فهمیدم اون کتابی که عکسش رو گزاشته بودم چیه؟
اون کتابی که ماری به گری داده تا یه مدتی بخونه وتو یکی از دموها گری اون رو به ماری پس میده
فهمیدم اون کتابی که عکسش رو گزاشته بودم چیه؟
اون کتابی که ماری به گری داده تا یه مدتی بخونه وتو یکی از دموها گری اون رو به ماری پس میده
بابا ایمان تو نابقه ای در ضمن گفتی توضیح میدم
به هیچ دری نمی خوره فقط اگه بکاری ورشد کنه میاد ازت تشکر می کنه
قرار بود چی رو توضیح بدم
چشم ...سر فرصت يكي از سيو هام رو برات ميذارم. ببخشيد اين روزا سرم خيلي شلوغه و وقت نميكنم زياد به تاپيك سر بزنم ...من که تا حالا بدون رمز نگرفتم ولی عروسک می گفت که باید 200تا ماهی بفروشی وبرای ماهی ششم که حتما باید 5ماهی قبلی رو گرفته باشین از در یاچه(اونجای که خیار پرت می کنین)ماهی گیری کنین
ولی نمی دونم چرا لوحه خونه که من دارم(یکم با بقیه فرق میکنه البته خیلی کم) راه گرفتن 7تا ماهی افسانه ای روتوضیح داده
ببینم چی می کنی خبرای جالب برامون داری یا نه؟حیف که من 2ماهی نمی تونم بازی کنم چه حدس و گمانای تو سرم داشتم خدانکنه از یادم نرن
عروسک سیوت رو برام بذار اونی که صفحه های قبل گزاشتی دانلود نمی کنه خرابه
به ...سلامسلام . . .
اینم 3 تا نسخه مختلف از مزرعه دار برای موبایل با فرمت جاوا . . .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوش اومدين به تاپيك...
ممنون
این که عکس بذارم
اینجور پست ها که پاک میشه ولی برات تو پیام های خصوصی فرستادم مگه نرسیده
گلی که کارن برات میاره اگه لونه ی زنبور عسل نداشته باشی زنبور برات کندو میاره همین
خدارو شکر امیدوارم شدم به بازی کردنم دمو دکتر رو که تو کلیساس مربوط به فصل تابستانه می گم چرا نمی تونستم ببینم
ایمان فقط ما نظر میدیم پس چه جوری 400 صفحه شده؟من دیشب تا حالا رسیدم اول پاییز اگه تو پاییز کار مهمی باید انجام بدم بگو من به صورت اموزشی تا اخر سه سال بازی میکنم و یک دفعه دیگه از اول برای تابستان شروع میکنم ان موقع بدون گیم شارک بدون جا اندازی دمو و کارهای مهم مثل کار های شهر رفتن و تبروچای و... را امتحان میکنم اگه نشد ان موقع قانع میشوم که شهر نیست.
چه جوری با زنت در خانه شام میخورید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)