احتمالاً جور شده که سپاه افتادید، چون این دوره کسی همینجوری سپاه آموزشی نیفتاده. اکثراً ارتش افتادن.
احتمالاً جور شده که سپاه افتادید، چون این دوره کسی همینجوری سپاه آموزشی نیفتاده. اکثراً ارتش افتادن.
فکر کنم بدترین اتفاق ممکنه واسه من رخ داده .
نیرو : مــــــــــازاد !
ای کاش یه باردیگه میرفتیم سربازی ،خیلی جالب بودکوهای ارومیه وکوهای ترکیه درمرزسرو
سلام به همگی
اگر توی هر کدوم از نیروها چه ارتش و چه سپاه آشنای گردن کلفت دارید برگه سبزتون رو بدید تا شما رو بندازه پیش خودش و به این امید منتظر نمونید که شاید جاییکه قراره سازمان وظیفه شما رو بندازه بهتر باشه...باور کنید اگر توی بدترین جاها آشنا داشته باشید اونجا برای شما تبدیل به بهترین جا میشه.
ماه رمضان,ماه خداوند,ماه نزول قرآن بر همه شما مبارک.
یادتون نره موقع اذان ,وقتی دارید دعا میکنید,برای همه سرباز هایی که کیلومتر ها اونورتر دارن خدمت میکنن هم دعا کنید.
موفق و پیروز باشید
دوستان من هم برگه سفیدم رو گرفتم.
افتادم نیرو دریایی ارتش شهید نامجو انزلی.
چون سابقه خدمتی دارم یا سیرجان میوفتادم یا انزلی.
خدا رو شکر که سیرجان نیوفتادم.![]()
اولا تشکر بابت این همه اطلاعات مفید...خیلی وقته این تاپیک رو میخونم...دست تمام بچه ها درد نکنه...
حالا خودم یه سوال دارم:
من واسه امریه ی سپاه اقدام کردم...بردم دادم سپاه محمد رسول الله تو نیایش...گفتن جوابش تو برگه سفید میاد...الان که برگه سفید دستم روش نوشته:
نیرو:ستاد فرماندهی کل سپاه
مرکز آموزش : مرکز آموزش شهید هاشمی نژاد نیشابور
تاریخ مراجعه : 01/06/1390
الان چه جوری بفهمم که امریه ی من موافقت شده یا نه؟
مازاد يعني چي؟ يكي اينو توضيح بده؟
یعنی اینکه روز اعزام میرید نظام وظیفه.
هر جا نیرو کم داشته باشن شما رو اعزام میکنند همان جا.
معمولا جاهای خوبی هم اعزام نمیکنند.یا ارتش هست یا نیرو انتظامی.
دوستان یه سوال نسبتا غیر عادی!!!!
من با مدرک دیپلم رفتم سربازی و فقط دوره اموزشی که تموم شد دانشگاه قبول شدم حالا میخوام با ارشد برم و امریه هم درست شده.(البته این سابقه اموزشی در حوزه ثبت نشده اما من مدارک کامل برای اثبات دارم)
حالا سوالم اینه نمیشه دیگه اموزشی رو دوباره نگذرونم؟هنگام تکمیل پرونده برای امریه تعهد گرفتن که سابقه قبلی خدمت اگه داریم نباید ارائه بدیم اما شنیدم بعضی ها با گذروندن دوره هایی تو بسیج دیگه اموزشی نمیرن خب نمیشه اون دوره اموزشی رو که کامل گذروندم همانند دوره های بسیج در نظر گرفت و دوباره اموزشی نرم؟
ممنونم
منم مشکل شما رو دارم![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)