تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 2605 اولاول ... 2913413813873883893903913923933943954014414918911391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

یک مگ نامحدود ماهی 40 به زودی اقدام میشه ...
    کار خوبی میکنی امیدوارم خوب باشه فقط
    منم امروز رفتم مخابرات ، 1 مگ داشت
    گفت فقط به شرکت ها می دیم
    گفتم اگه اساسنامه شرکت رو بیارم حله ؟
    گفت باید با رئیس صحبت کنی

میشه یکی به من بگه ping مخابرات چنده؟
    و برای فعال سازی مخابرات ، هزینه اضافی دریافت می کنن؟
    برام خیلی مهمه
    از من نه کارتی چیزی گرفت نه مدرکی نه معرفی
    هیچی
    همینجوری بهم داد
    همه isp ها میخوان ولی این نخواست
    جالب بود برام
    پینگ مخابرات بالاست !!

Sent from my EndeavorU using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یعنی چنده ؟
    من online زیاد بازی می کنم
    برام مهمه
    اگه میشه یکی ping بگیره ، بزاره ببینیم

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

یعنی چنده ؟
    من online زیاد بازی می کنم
    برام مهمه
    اگه میشه یکی ping بگیره ، بزاره ببینیم
    پینگ مخابرات بهترین پینگ تو ایرانه. من با 256 تو بهترین حالت 130 می گیریم با 4.2.2.4 و تو حالت نرمال 230 . در حالی که قبلا پارس آنلاین داشتم و با 2 مگ همچین پینگی داشتم و وقتی ترافیک محدود باشه آدم بازی کوفتش میشه. نگرانه حجمش ته بکشه. اما با مخابرات همه کار می کنی. چت ویدئویی ، رادیو اینترنتی و بازی آنلاین. نگران هیچیم نیستی

4. 2 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام

من هیچی از این اصطلاحات ( پینگ و دانلود حجمی و نامحدود و ... ) مربوط به اینترنت پرسرعت نمی دونم .

من تصمیم دارم یک حط تلفن ثابت بگیرم . بعدش هم برای گرفتن اینترنت پرسرعت اقدام کنم .

الان که این تاپیک رو مرور می کنم می بینم ظاهرا شما از اینترنت مخابرات راضی هستین واسه همین برای خلاص شدن از دایل آپ بهتره که من هم برم سراغ مخابرات .

خواهش می کنم قبل از اقدام برای ثبت نام تلفن ثابت و اینترنت پر سرعت اگر نکاتی هست من رو راهنمایی کنید تا دچار اشتباه نشم .

در ضمن پی سی من قدیمی است با این مشخصات : پنتیوم 4 . 512 مگ رم . ویندوز اکس پی . آیا مشکلی از این بابت نیست ؟

ممنون میشم من رو ذر زمینه گرفتن خط ثابت و اینترنت پرسرعت راهنمایی کنید تا هزینه ی بیخودی نکنم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من از gprs ایرانسل اسفاده میکنم اینترنت مخابرات ارزش خریدن خط تلفن رو داره؟

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام

من هیچی از این اصطلاحات ( پینگ و دانلود حجمی و نامحدود و ... ) مربوط به اینترنت پرسرعت نمی دونم .

من تصمیم دارم یک حط تلفن ثابت بگیرم . بعدش هم برای گرفتن اینترنت پرسرعت اقدام کنم .

الان که این تاپیک رو مرور می کنم می بینم ظاهرا شما از اینترنت مخابرات راضی هستین واسه همین برای خلاص شدن از دایل آپ بهتره که من هم برم سراغ مخابرات .

خواهش می کنم قبل از اقدام برای ثبت نام تلفن ثابت و اینترنت پر سرعت اگر نکاتی هست من رو راهنمایی کنید تا دچار اشتباه نشم .

در ضمن پی سی من قدیمی است با این مشخصات : پنتیوم 4 . 512 مگ رم . ویندوز اکس پی . آیا مشکلی از این بابت نیست ؟

ممنون میشم من رو ذر زمینه گرفتن خط ثابت و اینترنت پرسرعت راهنمایی کنید تا هزینه ی بیخودی نکنم .
    مهم کاربری شماست. اگر سرعت ملاک اول شماست بهتره از شرکت های دیگه بگیرید. چون مخابرات بالاترین سرعتی که به کاربرای حقیقی میده 512 هست اونم با نامه و ... . اما شرکتای دیگه تا 4 مگ رو راحت میدن.
    این تنها عیب مخابراته. ضمن اینکه هر 1 ماه یه بار افت سرعت و بعضی مواقع مشکل چند ساعت - روزه به وجود میاد. البته اونقدری نبوده که بخواد منصرف کنه کسیو. من 6 ماه 256 مخابرات دارم. ازش راضیم.
    نه مشکلی نداره از بایت سیستم. کمتر از اینشم برای کاربری اینترنت مشکلی نداره .
    اگر خط ندارید دایل آپ رو چطوری وصل میشید ؟ اینو بگم که ADSL خط رو اشغال نمی کنه اگه به این دلیل می خواستین خط بگیرین.
    اگر کلا خط ثابت در اختیار ندارید یه سر به مخابرات منطقه بزنید اگر دیدین خط گرفتن راحته و سریع نصب می کنن اقدام کنید وگرنه روش های دیگه مثل wimax , 3G رو هم می تونید روش فکر کنید. اگه منطقه شما پشتیبانی میشن.

من از gprs ایرانسل اسفاده میکنم اینترنت مخابرات ارزش خریدن خط تلفن رو داره؟
    gprs اصلا ارزش پول دادن رو نداره. خط آخر جواب قبلیم در مورد شما هم صدق می کنه.

9. 3 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

Downstream من صبح از 255 شد 285! جل الخالق!

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

مهم کاربری شماست. اگر سرعت ملاک اول شماست بهتره از شرکت های دیگه بگیرید. چون مخابرات بالاترین سرعتی که به کاربرای حقیقی میده 512 هست اونم با نامه و ... . اما شرکتای دیگه تا 4 مگ رو راحت میدن.
    این تنها عیب مخابراته. ضمن اینکه هر 1 ماه یه بار افت سرعت و بعضی مواقع مشکل چند ساعت - روزه به وجود میاد. البته اونقدری نبوده که بخواد منصرف کنه کسیو. من 6 ماه 256 مخابرات دارم. ازش راضیم.
    اگر خط ندارید دایل آپ رو چطوری وصل میشید ؟ اینو بگم که ADSL خط رو اشغال نمی کنه اگه به این دلیل می خواستین خط بگیرین.
    اگر کلا خط ثابت در اختیار ندارید یه سر به مخابرات منطقه بزنید اگر دیدین خط گرفتن راحته و سریع نصب می کنن اقدام کنید وگرنه روش های دیگه مثل wimax , 3G رو هم می تونید روش فکر کنید. اگه منطقه شما پشتیبانی میشن.

مخابرات ۱ مگ هم داره عزیزم

12. این کاربر از mohsenking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

حدس می زدم که بگین اگر خط ندارم چطوری با دایل آپ وصل میشم . راستش سوای اینترنت ، خیلی نیاز به یک خط دیگر داریم ولی گفتم حالا که دارم میرم دنبال گرفتن خط ثابت ، به فکر گرفتن اینترنت هم باشم .
    از مخابرات که سوال کردم گفتن خیلی سریع خط ثابت رو برام وصل می کنن و زیاد معطلی نداره . اما هنوز در مورد اینترنت ازشون سوال نکردم گفتم اول اینجا با شما یک مشورتی بکنم . و قبل از گرفتن خط اگر نکته ای لازم باشه برای گرفتن خط و اینترنت حتما رعایت کنم تا در آینده با مشکلی برنخورم
    سرعت برام خیلی مهمه همین الان که با دایل آپ وصل شدم سرعت خیلی خیلی کند و لاک پشتیه . جون آدم بالا میاد تا این صفحه لود بشه حالا دیگه چه برسه به باز کردن مثلا فایل های ویدئویی در یوتیوب
    حالا نمی دونم مثلا برای باز کردن هر چه سریع تر فایل های یوتیوب 256 کافیه یا باید 512 بگیرم ؟
    در مورد هزینه اش میشه توضیح بدی ؟ الان شما برای 256 چقدر هزینه کردی ؟
    برای اطلاع بیشتر از اصطلاحات ، مثلا اینکه دانلود حجمی با نامحدود چه فرقی دارن از کجا میشه توضیح این اصطلاحات مروبوط اینترنت پرسرعت رو پیدا کنم ؟

مخابرات ۱ مگ هم داره عزیزم

شما هزینه اش رو هم میدونی چقدر برای ما آب می خوره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •