سلام سرعت دانلود با وایمکس ایرانسل به صورت حقیقی است؟و آیا ارزانتر از adsl تمام می شود؟
سلام سرعت دانلود با وایمکس ایرانسل به صورت حقیقی است؟و آیا ارزانتر از adsl تمام می شود؟
هیچ گونه افت سرعتی نداره و در مورد مارک هم asus مارک خوبیه ولی دقیق تر بخوای تو قسمت
بپرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز سه نوع سرویس داشتن و من برای گرفتن نامه زنگ زدم ایرانسل پرسیدم.
دو نوع کاربر شرکتی داریم : 1. کاربر شرکتی حقیقی : که برای کار در منزل میخواد . برای این فقط یک سربرگ از شرکت که شما رو به عنوان کسی که تو شرکت کار میکنه معرفی میکنه نیاز خواهید داشت. سرعت درخواستی هم حتما باید قید بشه ! ( اسم شما حتما باید تو سربرگ قید بشه ) من دو سه بار از اون منشی پشت خط پرسیدم گفت حتما باید اسم شما و سرعت درخواستی قید بشه !
2. کاربر شرکتی حقوقی : که برای نصب در خود شرکت میخواد و علاوه بر معرفی نامه باید روزنامه رسمی شرکت هم بیارید .
----------------------------------
گرفتن سربرگ برای کاربر نوع اول خیلی راحته . طرف فقط اومد مدارک رو چک کرد و یک دور معرفی نامه رو خواند و بعد گذاشتش تو پرونده و سریع رفت. اصلا سوال و از این حرفا نپرسید !
Last edited by luches; 05-07-2011 at 01:50.
[QUOTE=MITAJOON;6234512]احتمالاً نیمه شعبان یه حرکتی بزنه!
چه مدلیشو بخرم؟افت سرعت نداره؟ارزونتد یا گرونتر هم داره؟[/QUOT]
سلام
راحتتر و ارزان تر از خریدن روتر، خریدن یک کارت شبکه بیسیم هست که حدود 15 تومان میشه و با وصل کردن به کامپیوتر میتونید از طریق وای فای به مودم وصل بشید.
از سایت ایرانسل راهنما رو دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل کله قندی آپدیت نداره تو سایت ایرانسل فقط برای مدل مودم BM632w) Wi-Fi) اپدیت هست که اونم قدیمیه
ایول نمیدونستم. میشه بگید متنش باید چی باشه؟
سلام من اینترنت با سرعت 1 مگابایت گرفتم میخواستم ببینم واقعا نامحدود هست یا محدودیت دانلود داره اگه محدودیت داره چند گیگ میشه در ماه دانلود کرد ؟؟؟
درباره این موضوع هزاران بار بحث شده
نباید حداکثر دانلود رو داشته باشی , با 1 مگ میشه در ماه حدود 310 گیگ دانلود کردم و نباید 310 گیگ دانلود کنی یعنی حدود 290 300 گیگ دانلود کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد
سلام من یه مشکل دارم ممنون میشم کمکم کنید
زمانی که به مودم bm632w به صورت وایرلس connect میشم وقتی connect میشه روی علامت وایرلسش یه علامت تعجب میزنه و مینویسه limited access. و خلاصه بهم اینترنت نمیده. مشکل چیه؟ لبتاپمم ویندوز 7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)