سلام خدمت شما
این پچ را دانلود و کپی کردم ولی پرچم و لوگو تیمها و همچنین نقل و انتقالات درست نشد.
بای بای
سلام خدمت شما
این پچ را دانلود و کپی کردم ولی پرچم و لوگو تیمها و همچنین نقل و انتقالات درست نشد.
بای بای
Last edited by FGi; 14-10-2010 at 00:17.
تا اخر هفته پچ pes edit 03 میاد که به قول خودش به هیچ چیزی نیاز نیست حتی اپدیت کنامی چند روز دیگه صبر کنید پچ 3 میاد خیلی عالی میشه![]()
سلام دوستان
میشه یه توضیح در مورد تنظیمات become a legend بدید مخصوصا او سه گزینه ای که موقع خرید تنظیمات توی بازی به قسمت ستینگ بازی اضافه میشه متشکرم
اگه از پچ استفاده کنی میبینی که کفش و لوگو تیم ها تو فایل dt0f نیست ولی dlc که دانلود مکنی فقط یک فایل dt0f هست که هم کفش اظافه شده و هم لوگو. پس باید ببینی شماره لوگو تو dt0f چنده و بریزی.
---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------
این dlc نتونست کاری کنه اسم بازیکنان حریفو ار روشون برداشت؟
یکی از دوستان لطف کنه لینک مستقیم این لوگو ها رو بزاره که فوق العاده هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کسی میدونه فایل dt00_e رو میشه از کجا دانلود کرد؟
حالا چرا بعد از دانلودش از توي بازي ارور ميدهdlc همون آپدیت رسمی خود کونامی هست که از توو خود بازی هم قابل دانلوده ، یه سری چیزای بازی رو آپدیت میکنه
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
يك سوال ديگه نميشه كاري كرد تا اسامي بعضي از بازيكنان رو كه گزارشگر نميخونه بتونه بخونه
بیا آقا
ولی بگم ک فقط لوگوی لیگ ها رو درست می کنه ها پرچم یا لباس رو کاری نمی کنه !!!!!!!1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا الان چند تا dlc اومده؟؟؟؟
اون dlc نقل و انتقالات رو دانلود کردم و خیلی خوب بود.
آیا برای اسم تیم ها و پیراهن ها هم dlc اومده؟؟؟
فعلا همین یکی اومده .برای پیراهن و اسمها هنوز نیومده باید منتظر پچی چیزی باشیم تا با این dlc سازگار باشه و اسمها و لباس ها رو درست کنه
البته این پچ هم هست ولی من دانلود نکردم ببینم کار میکنه یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by R O O T; 14-10-2010 at 10:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)