اصلا این کارو نکنید ، حتما ماشین مشکل داره و صاحبش میخواد ازش خلاص بشه ، اگر به 206 علاقه دارید برید سمت تیپ 2 مدل بالا .
اصلا این کارو نکنید ، حتما ماشین مشکل داره و صاحبش میخواد ازش خلاص بشه ، اگر به 206 علاقه دارید برید سمت تیپ 2 مدل بالا .
با عرض سلام خدمت دوستان محترم انجمن P30world
من یه 206 مدل 85 تیپ 2 پیدا کردم با 160 تا کارکرد ، رنگش نوک مدادیه ، یه گلگیرشو عوض کرده فابریک انداخته ، یه چند تا خط و خش کوچولو هم داره که زیاد مشخص نیست
اگر نظر فنی کاملا سالمه لاستیکاش هم کوموه 70-80 درصد ، تا آخر سال بیمه داره ، چراغاش اسپورته و روکش و ضبط (پایونیر) ایناش هم خوبه.
به نظر شما این ماشین چقد میارزه ؟؟
ممنون از کمکتون
بین 15 تا 16 ملیون تومان بسته به تمیزی خودرو .
طرف گفته 18500 !!!
به نظر شما با بودجه 20 تومن بهترین اتخاب برام چیه ؟
ماشین اولم هست و رانندگی خیلی خوب نیست (تازه کارم).
یه ماشین دو نفره میخام بی دردسر ، هر چی کوچیکتر بهتر !
مصرف سوخت و مخارجش زیاد برام مهم نیست ، مهم سواری و راحتی و امنیتشه.
مزایای ماشین صفر هم بگین
اصولا فقط پراید صفر میتونم بگیرم
مرسی
Last edited by Sensero; 13-12-2013 at 20:45.
با سلام خدمت دوستان.
به نظر شما با 55 تومن چه ماشین هایی میشه خرید؟
بیشتر ماشین دنده اتومات مد نظرم هست.
قیمتش بالاست ، ماشین 8 سال کار است و بیمه اش هم رو به اتمام .
بهترین گزینه برای شما پراید 131 هست ، 111 پیشنهاد نمیشه چون بی دلیل گران است و ایمنی پایین تری دارد .
پراید کم مصرف ، نرم و بی دردسر است ، امنیتش متوسط هست . پراید صفر 36 هزار کیلومتر یا 18 ماه گارانتی دارد ، از اول دست خودتون است و میتونید با خیال راحت استفاده کنید . حداقل تا 3 سال بدون مشکل . قطعاتش هم بسیار ارزان و فرآوان است .
میتوانید به ال 90 اتومات صفر کیلومتر فکر کنید .
سلام خسته نباشید
من در حد 30 الی 35 ملیون دنبال ماشین کارکرده میگردم
ملاک هام به ترتیب 1-زیبایی و با کلاس بودن 2-کیفیت 3-راحتی
امروز لیفان 620 1600cc رو دیدم ، چشمم رو گرفت
توی اینترنت دربارش در سایت های ایرانی و خارجی تحقیق کردم و به نظر میرسه ماشین خوبی باشه
نظر شما چیه؟ آیا بهتر از لیفان 620 توی همین رنج قیمتی میتونم گیر بیارم؟
سلام
همون که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گفتن
پراید صفر بگیرید، مخصوصا" ماشین اولتون هست و احتمالا" توی نگه داری اش هم ناشی هستید، بهتره ماشین صفر بگیرید که دردسر نداشته باشه براتون، ماشین کارکرده بگیرید هر روز باید یه پاتون تعمیر گاه باشه و کلا" خاطره خوبی براتون نمیشه
سلام
کارکرده چرا؟
ما هم لیفان داریم هم تندر 90
قیمتشون یکی هست، ولی با عرض معذرت فرقش فرق اسب و ال....
تقریبا" این دو تا رو همزمان خریدیم، ال نودمون فقط تعویض روغن و بنزین، الان هم 60 هزار تا کار کرده
لیفانمون، تعویض لنت و لولای در و زیربندی و ...، خرجش هم کم از ال نود نداره، قطعات گرون، همه اینا به کنار چینی هست!!!
1- سلیقه ای هست و من هی بدم نمی آد
2- خیلی خوب نیست
3- به راحتی تندر نمیرسه، صدای کابین و زیربندی و درها و ... زیاده، کلا" حس خوبی ندارم وقتی توش یا پشتش میشینم
----
وقتی می خوای اینهمه خرج کنی تندر 90 صفر فول بگیر!!
1- که سلیقه ای هست که من عاشق تندرم، سلیقه شما فرق میکنه حتما"
2- توی این رنج قمیت عالیه
3- توی این رنج قیمت عالیه
Last edited by fishdilo; 14-12-2013 at 03:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)