1-روی اس ام اس و برای چند ثانیه نگه دارید گزینه هاش میاد
2-فکرنکنم همچین گزینه ای باشه
3-اگه منظورتون ساعت زنگه بله داره به اسم clock
4-اره باید از نت دانلود کنی
5-چون توی X8 والپیپر تو 3 قسمت پخش میشه نه فقط همون صفحه ی اصلی
1-روی اس ام اس و برای چند ثانیه نگه دارید گزینه هاش میاد
2-فکرنکنم همچین گزینه ای باشه
3-اگه منظورتون ساعت زنگه بله داره به اسم clock
4-اره باید از نت دانلود کنی
5-چون توی X8 والپیپر تو 3 قسمت پخش میشه نه فقط همون صفحه ی اصلی
سلام ضمن تبریک خرید گوشی x8 به شما در مورد سوال اول روی خود متن پیام لمس طولانی کنید گزینه هاش میاد.سوال دویم تو رام اصلی فک نکنم بشه ولی بقیه اگه یاد دارن بگنسوال سوم هم تو قسمت یادداشت متن رو که نوشتی میتونی واسش یاد آور هم تنظیم کنی.سوال چهارم اگه با کابل گوشی رو وصل کردی به کام گزینه دوم رو انتخاب کنی نصب PCCompanion خودش میاد.سوال پنجم اندازه وال پیپر های اسن گوشی 640X480 هتش کلا تصاویر افقی رو میتونی بزاری زمینه نه عمودی.چون وقتی صفحه رو از طرفین میکشی تصویرم باهاش حرکت میکنه.سایز بزرگ امودی بریز تو گوشی اونجاکه ازت میخاد کراپ کنی کلشو انتخاب کن.
Last edited by axilbam; 29-05-2012 at 20:00.
قیمت نو این گوشی الان چند هست
شادباشید![]()
با سلام خدمت دوستان
گوشی من از دیروز پیغام No Service را میده و به شبکه موبایل وصل نمیشه و کنار آیکون آنتن شبکه، یه ضربدر قرمز گذاشته. باید چکار کنم؟ اگر فلش بشه درست میشه؟
سیم کارت و تو یه گوشی دیگه بزار شاید مشکل از سیم کارت باشه
سلام کسی جوابشو نمیدونه؟ اگه بخوام با بلوتوس یا وای فای از اینتر نت گوشی تو کام استفاده کنم چی؟
سلام.
مراحل خاصي كه نداره. مثل نصب تمام Device ها وقتي گوشي رو وصل ميكنم يه پنجره مياد براي نصبش . كه ميزنم به صورت اتوماتيك نصب كنه ولي اخرش نصب نمشيه ( از همون Device Manager ) .. دوباره وقتي كه مسير درايوري كه دانلود كردمم ميدم بازم همونجوري ميشه و نصب نميشه
روش براي شير اينترنت گوشي به كامپيوتر زياد هست. يدونه كه ديدم برنامه pdanet بود. بگرد همين فروم هست.
با درود
من تازه این گوشی به دستم رسیده و زمان ندارم که همه 391 صفحه را بخونم
برنامه app 2 sd روی گوشی من نصب نمیشه چکار باید بکنم تا بتونم برنامه ها را به مموری انتقال بدم ؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)