یه سری دیدم که از های وب گرفته بودند و حسابی ازش راضی بودن ، تازه با اینکه ساعات رایگانش همش 3 ساعته ، اما طرف میگفت همون 3 ساعت هم با سرعت 600 دانلود میکنه،
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه سری دیدم که از های وب گرفته بودند و حسابی ازش راضی بودن ، تازه با اینکه ساعات رایگانش همش 3 ساعته ، اما طرف میگفت همون 3 ساعت هم با سرعت 600 دانلود میکنه،
مسلمن برای کسی که فقط قصدش دانلود هزینه اش سنگینه. ولی مثل من که صرفن وبگرده و هر از گاهی نیاز به دانلود پیدا میکنه رایتل خیلی بهتره.. ضمنن چیزی که من میگم اینه که الان من اصلن نمیتونم دانلود کنم با اینترنت مخابرات! اگه شبی یک گیگ هم میشد دانلود کنم کلامو مینداختم هوا... اما با همین رایتل میشه ظرف نیم ساعت یک گیگ گرفت.. ( منظور اینکه برای مصارفی مثل دانلود mp3 و... خیلی مناسب و سریع و کار راه اندازه.. )
اینترنت ایرانسل البته ارزونتره.. (3 ماهه 25 تومن 6 گیگ سرعتش هم بین 120 تا 150 و این حدود)
خودم قم هستم و راضی ام ازینجا ولی خونه ی سابق پدرم اینا دانشگاه اراک.
میتونه بخاطر کیفیت خط شون هم باشه یا از دیتا ریت شون. تنظمیات مودم شون، دیتا ریت رو بالا بردن؟
باید روی 5000 باشه خط هایی که تا دو مگ باشن رو 2048 میبندن و ممکنه موقع تغییر تعرفه تغییر ندن
ببینید برای شما قیمت و سرعت دانلود مدنظر هست.از طرفی کلا وضعیت سرویس دهی اینترنت در استان و حتی شهرستان ها تفاوت بسیاری داره
مثال میزنم:
در حال حاضر شهرستان ما بهترین قیمت و سرعت نت مخابراته اما روی یک تعرفه خاص! چطور
10 مگ ماهی 26 تومن، 5گیگ ترافیک، 1 تا 6 کاملا رایگان با سرعت میانگین 300 کیلوبایت در دانلود شبانه و 1 مگابایت در روزانه
حالا شاتل تو شهر ما 256ک رو ماهی 22 تومن میده با 4 گیگ ترافیک و 25 درصد تخفیف دانلود شبانه!!
یا مثلا بریم به همین مورد که دوستمون گفت 3 ماهه 25 تومن 6 گیگ ایرانسل پول بدیم در صورتی که من تو دانلود شبانه دیشبم
تقریبا 5 گیگ دانلود رایگان داشتم.
الان برای بنده مورد مخابرات فوق العاده به صرفه ست . اگه به همین شکل بمونه.
تنها موردی که هست اینه که ترافیک خوری مخابرات نسبت به بقیه بیشتره که اونم مجبورم در ماه یک گیگ ترافیک مازاد برای کارهای روزانه خرید کنم
حالا از وضعیت سرویس دهنده ای دیگه در استان کاملا بی اطلاعم.
عجیبه ، چون دانشگاه نزدیک مرکز مخابرات مالک اشتر هم هست ، پس نویز کمی باید داشته باشه،
شما سرویس اینترنتتون رو با چه پهنای باندی گرفتید؟
اگر 1 مگ به بالا باشه اصن نباید مشکلی داشته باشه
منم با این کاملا موافقم ، تو شهر ما مخابرات بهترین گزینه است برا افرادی که شب رایگان دانلود زیادی دارن با این قیمت ولی خوب صبر و حوصله خودش رو هم میخواد ،
راستی درباره ی دیـتا ریت هم که 5 مگ گرفته ، قبلش سرویس 1 مگ داشت که تا 200سرعت داشت شب رایگان ، اما الان شده 240 کیلو با اینکه سرویس 5 مگ گرفته شده ،
راستی این که تنظمیات مودم شون ، منظور چیه ، آخه که مودم به صورت پیش فرض همچین محدودیتی نداره تو این سرعت ، که بخواد تاثیر بذاره؟
به نظرتون بریم مخابرات جواب میده یا بیخیال بشیم![]()
Last edited by user56; 02-10-2015 at 19:11.
مشکل نویز ندارم تست کردم. من همه ی سرویس های مخابرات تا 2 مگ رو داشتم... (128 و 256 و 1024 و 2048) همیشه سرویسهای پایینش به صرفه تر بوده... به شکلی که قبلن سرویس دو مگ داشتم و سرعتش از سرویس 256 یکی از دوستان کمتر بود! ولی من فقط داشتم پول بیشتری میدادم.. خلاصه این آخری رفتم 128 گرفتم برای خونه.. اوایلش سرعت خیلی عالی بود و قشنگ 230 تا پر میکرد شب و روز.. ولی الان یک ماهی میشه که خراب شده و حتا همسایه هامون هم همین مشکل رو دارن... البته الان به نظر میرسه یکمی داره بهتر میشه.. توی کانفیگ مودمم الان Downstream روی 2047 هستش.. speed test هم با سرور داخلی روی 225 کیلوبایت هستش.. امیدوارم وضعیت دانلود شبها هم برگرده مثل قبل بشه.. اگه اینطور بشه بازم سرویس های ارزونتر مخابرات از لحاظ سرعت بصرفه تر خواهند بود..
+
مودم تنظیم خاصی نداره که بشه باهاش سرعت رو دستکاری کرد. فقط MTU رو میشه optimize کرد تا پکت لاست کمتری داشته باشیم یا اصلن نداشته باشیم..
کلا وقتی دیتا ریت روی 2 مگ بسته بشه شما سرعت 100 مگابیت هم بگیری ، بازم بیشتر از 200 کیلوبایت سرعت دانلود بهتون نمیده
وارد تنظیمات مودم بشید معمولا صفحه اول قسمت snr و دیتاریت مشخصه. ببینید دیتا ریت مربوط به داون استریم روی چند هست اگه 2048 باشه
باید به 2020 بگید که تعرفه تون روی 5 مگ هست اما دیتا ریت روی 2048 حالا یا تغییر میدن یا کارشناس میفرستن میاد دقیقا همین چکی که شما
انجام دادید رو انجام میده و ایشون زنگ میزنه میگه دیتا ریت رو تغییر بدن اگر هم روی 5 هزار بود که مشکل به نویز خط برمیگرده باید ببینید میتونید نویز رو پایین
بیارید تا سرعت دانلود بیشتری بگیرید یا نه
همون لحظه چک کردم که روی 2048 بود، حالا فردا یه کاریش میکنم،
راستی یه چیز دیگه هم هست اگر ک اگر دیتاریت شما روی 100 مگ هم باشه اما سرویستون 2 مگ باشه ، نمیشه به اندازه 100 مگ سرعت داشته باشی و همون 2 مگ رو ارائه میده مخابرات
مثل وضعیت خودم که الان اینترنت 2 مگ ندارم ولی دیتا ریتم روی 2 مگ و نهایت تا 1.5 میتـونم سرعت بگیرم ازش توی روز ، اما سرویس های 2 مگ تا 2 مگ میکشه:d
ما که مرکز مخابراتی گندی هستیم . سرویس 256 من سرعت 7-8 کیلوبایت میده . دوست خودم همین سرویس من رو داره یه مرکز مخابراتی دیگه هرشب با سرعت 200 کیلوبایت دانلود میکنه.
نمیدونم ول کنم کجا برم ..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)