کی راضی نیست
کی راضی نیست
یکی خبر خوب برای خودم:
گوشی من خود به خود اصل شد:یه دفعه نمی دونم چی شد که سریال آی ام آی نرم افزار با پشت باتری به همراه کارتن یکی شد!.گوشی من سری اول 810 و ساخت مالزی هم است.
من قبلا توی یکی ز صفحات لینک یه نرم افزاری که چند تا پچ رو یکی میکرد رو دیده بودم ولی حالا یادم رفته![]()
اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه![]()
سلام من توی یکی از صفحات لینک نرم افزاری که چند تا پچ رو یکی میکرد رو دیدم ولی حالا یادم نیست کجاست
اگه کسی میدونه کدوم صفحه هست لطفا کمک کنه![]()
سلام من توی یکی از صفحات لینک نرم افزاری که چند تا پچ رو یکی میکرد رو دیدم ولی حالا یادم نیست کجاست
اگه کسی میدونه کدوم صفحه هست لطفا کمک کنه![]()
ميگم معمولا w810 ها imei شون با رو جعبه يكي نيست آره؟
سلام به همگی
من میخوام یه w810 بگیرم نظرتون چیه؟برای من مهم کیفیت صدا و دوربین خوبه
با پول این (حدود 200000)گوشی جدیدتر که بهتر از w810 باشه نیست؟البته با کیفیت صدا و دوربین خوب
سلام به همگی
من میخوام یه w810 بگیرم نظرتون چیه؟برای من مهم کیفیت صدا و دوربین خوبه
با پول این (حدود 200000)گوشی جدیدتر که بهتر از w810 باشه نیست؟البته با کیفیت صدا و دوربین خوب
ميگم معمولا w810 ها imei شون با رو جعبه يكي نيست آره؟
فقط برای سری اول مالزی می تونه یکی باشه البته خودم که خریده بود (290 تومان)می دونستم الکی پول نمی دم و گوشیم اصل هیت با این اون موقع سریال پشت گوشی با کارتن یکی بود ولی در نرم افزار یکی نبود وفرق می کرد اما حالا نمی دونم که چی شد هر سه یکی شدند.الان مالزی که داره سری دوم این گوشی رو می زنه خیلی کیفیتش رو اورده پایین تر و لی سریالش رو خبر ندارم.و البته چینی رو که دیگه بایستی قید اصل بودن رو بزنی.
مال من الان imei پشت گوشي با روي كارتن يكي هست ولي تو نرم افزار خود گوشيم imei ش يه چيز ديگه هست . الان تمام گوشي هاي w810 اينجوري هست؟
ميگم آپديت نكردي گوشيتو ؟
چيكارش كردي كه همش يكي شد؟؟!
راستي الان گوشي شما با تم orbit منوش عوض ميشه؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)