علیک سلام
چرا سوال هوش میپرسی؟
مگه نباید فایلهای اجرایی که تو لیست نیستند auto sandbox بشن؟
علیک سلام
چرا سوال هوش میپرسی؟
مگه نباید فایلهای اجرایی که تو لیست نیستند auto sandbox بشن؟
من این برنامه رو قبلا ریخته بودم وخیلی وفته که پاکش کردم ولی
الان که میخوام بعضی از سایت ها رو باز کنم این برنامه اجازه نمیده چیکار کنم؟
احتمالا DNS هنوز پاک نشده برای شما.
برین داخل View Network Connections و روی Local Area Connection کلیک راست و Properties رو بزنید.
روی Internet Protocol Version 4 کلیک و دکمه Properties رو بزنید و پایین پنجره ای که باز شده گزینه Obtain DNS Server Address Automatically را بزنید.
Last edited by pcsoft; 07-03-2012 at 21:09.
سلام
1-سوال هوش نمیپرسم! منظورم اینه که دلیل اینکه انتظار داشتید بره تو سندباکس چیه.
مثلا همین الان من یک ویروس را اجرا کردم و رفت توی سندباکس. انتظار این را هم داشتم که بره توی سندباکس، بدلیل اینکه فایل ویروس بود و طبق انتظار من باید میرفت توی سندباکس که رفت.
2- فایلهایی اتوسندباکس میشن که آنتی ویروس اونها را ویروس نشناسه و دیفنس هم فایل را سالم نشناسه.
اونوقت بهش میگن فایل نامعلوم. یعنی معلوم نیست فایل ویروسه یا یک فایل سالم. این فایلها اتوسندباکس میشن.
کمودو هم برای اینکه بفهمه فایلی سالمه از دو راه استفاده میکنه؛
راه اول: استفاده از لیست شرکتها و کمپانیهای معتبر اگر تمایل دارید که این لیست را ببینید از این مسیر:
Defense+> Computer Security Policy> Trusted Software Vendors
راه دوم: از طریق بررسی فایل بصورت آنلاین توسط سرورهای خودش که اونجا هم یک لیست سفید موجوده:
Comodo's File Look-Up Server - Whitelist in the cloud
اون فایل را شاید کمودو سالم تشخیص داده، که نبرده توی سندباکس.
برای همین سوال پرسیدم که چرا انتظار دارید که بره توی سندباکس. یعنی مطمئنید که ویروسه؟
یک سوال من از nod 32 استفاده میکنم خودش firewall داره لازم هست از این استفاده کنم یا نه؟
سلام,
نـه، اگر فایروال داره پس دیگه نیازی نیست.
اونچه که از مجموع صحبتهای این فروم میشه فهمید اینه که اکثر کاربرهای این سایت nod رو قبول ندارن و ضعیف میدوننش. من خودم از آنتی ویروس 2012 اش استفاده کردم و کاملا راضی بودم ولی طبق حرف دوستان کومودو رو نصب کردم. البته برای من در حال حاضر فایر وال مهمتر از آنتی ویروسه چون دیگه فکر میکنم خودم میتونم ویروس رو از غیر ویروس تشخیص بدم!!!!
بهرحال بعنوان کسیکه تجربه ( نود - کومودو ) ( اوست - کومودو ) ( نورتون - کومودو ) و ( کومودو - کومودو ) رو دارم بهت توصیه میکنم یا ترکیب اولی رو انتخاب کنی یا آخری
صحبت شما تا حدودی قابل قبول و تا حدود اشتباه هست !
موفق باشید.
سلام خدمت دوستان
خب مستقیم بریم سر اصل مطلب ، هر چند کمودو برای سیستمهای آلوده محصول CCE را عرضه کرده بود ولی جای خالی یک دیسک نجات احساس میشد که خوشبختانه اولین نسخه دیسک نجات کمودو هم عرضه شده.
COMODO Rescue Disk 1.0.227888.8
البته این نسخه بتا است و فعلا فقط برای تست در اختیار اعضا قرار گرفته و لینک دانلود اینجا نمیزارم ، و انشاالله بعد از برطرف کردن مشکلات و رفع باگها به صورت عمومی عرضه میشه.
موفق باشید.![]()
سلام
ممنون از ابراز نظرتون ولی کاش واضح تر میگفتید
فکر نکنم این حرفتون دردی رو از کسی دوا کنه
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)