته من يه دونه دارم اما نصبي نيستش . نميدونم بايد با هاش چيكار كنم.
اين گوشي من CD نداره . جاي كابل رو بايد 5 تا 6 بار عوض كني تا بالاخره بياد . پدر ادم درمياد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)