تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 507 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401441491 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام؛

چون نزدیک خونه تکونی های عید هم هستیم یه تجربه خیلی مفید بگیم:

ماه ها پیش یکی از اقوام یه میز دراور رو درست یادم نیست خریدن یا میخواستن کار دیگه ای کنند به هر حال میز روی وانت بود. مرد اون خونه به تنهایی اقدام کرد به میز رو از وانت بیاره پایین.
    میز دراور به اون سنگینی رو به سختی آورد پایین. خب تا چند روز درد کمر عذابش میداد و بلافاصله هم به یک مسافرت راه دور رفتند و همه اش ایشون پشت فرمون بودن.
    از سفر که برگشتن، بله کمرش کار دستشون داد. تقریبا تا فکر کنم یکی دوماه رو تخت خونه بود. وقتی رفتیم عیادتش گریه میکرد مرد به این بزرگی. خوب خیلی سخته برای مرد که از کارش بیفته و نتونه از جاش بلند شه.

دوستان عزیزم خواهش میکنم دقت کنید، کمر شوخی بردار نیست. تنهایی وسایل سنگین رو بلند نکنید، موقع برداشتن وسایل هرچند سبک بشینید ولی سر پایی خم نشید.
    اونکه با برداشتن یه دراور سنگین اینجور شد اما گاه برداشتن یه وسیله های نه چندان سنگین هم ممکنه باعث این مشکلات بشه اگر اصولی و با شرایط مناسب برداشته نشه.

خانوما و آقایون، پدرا و مادرای عزیز تو این خونه تکونی های نزدیک عید مباد وسیله ای سنگین روتنهایی جابه جا کنید،
    مباد دم عیدی کار دست خودتون بدیدا ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینترنت همراه اول دو تا مشکل مهم داره :

1. گاهی اوقات (و برای من چندین بار) پیش آمد که با فرستادن 0 به 8080 اعلام نمی‌کنه که حجم مصرف شده‌ات تا اون لحظه چقدره و یک حجم تکراری را اعلام میکنه! و بعد از چند ساعت اعلام میکنه که چند ساعت قبل حجم‌ات تمام شده! و البته بقیه ترافیک مصرف شده را آزاد پای‌ات حساب می کنه!

راه حل : یک قسمت در گوشی هست که تعیین میکنی که تا چه حجمی میخواهی مصرف کنی و بعد وقتی که به حجم تعیین شده رسید آلارم می‌دهد و یا حتی اینترنت را قطع میکند! اگر این قسمت در گوشی‌تان هست فعال‌اش کنید (data usage) یا به دنبال نرم افزاری بگردید که این کار را برای‌تان انجام بدهد

2. همه بسته های همراه اول حتی آنهایی که در سایت‌شان اعلام کرده بصورت خودکار تمدید نمی‌شود، بصورت خودکار تمدید می‌شود!
    اگر فکر میکنید با فرستادن 8 به 8088 تمدید خودکار قطع می‌شود بدانید که نمی‌شود!
    (همین طور که برای من دو بار بسته اینترنت را تمدید کردند و وقتی 8 را به 8088 میفرستادم اعلام میکرد که بسته شما بصورت اتوماتیک تمدید نخواهد شد اما وقتی بسته تمام میشد اعلام میکرد که بسته شما در این ساعت تمام شد و مجدداً تمدید شد!)

تنها راه برای قطع کردن تمدید خودکار این است که بروید مخابرات (نه دفتر خدمات ارتباطی) و شکایت کتبی کنید (کاری که من امروز کردم)
    و با شکایت قطعی بالاخره تمدید خودکار بسته قطع شد و پیامکش برایم آمد که بسته شما غیرفعال شد!
    البته پول آخزین بسته‌ایی که بصورت خودکار تمدید کرده بودند و استفاده نکرده بودم در قبض میان دوره‌ام آمده!
    Last edited by ehsan_iace; 04-03-2015 at 13:30.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

وقتى براى تعمير و سرويس بعضى وسايل مثل آبگرمکن با نمايندگى تماس ميگيرين مواظب باشين سرتون کلاه نذارن تازگيا مد شده سرويسکار مياد تو خونه آبگرمکن يا وسيله ى ديگه رو نگاه ميکنه بعد ميگه درست نصب نشده جاش غير استاندارده! بعد يه نگاه ميندازه و پول اياب و ذهاب ميگيره ميزنه به چاک! با توجه به مملکت آرمانى ما هيچکس هم جوابگو نيست! من چند بارى با اين قضيه روبرو شدم جالبه عيب هاى بزرگ و پر خرج رو دستتون ميزارن که اگه به يه سرويس کار معمولى بگين بهتر و صادقانه رفتار ميکنه، حواستون باشه بعد شنيدن بهانه هاى الکى و بيخود سريع بيرونشون کنين و اجازه ندين به چيزى دست بزنن تا نتونه چيزى بگيره!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به هیچکس اجازه ندهید تحقیرتان کنه و حتی باهاتون بد حرف بزنه!

لازم نیست عربده بکشید و یا فحاشی کنید یا دست به یقه شوید خیلی اوقات اینکه با یک قیافه جدی ازش بپرسید منظورت از این حرف چی بود؟ و بعد با چند تا سئوال دیگه آنرا تو موقعیت دفاعی بگذارید کافیه!

باید کاری کنید که بد حرفزدن یا تحقیر شما برایش هزینه داشته باشه تا دیگه کارش را تکرار نکنه! و اولین بار و آخرین بارش بشه!

در غیراینصورت احتمال تکرار این رفتارش زیاد هست!

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

وقتی سوار ون شدید حتما بمونید اون اخر کرایه رو حساب کنید
    چون برای من پیش اومده کرایه رو پرداخت کردم اون اخر راننده گفته نه شما کرایه ندادی!! حالا بیا و ثابت کن

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

اگه دیدین یه دختر یه جایی مدام صاف تو چشاتون نگا میکنه بدونید داره آمار میده باید بری بهش شماره بدی

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

3 روز پیش از شرکت هواپیمایی کاسپین یه بلیط اینترنتی گرفتم ، پرواز کنسل شد هوا هم خوب بود و منم برای استرداد مبلغ بلیط با شرکت تماس گرفتم و اطلاعاتم رو ایمیل کردم و اونا هم فرستادن امور مالی . حالا زنگ میزنم بهشون میگن نامه شما برامون رسیده منتها چند تا پرواز کنسلی داشتیم داریم اونا پرداخت میکنیم و شاید مال شما بیفته اونور عید . مثل اینکه روش جدیده ، دارن حسابهای اخر سالشون رو میبندن میبینن کم میارن ، یه پرواز میزارن و کنسل می کنن و ....
    اگه بلیط اینترنتی بگیرین این دردسرها رو هم داره ولی اگه از آژانس بگیرین هر موقع که پرواز کنسل شد و شما مراجعه کردین به آژانس باید پولتون رو همون لحظه برگردونه و برمیگردونن همیشه .

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دوربینایی که سر چراغ قرمزها هستن و تخلفها رو ثبت میکنن پلاک جلو رو میگیرن . بنابر این موتورسیکلت چون پلاک جلو نداره تخلفی براش ثبت نمیشه میتونین با خیال راحت از چراغ قرمزتون رد شید (البته کلا" جهت اطلاع گفتم برای موقعیتای خاص نه اینکه بگم چراغ قرمزو رد کنید !)

9. 12 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان به سال جدید خیلی نزدیکیم
    من چندین سال مختلف تجربه دارم که مثلا قبل شروع سال گفتم امسال دیگه سال منه(به قول فوتبالی ها) و عالی کار می کنم... بعد جالبه اول سال چون آدم توی حال و هوای سال جدیده فک می کنه واقعا هم یه کارایی داره می کنه و یه چیزای جدیدی هم توی خودش می بینه ولی قیافه آدم توی آخر سال دیدنیه

نمی خوام کسی رو ناامید کنم ولی تجربه بهم ثابت کرده که این حال و هوای اول سال یه چیزی بیشتر شبیه توهمه!
    اگه می خوایم توی سال جدید کاری کنیم و یا تغییری کنیم همین جوری الکی صرفا به خاطر سال جدید معجزه ای رخ نمیده و خودمون رو گول نزنیم و واقعا تلاش کنیم که کارای جدیدی رو انجام بدیم...

11. 16 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

هر وقت یه دختری شروع کرد به پرسیدن سوالاتی مثل اینکه الان نقش من در زندگیت چیه؟ یا مرحله بعدی تو رابطه مون چیه؟ یا در مورد آینده مون چه تصمیمی داری؟
    سریعا و در اسرع وقت باهاش بهم بزنید هر گونه تعلل موجب پشیمانی است!

13. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •