سلام دوست عزيز ازت ممنونم
پس در حالت كلي از اين روش تستي استفاده نكنيم ديگه؟ در چه مواردي اين روش تستي جواب ميده؟
سلام دوست عزيز ازت ممنونم
پس در حالت كلي از اين روش تستي استفاده نكنيم ديگه؟ در چه مواردي اين روش تستي جواب ميده؟
سلام
سه تا سوال بود كه الان ميذارم البته خودم هنوز يه ثانيه هم رو ش فكر نكردم گفتم اينجا بذارم و همزمان با هم روش فك كنيم اينم بگم كه نميدونم سخته يا نه به هر حال ميذارم
سلام به همگی دوستان . تو شکل زیر یه معادله نوشته شده . همون طور که می بینید تو این معادله میشه x رو برحسب y به صورت زیر نوشت :
x=y/ sin(py)اما من می خوام که y رو برحسب x بنویسم یعنی
y=f(x)
من دنبال تابع f هستم ممنون میشم کمکم کنید ( اگر با نرم افزار متلب هم بشه این معادله رو یکطرفش کرد خیلی خوبه تو متلب میشه همچین کاری کرد ؟؟؟؟؟ )
![]()
سلام تو کلاس ریاضی یه سوال طرح شده میخوام ببینم نظر شما چی:
اول گفته اسم این نامساوی چیه؟
که خوب ظاهرا در اومده: خاصیت جمع پذیری.
دوم اینکه چرا به این اسم نام گذاری شده.
سوم اینکه اثباتش کنید.
مربوط به قدر مطلق هست.
اسم این نامساوی :نامساوی مثلث یا مثلثی هست.اثباتش رو هم تو تمام کتابهای حساب دیفرانسیل انتگرال (مثل لیتهلد / اپوستل و ...) میتونی پیدا کنی .(پید نکردی بگو بزارم)
تو گوگل هم سرچ کنی فکر کنم پیدا بکنی.
علت اسم گذاری رو نمیدونم .
با سلام ....
ببخشید من میخواسم بدونم تعریف یه تابع کرندار چیه ؟ توی کتاب دیدم نوشته بود اگر M عدد حقیقی مثبت باشد و داشته باشیم :
حالا سوالم اینه یعنی اگه برد یه تابع محدود بین دو عدد حقیقی متفاوت مثلا a و b باشه نمیشه گفت که تابع کرندار هست ؟؟؟؟ خوب این جوری هم محدود میشه دیگه .اخه این چیزی که از تعریف کرده یعنی برد حتما بین M+ و M- باشه .
سلام
چرا اونجوري هم كرانداره و اصلا لازم نيس حتما بين M و M- باشه مهم اينه كه بين دو عدد محدود باشه و يه Sup و يه Inf داشته باشه
با سلام ...
1-حد این تابع چی میشه ؟
خوب الان اگه اون sin رو یه تابع کراندار بگیریم حدش صفر میشه . ولی من توی ولفرام نوشتم برای حد چپ و راستش این جوری نوشته . اون complex int چیه ؟ چرا این جوری نوشته ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید================================================== =====
2-این عبارت های زیر چه جوری با هم برابر شده ؟؟؟
Last edited by skyzare; 10-12-2011 at 17:36.
با سلام ....
میخواستم بدونم این عبارت رادیکالی چه جوری هم ارز با عبارت زیر میشه ؟؟؟؟
من کتاب مسعود نیکوکار رو دارم چیزی هم پیدا نکردم توش اگه لطفی کنی و برام اثباتش رو بذاری ممنون میشم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)