کار خوبی میکنی امیدوارم خوب باشه فقط
از من نه کارتی چیزی گرفت نه مدرکی نه معرفی
هیچی
همینجوری بهم داد
همه isp ها میخوان ولی این نخواست
جالب بود برام
پینگ مخابرات بالاست !!
Sent from my EndeavorU using Tapatalk 2
کار خوبی میکنی امیدوارم خوب باشه فقط
از من نه کارتی چیزی گرفت نه مدرکی نه معرفی
هیچی
همینجوری بهم داد
همه isp ها میخوان ولی این نخواست
جالب بود برام
پینگ مخابرات بالاست !!
یعنی چنده ؟
من online زیاد بازی می کنم
برام مهمه
اگه میشه یکی ping بگیره ، بزاره ببینیم
پینگ مخابرات بهترین پینگ تو ایرانه. من با 256 تو بهترین حالت 130 می گیریم با 4.2.2.4 و تو حالت نرمال 230 . در حالی که قبلا پارس آنلاین داشتم و با 2 مگ همچین پینگی داشتم و وقتی ترافیک محدود باشه آدم بازی کوفتش میشه. نگرانه حجمش ته بکشه. اما با مخابرات همه کار می کنی. چت ویدئویی ، رادیو اینترنتی و بازی آنلاین. نگران هیچیم نیستی![]()
سلام
من هیچی از این اصطلاحات ( پینگ و دانلود حجمی و نامحدود و ... ) مربوط به اینترنت پرسرعت نمی دونم .
من تصمیم دارم یک حط تلفن ثابت بگیرم . بعدش هم برای گرفتن اینترنت پرسرعت اقدام کنم .
الان که این تاپیک رو مرور می کنم می بینم ظاهرا شما از اینترنت مخابرات راضی هستین واسه همین برای خلاص شدن از دایل آپ بهتره که من هم برم سراغ مخابرات .
خواهش می کنم قبل از اقدام برای ثبت نام تلفن ثابت و اینترنت پر سرعت اگر نکاتی هست من رو راهنمایی کنید تا دچار اشتباه نشم .
در ضمن پی سی من قدیمی است با این مشخصات : پنتیوم 4 . 512 مگ رم . ویندوز اکس پی . آیا مشکلی از این بابت نیست ؟
ممنون میشم من رو ذر زمینه گرفتن خط ثابت و اینترنت پرسرعت راهنمایی کنید تا هزینه ی بیخودی نکنم .
من از gprs ایرانسل اسفاده میکنم اینترنت مخابرات ارزش خریدن خط تلفن رو داره؟
مهم کاربری شماست. اگر سرعت ملاک اول شماست بهتره از شرکت های دیگه بگیرید. چون مخابرات بالاترین سرعتی که به کاربرای حقیقی میده 512 هست اونم با نامه و ... . اما شرکتای دیگه تا 4 مگ رو راحت میدن.
این تنها عیب مخابراته. ضمن اینکه هر 1 ماه یه بار افت سرعت و بعضی مواقع مشکل چند ساعت - روزه به وجود میاد. البته اونقدری نبوده که بخواد منصرف کنه کسیو. من 6 ماه 256 مخابرات دارم. ازش راضیم.
نه مشکلی نداره از بایت سیستم. کمتر از اینشم برای کاربری اینترنت مشکلی نداره .
اگر خط ندارید دایل آپ رو چطوری وصل میشید ؟ اینو بگم که ADSL خط رو اشغال نمی کنه اگه به این دلیل می خواستین خط بگیرین.
اگر کلا خط ثابت در اختیار ندارید یه سر به مخابرات منطقه بزنید اگر دیدین خط گرفتن راحته و سریع نصب می کنن اقدام کنید وگرنه روش های دیگه مثل wimax , 3G رو هم می تونید روش فکر کنید. اگه منطقه شما پشتیبانی میشن.
gprs اصلا ارزش پول دادن رو نداره. خط آخر جواب قبلیم در مورد شما هم صدق می کنه.
Downstream من صبح از 255 شد 285! جل الخالق!
مخابرات ۱ مگ هم داره عزیزم
حدس می زدم که بگین اگر خط ندارم چطوری با دایل آپ وصل میشم . راستش سوای اینترنت ، خیلی نیاز به یک خط دیگر داریم ولی گفتم حالا که دارم میرم دنبال گرفتن خط ثابت ، به فکر گرفتن اینترنت هم باشم .
از مخابرات که سوال کردم گفتن خیلی سریع خط ثابت رو برام وصل می کنن و زیاد معطلی نداره . اما هنوز در مورد اینترنت ازشون سوال نکردم گفتم اول اینجا با شما یک مشورتی بکنم . و قبل از گرفتن خط اگر نکته ای لازم باشه برای گرفتن خط و اینترنت حتما رعایت کنم تا در آینده با مشکلی برنخورم
سرعت برام خیلی مهمه همین الان که با دایل آپ وصل شدم سرعت خیلی خیلی کند و لاک پشتیه . جون آدم بالا میاد تا این صفحه لود بشه حالا دیگه چه برسه به باز کردن مثلا فایل های ویدئویی در یوتیوب
حالا نمی دونم مثلا برای باز کردن هر چه سریع تر فایل های یوتیوب 256 کافیه یا باید 512 بگیرم ؟
در مورد هزینه اش میشه توضیح بدی ؟ الان شما برای 256 چقدر هزینه کردی ؟
برای اطلاع بیشتر از اصطلاحات ، مثلا اینکه دانلود حجمی با نامحدود چه فرقی دارن از کجا میشه توضیح این اصطلاحات مروبوط اینترنت پرسرعت رو پیدا کنم ؟
شما هزینه اش رو هم میدونی چقدر برای ما آب می خوره ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)