تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 391 از 515 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401441491 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه behnam_c++'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روی صندلی

پيش فرض

(البته بگما.. معدلمو عربی و شیمی اوردن پایین وگر نه کمتر کسن اونایی که تونستن حسابانشونو بشن 19.25 و فیزیکشونو بشن 19.5 و دینی به اون پرسروصدایی رو بشن "20" ها..؟؟؟؟... (چون درسا جداگانه تراز میشن میگما))بکنه چند؟ 400 تاروش(اینم در بد ترین حالت)
    ممنون
    پارسال هم قرار بود درس به درس تاثیر بدن ولی بعد از کنکور سازمان سنجش اعلام کرد چون اموزش و پرورش نمره ها را سر موقع تحویل نداده است نمی توانیم درس به درس تاثیر بدیم بنابراین برای اینکه به کسی ظلم نشه ما معدل را بطور کلی تاثیر میدیم(مثل سنجش)
    که این خودش ظلم خیلی بزرگی هست مثلا خود من حسابان وفیزیک رو 20 شدم در حالیکه معدلم 18.5 شد
    ولی فکر کنم امسال باتوجه به شیوه ثبت نام درس به درس تاثیر بدن

پارسال از اینجا با 1200 بهترین رشته ها قبول شدن

تازه اعلام شده که داوطلبا کم و ظرفیتا زیاد بشن

پس
    میتونم تهران هم قبول شم

پس جای هیچ نگرانی نداریم.

استرس برو گمشو

کی با استدلال من موافقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لطف کنید اشتباهاتمو بگید.
    ممنون
    البته سازمان سنجش در کل داره ظرفیت رشته های مورد علاقه(مثل مکانیک و برق(در رشته ریاضی)) رو کم میکنه تا به فوق لیسانس اضافه کنه

2. 2 کاربر از behnam_c++ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه spider_man5225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

پارسال هم قرار بود درس به درس تاثیر بدن ولی بعد از کنکور سازمان سنجش اعلام کرد چون اموزش و پرورش نمره ها را سر موقع تحویل نداده است نمی توانیم درس به درس تاثیر بدیم بنابراین برای اینکه به کسی ظلم نشه ما معدل را بطور کلی تاثیر میدیم(مثل سنجش)
    که این خودش ظلم خیلی بزرگی هست مثلا خود من حسابان وفیزیک رو 20 شدم در حالیکه معدلم 18.5 شد
    ولی فکر کنم امسال باتوجه به شیوه ثبت نام درس به درس تاثیر بدن

البته سازمان سنجش در کل داره ظرفیت رشته های مورد علاقه(مثل مکانیک و برق(در رشته ریاضی)) رو کم میکنه تا به فوق لیسانس اضافه کنه

تاثیر کلی معدل ظلم به تمام معنا خواهد بود.
    خدا کنه تنهایی و جدا تاثیر بدن

4. این کاربر از spider_man5225 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

آقا یه سوال

من بخوام آزاد کرج رشته زبان قبول شم

می‌شه بگید تقریبی هر درسو چن درصد بزنم قبول میشم؟؟؟

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    آیا امکان اینکه سال بعد (یا زودتر) دوباره امتحان نهایی سوم بدم وجود داره؟ توی کنکور سال بعد تاثیر داره یا نه؟
    آخه نمراتم جالب نیست و اگه امسال دانشگاه قبول نشدم، سال بعد دوباره امتحان بدم. مرسی

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

آقا یه سوال

من بخوام آزاد کرج رشته زبان قبول شم

می‌شه بگید تقریبی هر درسو چن درصد بزنم قبول میشم؟؟؟
    سلام دوست خوبم ،میتونی بانک تخمین رتبه مراجعه کنی [Uwww.lifepatogh.blogfa.com"
    Last edited by lifepatogh; 21-06-2011 at 13:52.

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    آیا امکان اینکه سال بعد (یا زودتر) دوباره امتحان نهایی سوم بدم وجود داره؟ توی کنکور سال بعد تاثیر داره یا نه؟
    آخه نمراتم جالب نیست و اگه امسال دانشگاه قبول نشدم، سال بعد دوباره امتحان بدم. مرسی
    تااونجایی که من اطلاع دارم نمیشه، نمی خوام دپرست کنم ولی باید تلاشتو میکردی که نمره وا به میلتو می اوردی دوست خوبم،مگراینکه خدایی نکرده خدایی نکرده.................یه درس نهاییتو افتاده باشی که شهریور دوباره ازت امتحان میگیرن اون وقت نمره شهریورتو در نظر میگیرن
    [Uwww.lifepatogh.blogfa.com]
    Last edited by lifepatogh; 21-06-2011 at 14:03.

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان.کم امروز 89 خارج رو امتحان گرفتم.سوالاتش هم کاملا جدید بودن یعنی قبلا ندیده بودم.الان من از وضعیتم کاملا راضی هستم و درصد های خوبی کسب کردم.ولی این کانون اونقدر سوالاتش سخت هست که کم میزنم و روحیه میاد پایین.
    میخواستم بگم آزمون های آموزشکاه هارو زیاد ملاک قرار ندین که باعث افت روحیه و انگیزه بشه

10. 2 کاربر از fmps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

من هر وقت میام فروم بعد از رفتن به قسمت های مختلف فروم وقتی قسمت اموزش عالی رو میزنم بد جور استرس میگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    تاریخ دقیقه ریاضی ، 9 تیره دیگه؟ نه؟
    بچه ها من فیزیک رو بیشتر جواب میدم تا ریاضی. ولی وقتی تصحیح می کنم ریاضی همش 2 یا 3 تا غلط دارم و میشم 60 تا 70 درصد ولی فیزیک که تصحیح می کنم کلی غلط دارم حدود 10 تا 15 تا و میشم 40 تا 50 درصد . به نظرتون چه کار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    بچه ها من فیزیک رو بیشتر جواب میدم تا ریاضی. ولی وقتی تصحیح می کنم ریاضی همش 2 یا 3 تا غلط دارم و میشم 60 تا 70 درصد ولی فیزیک که تصحیح می کنم کلی غلط دارم حدود 10 تا 15 تا و میشم 40 تا 50 درصد . به نظرتون چه کار کنم؟
    خوب بستگی داره غلطات چی باشه. مثلا اگه بیشتر اشتباه محاسباتی داری، باید بیشتر آزمون جامع بزنی تا کمتر اشتباه کنی. اگه اشکال علمی داری، باید پاسخ تشریحی رو با دقت بخونی یا اگه لازم بود درس رو مرور کنی. تازه، آدم وقتی چندتا جامع میزنه، مشخص میشه چه مباحثی رو بیشتر مسلطه. اونایی رو که کمتر مسلطی و سر آزمون هم رو جوابت شک داری، نزن تا نمره منفی نگیری.

راستی بچه ها ! اگه کسی سراسری 84 خارج رو نمیخواد بزنه، پیشنهاد میکنم سوالای ریاضیش رو یه نگاه بندازه. (بچه های ریاضی)

یه سوال هم همین الان یادم اومد. راس میگن به کتاب درسی جدید دیف، کاربرد انتگرال رو هم اضاف کردن؟ آخه قبلا شنیده بودم انتگرال رو کلا حذف کردن. اصلا مگه دیف جدید اومده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •