علی جون اون دوستمون گفتن تا حالا از موندگاری ادکلن هاش راضی نبودن.
من میخواستم بدونم از موندگاری کدوم ادکلنها راضی نبودن تا بفهمم تعریفش از موندگاری چیه؟
من از موندگاری تمام ادکلن هام راضیم.
علی جون اون دوستمون گفتن تا حالا از موندگاری ادکلن هاش راضی نبودن.
من میخواستم بدونم از موندگاری کدوم ادکلنها راضی نبودن تا بفهمم تعریفش از موندگاری چیه؟
من از موندگاری تمام ادکلن هام راضیم.
Last edited by f.t.g; 30-01-2012 at 22:06.
فرید جان معذرت میخوام من امروز حالم خوب نبوده اصلا تمرکز نداشتم
راستی به نظرم انگار M7 بوش لایت تر از اپیوم هست.نمیدونی شاید به خاطره سرماست که این حس رو دارم.![]()
لایت تر بودن ام7 برای این هست که چوبی-شرقی هست ولی اوپیوم شرقی-ادویه ایی هست. البته اولش ام7 سنگینتره و بعد ملایمتر از اپیوم میشه ولی اوپیوم اولش از ام7 سبک تره و بعد که ادویه ایی میشه دیگه........
البته سلیقه ایی هست
کسی مید نایت این پاریس از برند وان کلیف اند آرپلز رو تست کرده؟
برو بچ امروز ام 7 رو 100 میل یه جا قیمت گرفتم میداد 93....به نظرتون خوب گفته؟
50 میلش رو هم میداد 73...انقد تعریف کردید رفته رو مخم که بگیرمش....شما بودید با این قیمت بهترین چیزی که به نظرتون میرسید بگیرید چی بود؟
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
راستی به نظرتون ام 7 فرش بهتره یا اصلیش؟؟من فرش رو نتستسدم اما اصلی رو تستیدم و رفت رو مخم که بگیرمش
آقا محمد حسین تست کردن
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
الان این ام 7 رو مخه منم رفته که بگیرمش.اولش همچی حال نمیکردم باش ولی الان خیلی دارم حال میکنم
قیمتش هم همین حدوداست.منم 70 و 90 قیمت دارم.البته مالیات بر ارزششه افزوده هم بهش میخوره![]()
Last edited by cyber861; 30-01-2012 at 23:58.
قیمت همین حدودا هست
اگر سنگینی رایحه عود در ام7 اذیتت میکنه برو فرش رو بگیر چون با مرکبت همراه شده و سبکتر هست. این طور که شنیدم تو اروپا فرش طرفدارای بیشتری داره. ولی بدون تست نخر چون با مابقی ادکلن هایی که پسوند فرش دارن کمی متفاوت هست/
آمبر و آرامیس الان چنده؟
راستی کسی آمبر را تست کرده؟ پخش بو و ماندگاری و نوع عطرش چه جوریاست؟
راستی اون کار جک ساف بود (black Jasmin) مشکی! که گفتید از بوش زیاد خوشتون نیومدهبوش به سلیقه من تقریبا می خوره. خواستم بدونم می دونید این جزو شیرین ها حساب میشه؟
آمبر فکر کنم 70-75 باشه 90 میلش
آرامیس 110 میلش من 1-2 ماه پیش 75 خریدم.
من آمبر رو دارم. پخش بو و ماندگاری خوبی داره. نوع عطرش هم چوبی-شرقی هست و همانطور که از اسمش پیداست بعد از چند دقیقه بوی آمبر همراه با چوب و وانیل احساس میشه. در کل یک ادکلن انگلیسی تمام عیاره.
اون بلک هم که گفتم رو دو تا حرف F قرمز رنگ بود که روی هم بودند!
خیر بوی شیرینی به نظر من نداشت. بیشتر مرکباتی و تلخ بود که یک بوی خطی و اذیت کننده ایی برای من داشت
black jasmin مشکی هست
دو تا F قرمز هم نداره!!!
ممنونم از اطلاعات کلی در مورد این دو ادکلن. اینا حجم کمتری ندارند؟ مثلا 15 میل یا 50 میل؟
![]()
Last edited by amir_rahmani; 31-01-2012 at 13:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)