تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 602 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401441491 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من یه نظر شخصی دارم اینه که کلا سری هدفون هایی که به عنوان سری استودیویی معرفی میشن مثله Hd280 و380 و سری k های رده پایین akg بیشتر به کارتنظیم کننده ها میاد تا audiophile یعنی میخوان موزیک رو بیشتر شبیه صدای مانیتورها بشنوند تا صدای زیبا شده بسیاری از هدفون ها.
    اکثراً همینطورن
    یعنی می خوان صدا رو فلت نشون بدن. از این بگذریم که توی خیلی موارد آئودیوفیل ها هم صدا فلت دارن، ولی هدفون های استودیویی به نظرم از لحاظ سبک صدا، می تونن سه حالت کلی داشته باشن:
    1- اون هایی که فلت هستند که طبیعی ترین صدا رو می خوان پخش کنن و مناسب تنظیم کننده هایی هستند که می خوان ایرادات صدا رو بگیرن.
    2- اون هایی که صدای با پاسخ فرکانسی با شکل U برعکس دارن. که این ها به درد خواننده هایی می خوره که هدفشون صرفاً دنبال کردن آهنگ از طریق هدفون هستش و ساعت های زیادی قراره هدفون روی گوششون باشه برای همین سبک صدای هدفون باید طوری باشه که کمترین خستگی رو برای مغز و گوش ایحاد کنه.
    3- اون هایی که با سبک صدای هدفون های بیتس هستند. این دسته به درد کسایی می خوره که می خوان بدونن این آهنگی که تنظیم کردن، توسط شونده هاشون چجوری شنیده می شه. البته اخلاق حرفه ایی دیکته می کنه که شما وقتی محصولی رو تولید می کنین، شرایط استفاده از اون محصول (در اینجا موزیک) توسط شنونده (در اینجا هدفون های شبیه بیتس) رو هم در نظر بگیرین.

از لحاظ مشخصات فیزیکی هم این ها رو باید داشته باشن، هرچند همشون الزامی نیست:
    1- بدنۀ مقاوم
    2- سیم مقاوم یا با قابلیت جدا شوندگی
    3- فیش 3.5 و 6.3 میلیمتری
    4- تحمل جریان الکتریکی بالا
    5- ایزولیشن خوب
    6- بعضاً راحتی
    7- قابلیت استفاده توسط یک گوش (اسم تخصصیش رو نمی دونم). مثل دی جی ها

دوستان آیا کسی hd 650 داره و با توجه به امپدانس بالاش چه جوری تونسته ازش صدا بگیره. چون بدون یه آمپ خوب صدای واقعیشو نمیشه شنید. ممکنه با هدفونهای دیگش مقایسه کنه ؟
    من بدجوری بین hifiman he-400 و hiFiman he--500 و hd 650 گیر کردم .
    همیشه نظرم این بوده که بعضی پست ها و تاپیک های مرجعی که توی فروم های دیگه مخصوصاً هدفایی هست هم اینجا معرفی بشه. به هر حال این مسیری هست که اونها نه خیلی وقت پیش، ولی با تجربه و تعداد خیلی بیشتر از ما طی کردن. توی این مورد شما:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 7 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با امپیلیفایر لامپی که در حال طراحی PCB براش هستم، براحتی درایو میشه. تست شده و نتیجه عالیه
    دوست عزیز فکر میکنید کی آماده بشه؟ چون منم تصمیم گرفتم یه آمپ بگیرم برای هدفونم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    من یه هدفون برای ورزش میخوام ( ولی ورزشم خیلی سنگین نیست که بخوام یه چیز خیلی مقاوم بگیرم...) یه هدفون میخوام که در درجه اول کیفیت صداش بالا باشه چون این از همه چی بیشتر برام مهمه...
    خودم 4 مدل رو در نظر دارم

ممنون میشم بگین از بین اینها کیفیت صدای کدوم بیشتره؟ و یا اگه هدفون دیگه ای مد نظرتونه ممنون میشم بگین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    من یه هدفون برای ورزش میخوام ( ولی ورزشم خیلی سنگین نیست که بخوام یه چیز خیلی مقاوم بگیرم...) یه هدفون میخوام که در درجه اول کیفیت صداش بالا باشه چون این از همه چی بیشتر برام مهمه...

ممنون میشم بگین از بین اینها کیفیت صدای کدوم بیشتره؟ و یا اگه هدفون دیگه ای مد نظرتونه ممنون میشم بگین
    سلام.
    دوست عزیز اینقدر زیاد برای هدفون ورزشی خرج نکنید چون کیفیتی که دریافت می کنید نسبت به قیمت به مراتب پایین تر است. در ضمن در هدفونهای ورزشی کیفیت صدا خیلی مورد توجه قرار نمی گیرد چون اکثر افراد هنگام ورزش سنگین و در حین حرکت توانایی تشخیص جزئیات دقیق صدا را ندارند.
    پیشنهاد من این مدلها هستند:
    موفق باشید.

6. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هدفون برای بازی و بعضی اوقات فیلم.بیشتر بازی مد نظرم هست
    در مورد قیمت هاشون اصلا اطلاعی ندارم،دوستان عزیز خودتون ی مارک خوب معرفی کنید دیگه...
    ممنون

داره خودمونی میشه nickhill's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مدتی هست دنبال هدفون بلوتوث می گردم. بین چندین مدلهایی که دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظرم خیلی خوب هم از نظر صدا هم طراحی اومده،هم یه خوبیش اینه که سیم هم می خوره. ریویو هایی هم که ازش تو سایت های مختلف دیدم هم بسیار مثبت بوده. کسی از دوستان تجربه ی کار با این هدفون رو داشته؟ و آیا هدفون بلوتوث مدل دیگه ای پیشنهاد دارید؟
    من بیشتر موسیقی پراگرسیو متال و آلترناتیو گوش می دم و همچنین پادکست های صوتی, نمی خوام که بیس خیلی زیاد باشه طوری که شفافیت صدای خواننده رو ببره همچنین هدفونی می خوام که برای دویدن مناسب باشه
    ممنون می شم راهنماییم کنید
    Last edited by nickhill; 20-10-2013 at 01:28.

داره خودمونی میشه i-din's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Lost

پيش فرض

اکثراً همینطورن
    یعنی می خوان صدا رو فلت نشون بدن. از این بگذریم که توی خیلی موارد آئودیوفیل ها هم صدا فلت دارن، ولی هدفون های استودیویی به نظرم از لحاظ سبک صدا، می تونن سه حالت کلی داشته باشن:
    1- اون هایی که فلت هستند که طبیعی ترین صدا رو می خوان پخش کنن و مناسب تنظیم کننده هایی هستند که می خوان ایرادات صدا رو بگیرن.
    2- اون هایی که صدای با پاسخ فرکانسی با شکل U برعکس دارن. که این ها به درد خواننده هایی می خوره که هدفشون صرفاً دنبال کردن آهنگ از طریق هدفون هستش و ساعت های زیادی قراره هدفون روی گوششون باشه برای همین سبک صدای هدفون باید طوری باشه که کمترین خستگی رو برای مغز و گوش ایحاد کنه.
    3- اون هایی که با سبک صدای هدفون های بیتس هستند. این دسته به درد کسایی می خوره که می خوان بدونن این آهنگی که تنظیم کردن، توسط شونده هاشون چجوری شنیده می شه. البته اخلاق حرفه ایی دیکته می کنه که شما وقتی محصولی رو تولید می کنین، شرایط استفاده از اون محصول (در اینجا موزیک) توسط شنونده (در اینجا هدفون های شبیه بیتس) رو هم در نظر بگیرین.

از لحاظ مشخصات فیزیکی هم این ها رو باید داشته باشن، هرچند همشون الزامی نیست:
    1- بدنۀ مقاوم
    2- سیم مقاوم یا با قابلیت جدا شوندگی
    3- فیش 3.5 و 6.3 میلیمتری
    4- تحمل جریان الکتریکی بالا
    5- ایزولیشن خوب
    6- بعضاً راحتی
    7- قابلیت استفاده توسط یک گوش (اسم تخصصیش رو نمی دونم). مثل دی جی ها

همیشه نظرم این بوده که بعضی پست ها و تاپیک های مرجعی که توی فروم های دیگه مخصوصاً هدفایی هست هم اینجا معرفی بشه. به هر حال این مسیری هست که اونها نه خیلی وقت پیش، ولی با تجربه و تعداد خیلی بیشتر از ما طی کردن. توی این مورد شما:
    معمولا تو کارای استودیویی از امثال بیتس استفاده نمیشه چون برای مثال اگه یه ترکی رو Sound Monitor و هدفونی (لزوما on Ear) درست(بدون اعوجاج و استرس) پخش کرد لزومی نداره با بیتس یا هدفون سطح پایین چک کنه - بیتس همون واسه دی جی های درجه چندم مثه آویچی یا سینگرای رپ تجاری خوبه تا برای امثال ونجلیس و شیلر و کرتو

مورد دوم در مورد صدای inverse یه مثال بزن؟

اما در مورد مشخصات فیزیکی
    1 اولویت اصلی ایزوله بودنه
    2 فیش 3.5 مهم نیست 6.3 واجبه
    3 سیم طولانی هم مهمه
    4 در مورد caps on دی جی ها هم قضیه فرق می کنه معمولا هدفون های دی جیینگ! تو دسته هدفون های تنظیم دسته بندی نمیشن

10. 2 کاربر از i-din بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Lost

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

کلا این مدل هدفونا بیشتر قیمتشون یدک مارک اسپورتشونه
    مونده چه ورزشی باهاش بکنید
    هنوزم من از ie8 برای دو - دوچرخه سواری و موتور سواری( بسیار خطرناکه) استفاده می کنم

12. این کاربر از i-din بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Lost

پيش فرض

شایدبی ربطه ولی
    DID YOU KNOW

If a loss of hearing is left untreated, the brain can almost forget how to hear
    پس نتیجه می گیریم
    اصول صحیح استفاده هدفون رو یاد بگیریم و از همه مهمتر اجرا کنیم
    با تشکر

14. 2 کاربر از i-din بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه B . M . W's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام بر همه
    آقا کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
    من بودجه محدودی دارم میخوام یه هدست برای فیلم و بازی تا سقف 50000 تومن بخرم. خیلی تحقیق کردم بهترین گزینه ای که بهش رسیدم
    Farassoo Headset FHD-960V

است. حالا نظر شما چیه؟ ارزش خرید داره یا زود خراب میشه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •