اها یعنی این 9003 گالکسی اس نیست ؟ ببخشید نمیگیرم!
کسی که گوشی رو تازه میخره و مصرفشم عادیه از همون سایت ساسمونگ اپدیت کنه بهتره؟ الان اخرین رام 2.3.3 هست درست میگم ؟ این رام های غیر رسمی چه مزیت هایی داره؟
اها یعنی این 9003 گالکسی اس نیست ؟ ببخشید نمیگیرم!
کسی که گوشی رو تازه میخره و مصرفشم عادیه از همون سایت ساسمونگ اپدیت کنه بهتره؟ الان اخرین رام 2.3.3 هست درست میگم ؟ این رام های غیر رسمی چه مزیت هایی داره؟
نه i9003 گالکسی اس ال هست !اها یعنی این 9003 گالکسی اس نیست ؟ ببخشید نمیگیرم!
خوب طبق قولی که دادم چند تا عکس تو محیط شب و بیرون ! که دیگه بدترین و سخت ترین شرایط برای دوربین موبایل هست (بدلیل اندازه و نور گیری لنز) گرفتم
همینطور که در جریان هستید ! s8300 یکی از بهترین دوربین هاست ... که البته من فقط یک بار (نه بیشتر ) عکس گرفتم و سعی کردم به هیچ عنوان دستم رو تکان ندم ...
و همون یک عکس رو از این دو گوشی به نمایش میزارم !
توجه داشته باشید که عکسهای بهتری هم میشد گرفت ! مثلا با گرفتن 10 عکس میشد بهترینش رو انتخاب کرد و گذاشت !
اما چون ملاک شما یک عکس هست ! و نمیرید به دوستتون بگید واستا 10 تا بگیرم ! منم یکی بیشتر نگرفتم !...
ولی اگر یکم بهتر عم کنید میتونید بهتر از این عکسها هم بگیرید ... چه در s8300 و چه در i9000
سایز عکسهارو کاهش دادم ...
i9000
بدون فلش و با تنظیمات اتومات
s8300 بدون فلش و با تنظیمات اتومات
i9000 با فعال کردن کنتراست خودکار و فعال کردن تیک محیط بیرون
s8300 با فلش
i9000
s8300
s8300 با فلش ! (این عکس خیلی خوب در امد برای گرفتن چنین عکسی باید چند بار امتحان کنید ولی شانسی خوب در امد! )
![]()
نظر خودم
اعتقاد خودم بر اینه که ! i9000 در روز ! به هیچ وجه در حد و اندازه های ! s8300 نیست ! ولی در شب سطح نویز رو خوب نگه میداره ! و روشنایی خوبی هم داره ... بهتر از 8300 میدونمش در شب ولی در روز کاملا ورق بر میگرده.
نظر منم اینه که نباید از یه اسمارت فون توقع یه دوربین خوب داشت...! خب دوربین میخواین برین 200 تومن بدین یه دوربین دیجیتال خیلی خیلی خیلی بهتر بگیرید![]()
آقا ممنون . عکس ها خیلی خوب ود .
با این شرایط فکر کنم زیاد هم نداشتن فلش تاثیری تو دوربین این گوشی نداشته باشه . درسته ؟
داداش این گوشی که تو روز عالی عکس میگیره
تو شب هم نداشتن یه فلش led زیاد مهم نیست ( زنون که نیست زیاد مهم باشه )
امیدواریم قیمت این گوشی همچنان پایین بیاد مگه نه روز به روز کاهش پیدا می کنه الان فکر کنم 8گیگش تو بازار حدود500هزرتومانه نه به اون 700هزار تومان من که خیلی به خاطر افت قیمت خوشحالم امیدوارم تا450هزار تومان پایین بیاد.
من فکر میکردم وقتی Galaxy S 16gig ام رو بفروشم 300 میزارم روش Galaxy S II میخرم , حالا با این وضعیت راحت 400 تومن به بالا پول باید بزارم روش ! الان که 400 ه دست دو 16 گیگ فک کنم تا اواسط تابستون گمونم تا دور و ور 350 افت کنه ! هم G S II که تا اون موقع خیلی پایین بیاد میشه 800 !
کسی از دوستان از قیمت فعلی دست دو این گوشی خبر داره ؟ ( I9000 ) اوضاع بازار چطوریه ؟ I9000 کمیاب شده ؟ خریدار داره دست دوش یا با ناز و ادا طالبشن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)