احتمالا نقشه بازی بعدی که گفته بودن american truck simulator هم همینه! چون نقشه انگلیس که برای ژرمن تراک اومده بود همینه که تو یورو 2 هست (و آلمان) فقط تکسچر هاش عوض شدن. کولا یه نقشه میسازن 10 تا بازی ا روش میدن بیرون.این scs هم عشق کپی کردنه.
احتمالا نقشه بازی بعدی که گفته بودن american truck simulator هم همینه! چون نقشه انگلیس که برای ژرمن تراک اومده بود همینه که تو یورو 2 هست (و آلمان) فقط تکسچر هاش عوض شدن. کولا یه نقشه میسازن 10 تا بازی ا روش میدن بیرون.این scs هم عشق کپی کردنه.
ولی من دلو زدم به دریا 100 مگو دان کردم خیلی نقشه با مرامیه !! ولی با نیوگیم میرم حال نمیده![]()
برای باز شدن نقشه باید new game بزنی ؟
نه بابا نیوگیم لازم نداره ! من از .قتی بازیمو 1.2.5.1 کردم سیوم پوکیده برای این از نیوگیم میرم![]()
سلام بچه ها دوستانم مان گفتن در این شهرها Stuttgart , Geneve بنز mp4 است ولی من رفتم نبود همان مودی که گفتم ریختم ولی نیامد بنزه باید کدام شهر بگیرم خواهشن همان شهری بگین که خودتان بنز mp4 را گرفتین
با تشکر
اشتوتگارد هست خودم خریدم از آونجا
من دانلود کردم نقشه رو و سیو قبلی رو باز کردم ولی جاده ها تغیری نکرده بود.با نیو گیم امتحان میکنم خبر میدم.
فقط اینو باید قسمت مد بریزم دیگه؟
بچه ها چرا بازی من با اینکه اون پچ 192 مگی رو ریختم ورژنش 1.2.5.1 نشده؟ آخه تو این ورژن میگن اتوبوس داره و ی سری چیزای دیگه ولی الان من 1 هفتس دارم با این ورژن بازی میکنم ولی چیزی ندیدم.شده 1.2.5 .هی بازیم کرش میکنه. اعصابمو خورد کرده. چه کنم ?
نمیخوام مجبور بشم اینهمه که رفتمو دوباره از اول برم. اگه کسی راهی بلده راهنمایی کنه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)