تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 1298 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401441491891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

باسلام
    دوستان ، مخابرات تهران داره بهتر عمل میکنه و شاید سرعت رو مثل استان اصفهان بالا نبرده باشه ولی یه خوبی که داره سرویس نامحدود میده و دیگه اینجوره شبانه رایگان هم مطرح نیست
    طبق گفته سازمان تنظیم مقررات نباید حجم رو ببندن

اینم تعرفه های ADSL مخابرات تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم در مورد نا محدود نبودن اینترنت به سازمان مقررات و ... شکایت کردم ! الان وضعیت روی در حال پیگری است ! امیدوارم تاثیری داشته باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تمام شرکتها از قبیل شاتل و پارس و صبا و حتی وایمکس همه سرویس نامحدود گزاشتن بعد از تصویب قانون! تنها سرویس دهنده که الان خلاف بزرگی مرتکب شده مخابرات اصفهان هستش، دوستان عزیز پیگیری کنید، کارشون خلاف هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منم در مورد نا محدود نبودن اینترنت به سازمان مقررات و ... شکایت کردم ! الان وضعیت روی در حال پیگری است ! امیدوارم تاثیری داشته باشه .
    خیلی ممنون، لطفا پیگیرباشین و خبرش رو بدین، مرسی

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سرعت بالایی که داره یه گیگ زود تموم میشه حتی اگه 100 گیگم شارج کنی بازم زود تموم میشه چون سر عتش قابل قبوله و خیلی خوبه پس بدون شبانه بی فایدس چون باید حسابی پول خرج کنی اگه بخای مدام تو اینترنت باشی اگه دانلود کنی که دیگه وا مصیبتا .یه گیگ فرتی خلاص میشه

شبانه نمیدن حالا حالا هم همینه میگن تا خیلی وقت دیگم طرحی ندارن.چیکار کنیم حالیشون نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    باید به مشترک بگید اقا اگر شبانه رایگان شود سرعت شما بر میگرده روی سرعت واقعی! یعنی اگر 128 داری دقیقا 16 دانلود داری! پینگ نباید بره بالا و ...!
    مشترک باید بتونه خودش انتخاب کنه!
    شما نمی تونی به کسی بگی چی کاری را انجام بده و چه کاری را انجام نده!
    در مورد فیلم من خودم الان چند تا هارد پر فیلم دارم همشون هم یا 720p یا 1080p هستن حجم هر کدوم هم از 3 گیگ تا 22 گیگ متغیره! شما نمی تونی به من بگی برو فیلم با کیفیت دی وی دی بگیر و ببین! چون ان مربوط به نظر شخصی من میشه!
    نرم افزار: من 80% کارم با لینوکسه! ان نسخه لینوکسی هم که من استفاده می کنم دی وی دی ان توی سوپر سر محل یا حتی توی کل اصفهان ممکنه بعضی افراد داشته باشن که ان ها هم سی دی فروش نیستن!
    کلا باید مشترک حق انتخاب داشته باشه! فعلا هم فکر کنم بیشتر افراد فکر می کنند شبانه رایگان به نفع ان ها است! (البته به نظر من اگر واقعا کاری دارید که نیاز به نت پر سرعت داره اصلا نباید وقت خودتون را برای موارد رایگان هدر بدید! بهتره برید و خرج کنید و نت خوب و با پشتیبانی خوب تهیه کنید! نه این که وقت خودتون را با یک سری ... هدر بدهید . )

ببخشید تند روی کردم اما خوب این سخن شما حرفی است که از زبان بعضی از مسئولان جاری میشه که باعت خیلی از عقب ماندگی های حال حاظر است! با دیدن پست شما یاد ان حرف ها افتادم و دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم!
    باز هم منو ببخشید!
    خواهش میکنم
    من خودم قبلا خیلی دانلود داشتم در حدود 10 گیگ در شبانه روز از همین مخابرات لعنتی
    ولی خوب چه میشه کرد با این کاری که سرمون آوردن تغییر رویه دادم
    چون اونا رو که نمی شه اصلاحشون کرد
    بی خودی هم تو سر و مغز خودمون نزنیم بهتره !
    من رویه خودم رو گفتم و به کسی نگقتم چی کار بکنه و چی کار نکنه !! حق انتخاب با شماست
    ولی ما در ایران زندگی می کنیم و باید با شرایط ایران زندگی کرد

7. این کاربر از morteza1221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

آقا دیگه الان این چیزا قدیمی شده اگه بنا به فیلمه من از اول سال 2011 تا حالا تموم فیلم های 3 بعدی رو روی بلوری 50 گیگ دارم.پس این چیزا دیگه فایده نداره و قدیمی شده 1 ترا هم ایمیج بلوری دادم گیگی 50 تومن برام ریختن.شما خیلی high class تشریف دارین و وضعتون خوبه بدین بلوری بخرین که نخواین dvd ببینین کفیتشم از این فیلم هایی که شما داری خیلی بالاتره.
    شمام حالا که وضعت خوبه یه ویزاکارت بگیر اینترنت ماهواره ی بگیر سرعتشم 5 تا 8 مگ متغییره پولت بیشتر بیشتر خرج کن اینترنت 10 مگ بیگر ماهی 90 دلار
    الان این پست شما چی بود؟

قدیمی چیه؟ اثار باستانی!
    یعنی با 60 70 هزار تومان یک هارد 1 ترابایت را پر از ایزو بلوری دست نخورده کرده ای؟ (من یک هارد 1 را با محتویات 300 فروختم! خدا منو ببخشه! )
    من کلا 4 تا ایزو بلوری دانلود کردم اما حجمشون خیلی زیاده و نگه داریشون سخت میشه! سرور استوریج دم دست هست اما چون ماله خودم نیست ازشون استفاده شخصی نمی کنم!
    ویزا قدیمی شده ! مستر کارت دارم نیاز نیست بگیرم.
    نت ماهــواره ای؟ چی هست؟ چه با کلاس! (3 ساله انلاین دریافت دارم+1 سال هم قبل از ان افلاین داشتم)
    حرص نخور جوش میزنی!

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستانی که احیانا اینترنت ماهواره ای دارن اگه دوست دارن موقعی که دارن چیزی دانلود میکنن اعلام کنن و ما هم با اسکای نت فایلاشون رو دریافت کنیم
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خبری از این آقای مخابراتی نیست
    آقای adsltce پس چی شد اشکالات که همچنان باقی است
    ibsng خیلی بهتره
    اگر میخواین خلافشو ثابت کنین نمودار آنلاین و پرداخت آنلاین قبض و اون دو تا مشکل رو درست کنین.
    در ضمن مخابرات باید حجم رو نامحدود کنه الان مخابرات مشهد و تهران نامحدوده

[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

لطفا به سایت تنظیم مقررات مراجعه و از محدود بودن سرویس شکایت کنید
    Last edited by isfadsl; 17-01-2012 at 12:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

(من یک هارد 1 را با محتویات 300 فروختم! خدا منو ببخشه! )
    هیچکسی اینقدر نمیخره ! یعنی یک آدم عاقل بیشتر از همون 90 پول برا اون هارد نمیده ! (زمانی که هارد ارزون بود)
    الان آرشیو مبادله میکنی مجانی ! هاردم بخری اطلاعات روش مفتیه !
    شبانه نمیدن حالا حالا هم همینه میگن تا خیلی وقت دیگم طرحی ندارن.چیکار کنیم حالیشون نیست
    شایعه شده میخوان بزارن !
    لطفا به سایت تنظیم مقررات مراجعه و از محدود بودن سرویس شکایت کنید
    خیلی ممنون، لطفا پیگیرباشین و خبرش رو بدین، مرسی
    من اینترنتی شکایت کردم!پیگیرم هستم!امیدوارم نتیجه بده!
    شماهم اینکارو بکنید

12. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •