تاریخ دقیق اعلام نتایج رو گفتن؟
گفتن 15 مرداد. ولی تا اونجا که یادمه پارسال روز چهاردهم ساعت 1 ظهر نتایج اومد رو سایت.
Last edited by lohrasbi; 09-07-2012 at 11:44.
من به خاطر کنکور ، دو درس تحلیلی و گسسته که هر دوتاشون واسه یک معلم ..... و ...... و ...... ( شما هم وقت کردین چند تا فحش بدین) بود افتادم ! خدا ازش نگذره الهی آمین ! 80 % کلاس ما رو انداخت . پارسال هم بچه هایی که باهاش درس مبانی کامپیوتر سال سوم داشتند چند نفرشون رو انداخت ! اینو گفتم که بدونین اشکال از معلم ... ما بود !
الان نمیدونید چه حالی دارم . چرا اینقدر بعضی معلم ها ( گفتم بعضی ها نه همه ) بی درک و فهمن ؟ یعنی عقلش نکشید که ما بد بختا کنکور داریم یکم راحت بگیر .
سوالاش باور کنید سطحش المپیاد هست با این تفاوت که چهار گزینه ای نیست ! ایشالله خدا هم واسش سخت گیری کنه ! :(
سلام آقای lohrasbi
کنکور چطور بود؟
(منم مثل شما کنکوری 90بودم پارسال هم اینجا میومدم منتها پست نمی دادم)
سلام. اینو بعد از کنکور همینجا نوشتم:
البته اکثر بچه ها و معلمای شیمی معتقدن شیمی سختتر از پارسال بوده. که من اینو سر جلسه نفهمیدم.سوالا به نظر من در کل نسبت به دو سال قبل معقول تر بود و بعضی درسا آسونتر شده بود. در کل آزمون نرمالی دادیم امروز.
ادبیات و عربی سوالاش خوب بودن و نمیشه بگی آسون یا سخت بودن. دینی مثل پارسال سخت بود. من که بیشتر شک دارها رو زدم! خدا به خیر کنه! زبانش فک کنم مثل پارسال نسبتن آسون بود. (البته درسته پارسال خودم 28 زدم! ولی میدونم آسون بوده!)
ریاضیش که مطمئنن از 89 و 90 آسونتر بود. فیزیکش هم از نظر درجه سختی فک نکنم فرق زیادی با پارسال داشته بوده باشه است ( داشتی جمله بندیو)
سر فیزیک نمیدونم چرا اونقدر وقت کم اوردم. یه لحظه ساعتو دیدم فکر کردم ساعتم اشتباس! بعد با ساعت دیواری چک کردم دیدم بــــــــــله! خلاصه شیمی فقط 15 تا زدم. اون 15 تایی که زدم نرمال بود. مسئله هاشو دیگه ندیدم چجوری بود.
واي خيلي در مورد رتبم كنجكاوم ...
احساس ميكنم يه قمار بزرگي رو زندگيم انجام دادم ...
اگه خدايي نكرده رتبم بد بشه وضعيتم خيلي خيلي بد ميشه
سعيم رو كه كردم ،؛ كنكور هم خوب دادم ، تعداد سوال هاي زدم به طور عجيبي بيشتر بود ، شيمي 25 تا زدم كه بقيشم مساله ها بود كه همه رو جا خالي دادم
فيزيك به نظر من راحت بود مخصوصا فيزيك 3 ، من بعد عيد فيزيك 3 رو با نااميدي سرسري خوندم ، ولي سر كنكور فقط 2 تا نزدم كه اونم واقعا سخت بودن
دوستان شما تخصصي ها رو چند تاشو زديد ؟
من ریاضی13تا فیزیک وشیمی 8 تا نزدم ولی موقع تصحیح کردن غلطهام خیلی زیاد بود(درصد نگرفتم) .خدا کنه رتبم افتضاح نشه.
خودم به ترتيب 15 5 10
من اصلا جرات نكردم برم كليد رو ببينم ، دست و پام ميلرزه !
نميدونم اين هايي رو كه زدم با چهكيفيتي زدم چون كلا من بي دقتم ، اون روزم تغييري نكرده بودم ...
خدا به هممون كمك كنه ...![]()
سلام دوستان
من همون اوایل موقع ثبت نام کنکور سراسری برا پیام نور و غیر انتفاعی هم ثبت نام کردم ،توی کارتم هم نوشته
الان دوباره لازمه برم جایی تاییدش کنم یا نه دیگه لازم نیست؟
![]()
ولی از زیستش خیلی خوشم اومد ...فقط اطلاعا عمومی بود...قلم چی هم که آبروش رفت ، اصلا شبیه آزموناش نبود....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)