دوستان عکس هایی از شبکه euro sport HD که اتفاقا تصاویر با بکگراند سفید داشت در کمترین حالت روشنایی منزل گرفتم:
کسی تونسته این خاکستری بودن رنگ سفید رو با تنظیمات خاصی بهتر کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
![]()
دوستان عکس هایی از شبکه euro sport HD که اتفاقا تصاویر با بکگراند سفید داشت در کمترین حالت روشنایی منزل گرفتم:
کسی تونسته این خاکستری بودن رنگ سفید رو با تنظیمات خاصی بهتر کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
![]()
سلام دوست عزیز
حالا که امکان لینک برای تمام کاربران فعال شده اگه عکسهاتون رو به صورت thumbnail قرار بدین صفحه ها اصلاً سنگین نمیشن
برای نمونه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون![]()
عجب
هر چی امکاناته ماله اون بره و مثل اینکه باید بزنیم ه.ک و جیتگش کنیم و نمیشه باز نامه اعتراضی بفرستیم شاید با اپدیت درستش کنن![]()
مهدی جان بیا خونه من.هم تلویزیون و هم خونه متعلق به خودته.بیا هر چقدر دوس داری سر و کله بزن.هم از حضورت و هم اطلاعات استفاده می کنیم.
چشم عزیزم.
فقط چون میخواستم جزئیات پشت زمینه مشخص شه کامل گذاشتم اما حق با شماست.
تنها مدلی از wifi adaptor که تونستم پیدا کنم مدل زیر با قیمت هایی متفاوت هست از 38 دلار تا 53 دلار
مشخصاتش اینه:
Panasonic DY-WL10 Wireless LAN Adapter
Compatible with 2011 models - DMP-BDT110, TC-P65ST30 , TC-P65GT30, TC-P60ST30, TC-P60S30, TC-P60GT30, TC-P55ST30, TC-P55GT30, TC-P50X3, TC-P50ST30, TC-P50S30, TC-P50GT30, TC-P46X3, TC-P46ST30, TC-P46S30, TC-P42X3, TC-P42S30, TC-P42ST30, TC-L42E30, TC-L42E3, TC-L42D30, TC-L37E3, TC-L37DT30, TC-L32X30, TC-L32DT30, and TC-L32E3
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس و مشخصاتش که فیلتره
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروشش در سایت آمازون
فکر نمیکنم بشه در ایران پیداش کرد.
من تی وی رو حالت عادی گذاشتم و حالت صرفه جویی هم روشن گذاشتم فقط کنتراست رو روی 70 و وضوح رو روی 90 گذاشنم اگر به من پیشنهاد بدن بهترین محصولات سونی و سامسونگ و ال جی و...... رو هم بهت میدیم من حاضر نیستم این تلوزیون رو عوض کنم به نظرم اونایی که اشکالات جزیی میگیرن چند دسته اند:
1.تی وی رو درست نمیتونن تنظیم نمیکنند
2.تصویری که با بلوری تو بازار میبینندتو خونه با رسیورهای بیکیفیت وکانالهی sd نمیبینند
3. ظاهر پسند هستند و به همه جوانب و مشخصاتی که یک تی وی باید داشته باشد توجه نمیکنند
توی ایران نیست من خیلی دنبالش بودم
مدلش الآن یادم نیست ولی تو کاتالوگ 55vt30 دیده بودم
فقط هم خاص vt و st هست
من خودم دنبالشم اگر خبری گرفتم به همه می گم، منتها یکم فعلا درگیر هستم
دوستان عزيز سلام اگر منو راهنمايي كنيد و بگيد ايراد كار من كجاست ممنون ميشم من گزينه eco mode و power save رو روحالت خاموش ميذارم ولي موقعي كه برقهاي خونه رو خاموش يا روشن ميكنم اتوماتيك نور تلويزيون كم وزياد ميشه ايا گزينه ديگه اي هم هست كه بايد خاموش بشه كه ديگه نور تلويزيون با شرايط نور محيط تغيير نكنه
برید به این سایت :کسی تونسته این خاکستری بودن رنگ سفید رو با تنظیمات خاصی بهتر کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک قسمتی نوشته:
IRE Window Patterns
از 5 تا 100IRE رو دانلود کنید کنتراست رو بیارید پائین تا جایی که رنگ سفید روی 100IRE با 50IRE تقریبا یک درخشش داشته باشن بعدا با وایت بالانس و یا روی مد پرو میتونید تنظیمات حرفه ای تر انجام بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)