سلام.این ویروس توسط هوش مصنوعی آنتی ویروس قدرتمند Norton Internet Security 2011 شناخته شد.باتشکر
![]()
سلام.این ویروس توسط هوش مصنوعی آنتی ویروس قدرتمند Norton Internet Security 2011 شناخته شد.باتشکر
![]()
Last edited by roshanaeedeh; 10-08-2011 at 09:59.
آواست که طبق معمول نشناخت
اوتپوست هم بعد از اجرا هشدار قرمز رنگ داد
![]()
سلام.دوست عزیز آواست قد این ویروس ها نیست که بخواد بشناستش.
به نظر من آواست آنتی ویروس ضعیفیه و هوش مصنوعی بسیار پایینی داره.
به نظر من نورون بهترین انتخاب و بعد از اون کسپرسکی.
من عکس هایی برات از دیتابیس و هوش مصنوعی نورتون آپلود کردم:
باتشکر.
با سلام
خیلی ساده بهتون بگم سونار هوش مصنوعی نیست و شما تویه چند پست اخیرتون از سونار به عنوان هوش مصنوعی یاد کردید! خواهش میکنم درباره چیزی که خودتون هنوز اطلاعات کافی ندارید توضیح ندید و باعث انحراف ذهن دوستان نشید
سونار از دید سازندش یعنی سیمانتیک تویه یه جمله خلاصه میشه :
به معنی : شبکه انلاین سیمانتک . برای برسی پیشرفته رفتار فایل ها...بر خلاف امضای ویروس سونار رفتار برنامه را زیر نظر میگیره و تصمیم گیری میکنه . که ایا فایل مخرب است یا خیرSONAR is the abbreviation for Symantec Online Network for Advanced Response. Unlike virus signatures, SONAR examines the behavior of applications to decide whether they are malicious
در نتیجه > سونار از دید سازندش یعنی سیمانتک به صورت انلاین عمل میکنه اما شما میگید هوش مصنوعی!
هوش مصنوعی چه در حالت افلاین و چه در حالت انلاین کار خودش رو انجام میده .
نمیخوام زیاد وارد بحث سونار و هوش مصنوعی بشم فقط جهت اطلاع شما گفتم سونار هوش مصنوعی نیست و بیشتر حالت رفتار شناسی behavior similar داره
همچینن اگر دنبال اطلاعات بیشتری درباره سونار هستید به این لینک :مراجعه کنید . (سونار بیشتر حالت رفتار شناسی انلاین داره تا هوش مصنوعی )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز.
این پست شما ممکنه سرآغاز بحث های بی نتیجه مقایسه آنتی ویروس ها بشه.
آواست یا هر آنتی ویروس دیگه ای یه سری ویژگی ها داره. البته من طرفدارش نیستم و امضام رو بخونی متوجه میشی.
لطفا این بحث ها رو ببرید داخل تاپیک مربوطه(کدام آنتی ویروس..؟)
ضمنا، اون گزینه Safe Surfing مربوط به وبگردی سالم و جلوگیری از لود سایت های آلوده میشه نه قفل کننده بدافزارهای نانشاخته و تو مایه های Safe Zone آواست هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pcsoft; 10-08-2011 at 13:00.
دوستان چنتا سایت آلوده (phishing) بذارید میخوام avast خودمو تست کنم
tnx
1 نمونه
پسورد:123
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Avira Premium Security Suite تشخیص نداد
به نظر میاد که ویروس نیست
اینم عکس العمل اوتپوست ! !
ویروس توتال
یه نمونه دیگه
پسورد:123
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)