سیم آنتن خوب داشته باشی و توی نقطه کور نباشی خیلی بهتر از آنتن برقی ها (بوستر دار ها ، دارای تقویت کننده) کار می کنه!!!
سیم آنتن خوب داشته باشی و توی نقطه کور نباشی خیلی بهتر از آنتن برقی ها (بوستر دار ها ، دارای تقویت کننده) کار می کنه!!!
سیم کواکسیاله دیگه. همون سفیده.
تو دیجیتالم اینو پیشنهاد دادن. تو تی وی.
نه اینجا جای خوبیه. ولی هنوز که آزمایشی هست نمیتونم بگیرم. من مال کامپیوتر رو دارم.
من موندم اگه اون آنتن کوچیکش نگیره بعد از افتتاح ولی آنتن مال تی وی بگیره نمیتونم همیشه بهش وصل کنم. چون تی وی کنارم نیست. نمیدونم چیکار کنم.
Last edited by Ghaioom; 29-10-2011 at 16:55.
پخش آزمایشی شبکه نمایش آغاز شد الان فیلم حضرت ابراهیم از این شبکه در حال پخش است
Last edited by kakawaki58; 30-10-2011 at 13:56.
البته فعلا فقط تو تهران![]()
دوباره مشکل:
الان دقیقا آنتن پشت بوم تنظیم شده به سمت جماران (آنتن شاخکی)
تو تنظیمات تلویزیون
روی کانال 37 (فرکانس 602)
کیفیت سیگنال 100 و قدرت سیگنال 46-50 هست:
شبکه های داخلی ایران رو با این مشخصات خیلی خوب دریافت می کنم مشکلی هم ندارن
روی کانال 43 (فرکانس 650)
کیفیت سیگنال 90 -95 و قدرت سیگنال 42
شبکه های جام جم ، Ifilme ، بازار ، شما و ... رو با این مشخصات خوب دریافت می کنم ولی مثلا 3 دقیقه خوبه بعد یهو یه حالت مثل این که سی دی خش دار باشه اتفاق میفته برای چند ثانیه کوتاه ، بعد مجددا درست میشه
سوال:
1- قدرت سیگنال برای دریافت تصاویر با بهترین کیفیت باید حدودا چند باشه؟ به چه صورت میشه قدرت سیگنال رو بهتر دریافت کرد؟ مشکل از آنتن هست؟
تو نت سرچ کردم
آنتن SDAO 2010 سیماران
قیمت 11 هزارتومان
این آنتن ها رو نوشته " آنتن دیجیتال اکتیو مخصوص گیرنده های دیجیتال زمینی "
دو مدل هم داره یکی رو نوشته Indoor یکی هم Outdoor
2-از این آنتن ها میشه استفاده کرد؟ یا این آنتن ها برای مورد دیگه ای استفاده میشن؟
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما یه آنتن تقویتی کوچیک دانت بگیر
کیفیتش عالیه و برقش هم از پورت usb کامیپوتر
قیمتش از 20 شروع میشه
تو وبلاگ مادیران در مورد فروش مستقیم گفته. زنگ بزن فروش مستقیم بهت میگه: آدرس ویلاگ مادیارن:
maadiran.mihanblog.com
---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
قدرت سیگنالت خیلی کمه بابا
باید بیشتر کنیش
با تنظیم دقیقا تر یا تهیه آنتن تقویتی یا بوستر دار. مثلا آنتن هوایی تقویتی
دوستان فکر کنم باید خود گیرنده هم قوی باشه چون کابلی که به تلویزیونم وصل بود مشکلی براش پیشومد ولی من با قدرت 10 و کیفیت بین 40 تا 50 همگی شبکه های دیجیتال دریافت می کردم
راستش هر چقد جابجا کردم آنتن رو قدرت سیگنال از این بیشتر نشد ، برای همین گفتم یه سوال بپرسم چه آنتنی بخرم که برای دریافت شبکه ها با مشکل مواجه نشم ، آنتنه تقویتی منظورتون چه آنتنی هست؟ آنتن جدا هست یا باید مثل تقویت کننده روی همین آنتنی که الان هست بسته بشه؟
در مورد آنتن هایی که در سایت سیماران نوشته برای استفاده DVBT و قیمت مناسبی هم دارن نظرتون چیه؟ میشه اینا رو استفاده کرد؟ یا این آنتن ها برای موارد دیگه ای استفاده میشن؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما قبلا گفته بودید شبکه های داخلی مشکل دارن حالا می گید شبکه های خارجی مشکل دارن بالاخره کدومه. اگه قبلا مشکل روی داخلی بوده حالا رفته روی خارجی پس قطعا مشکل از آنتنه ضمنا به نظر من این خش هم به خاطر نوسان درصد سیگناله که احتمالا 42 درصد کم و زیاد میشه. در ضمن محل اقامت شما کجای تهرانه؟ آیا کابل مستقیم از آنتن به تلویزیون وصل میشه؟ آیا درصد سیگنال توی شبکه های داخلی نوسان داره؟ اگر از وجود آنتن و کابل مناسب مطمئنی و با این وجود درصد سیگنال نوسان زیادی داره می تونه مشکل تیونر باشه.
درسته قبلا شبکه های داخلی این مشکل رو داشتن که با یه مقدار تنظیم آنتن درست شد
فرکانس 650 که شبکه های خارجی رو می گیره کیفیت سیگنال روی 95 ثابت ، قدرت سیگنال چند دقیقه 42 هستش یهو میاد 40 ،چند دقیقه رو 40 ثابت می مونه بعد میره 42
غرب تهران سمت پونک
دفعه قبل که گفتید سیم آنتن رو مستقیم وصل کنم ، چون سیم آنتن (یه مقدار اضافه پشت بوم بود) از تو پریز داخل خونه کابل رو 1 متر کشیدم بیرون ، الان کابل مستقیم به پشت تی وی وصل شده
خیر ، برای شبکه های داخلی کیفیت سیگنال ثابت روی 100 و قدرت سیگنال ثابت 50آیا درصد سیگنال توی شبکه های داخلی نوسان داره؟
قدرت سیگنال 50 یکی از دوستان گفت کم هستش
یه سوال دیگه هم داشتم ، این آنتن ها که تو سایت سیماران وجود داره برای تلویزیون استفاده میشن؟
آنتن SDAO 2010 سیماران
" آنتن دیجیتال اکتیو مخصوص گیرنده های دیجیتال زمینی "
Last edited by mehran_pqqp; 02-11-2011 at 04:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)