قبلاً 6:45 و همون حوالی کار میداد ولی برای منکه جدیداً جواب نمیده. باید قبل از 6:30 مثلاً 6:25 قطع کنم تا بتونه یکساعت دیگه هم کار کنه. شما دو راه داری یا محض احتیاط قبل از 6:30 قطع کنی و یا برای تست همون حدود 6:43 قطع کنی.
قبلاً 6:45 و همون حوالی کار میداد ولی برای منکه جدیداً جواب نمیده. باید قبل از 6:30 مثلاً 6:25 قطع کنم تا بتونه یکساعت دیگه هم کار کنه. شما دو راه داری یا محض احتیاط قبل از 6:30 قطع کنی و یا برای تست همون حدود 6:43 قطع کنی.
سر ساعت 6.25 قطع کردم و دوباره وصل کردم
فقط مودم رو خاموش روشن نکردم
امیداورم تا 7.45 بره
دوستان دیشب هم مشکلdc شدن وجود داشت 1 ساعت کانکت بوده بعد از اون دیگه کانکت شنده چیزی دانلود کنه
چر کار باید کرد؟؟؟؟؟ قبلا خیلی به ندرت این اتفاقات پیش می اومد
------------
کسی برنامه ای خاصی میشناسه کهکتنکشن کورد نظر رو تا مانکت نکنه بیکار نشینه؟
سلام به دوستان
من میخواستم از صبانت سرویس 2مگ بگیرم، سرعتش 256کیلوبایت هست یا کمتره؟
شب ها سرعتش چقدره؟ سرعت دانلود در ساعات رایگان، سرعت سرویسی که گرفتید هست یا کمتره؟
اصلا به نظر شما بگیرم؟
خیلی ممنون
سلام
برای دیدن ریز مصرف اینها از این استفاده کنید به جای اون قبلی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی نمیدونه ؟
من نمیدونم چرا برای بعضی از دوستان اینطوریه که شبا اینقدر کم دانلود میکنن
من دیشب 1.3 گیگ دانلود کردم
دوستان سرعتون چند الان ؟
ماله من باید 1 مگ باشه از صبح رفته رو 128 هیچ کاری هم نمیشه کرد
سرویسم 1 مگ طلایی نه بود صبانت رفته تطیلات به همون اندازه که خوب بود الان 100 برابر اون داغونه انقدر داغونه که نتونی 1 صفحه باز کنی
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
اقای tr سرعت دانلودت چنده الان ؟
خدا حافظ صبا
من حدود 5 ساله که از صبا استفاده میکنم و تا قبل از اینکه این وضعیت بر سر دانلود شبانه ایجاد بشه خیلی ازش راضی بودم.
اما الان حدود 6 ماه هست که دانلود شبانه بسیار وضع افتضاحی داره و پیگیری های متعدد هم به نتیجه نرسیده.
توی این مدت دانلود در هر شب کمی بالاتر از 200 مگ هست و بعضی وقتا هم که کمتر.
دیگه بیشتر از این برام قابل تحمل نیست و تصمیم گرفتم بعد از پایان قرارداد این دفعه با صبا خداحافظی کنم.
اولا برای خودم و بعد هم برای صبا خیلی خیلی متاسفم که با مشتریهاش داره اینجور تعامل میکنه.
خدا حافظ صبا
هم اپدیت ویندوز جدیدمون تموم شد اینترنت رایگان هم قطع شد!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)