تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 428 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوست عزیز معلومه شما اطلاعات خیلی کمی از UDK دارید و بهتره کمی سرچ کنید و حداقل ویدئو های رسمی رو ببینید و ... نمیشه همینطور یه نفری بیاد اینجا بگه فلان انجبن بدرد نمیخوره و از این جور حرفا ....

اون دو موردی هم که اشاره کردید یکی باد برای اجسام مخصوصا گیاهان و حرکات لباس و ... رو من خدمتتون عرض می کنم که میشه توی UDK هم داشت ...
    Last edited by Vahid67; 13-10-2011 at 11:22.

2. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما با UDK هیچ محدودیتی در ساخت بازی ندارید این نمونه ای از جدید ترین تکنولوژی هایی که UDK پشتیبانی میکنه :

• Nvidia's PhysX
    • OC3 Entertainment's FaceFX Technology
    • RAD Game Tools's Bink Video
    • Quazal Technologies's Rendez-Vous
    • Fonix Speech's VoiceIn
    • Presagis's AI Implant
    • Interactive Data Visualization's SpeedTreeRT
    • Autodesk's Kynapse A.I.
    • Geomerics's Enlighten
    • Umbra Software's Umbra
    • Anark Corporation's Gameface Studio
    • Scaleform's Scaleform GFx
    • Illuminate Labs's Beast
    • Pixel Mine Games' nFringe
    • Autodesk's HumanIK
    • Gamecaster GCS3 virtual cinematography
    • NVIDIA AEPX
    • Simpolygon

انجینای زیادی نیستن که از اینا استفاده کنن.
    یکی از مشکلات UDK اینه که یه خورده پیچیده هست نیازمند 2 تا 3 نفر نیروی کار هست البته به غیر از مبحث اسکریپت.
    در حال حاظر نداشتن سورس کامل محدودیتی برای ساخت بازی ایجاد نمیکنه .چون شما فقط برای PC خروجی میگیرید نه کنسول.
    محدودیت با قدرت فرق میکنه خوب . هیچ کس نمیتونه منکر این بشه که UDK بین موتورهای فری که تا الان اومده بهترینه . اما UDK هرچقدر هم قدرت داشته باشه حتی اگه از کرای انجین هم قوی تر باشه بازم یه موتور محدوده

حالا درسته یکی مثل ما که بازی ساز مستقل هست وقتی یه سری مدل میزنه وبهش متریال میده و یه سری کد مینویسه و چندتا انیمیشن وارد موتور میکنه و ... فکر میکنه هیچ محدودیتی نداره اما یه شرکت بازی سازی وقتی میخواد ایده هاشو پیاده کنه به خاطر همین محدودیت بدجوری به مشکل برمیخوره ( البته فعلا شرکت های ایرانی اصلا در حدی نیستن که بخوان بیشتر از قدرت و محدودیت UDK استفاده کنن اما خوب چیزی که مشخصه اینه که فعلا نمیشه با UDK که محدودیت داره یه بازی در حد بازیهای 2011 شرکت های بزرگ ساخت ( حالا هرچقدر هم میخواد شرکت قوی باشه )

جدیدا یه سبک جدید از نورپردازی و شیدرهای خاصی اومده که بازی های جدید رو خیلی به واقعیت نزدیک میکنه اما سبک گرافیکی UDK هنوز همون استیل قدیمی گرافیکی رو داره
    این نوع سبک گرافیکی که تو UDK میشه بدست آورد دیگه تا سال 2012 اصلا قابل قبول نیست چون بازیهای دیگه کلا دارن متحول میشن
    البته اپیک هم داره خودشو بالا میکشه اما نه تو UDK این ویژگی ها و تکنولوژی های جدیدی که اومده رو احتمالا اپیک واسه انریل انجین 4 در نظر گرفته

یکی از مشکلات UDK اینه که یه خورده پیچیده هست نیازمند 2 تا 3 نفر نیروی کار هست البته به غیر از مبحث اسکریپت.
    در حال حاظر نداشتن سورس کامل محدودیتی برای ساخت بازی ایجاد نمیکنه .چون شما فقط برای PC خروجی میگیرید نه کنسول.
    UDK کجا پیچیده است ؟ اتفاقا موتور وحشتناک راحتیه اما موتور بازی سازی مستقل نیست
    موتور های بازی سازی دیگه رو اگه بدن دست ما 1 ساعت هم نمیتونیم باهاش کار کنیم
    اما UDK خیلی محیط کاربردی و راحتی داره و اصلا قابل قیاس نیست با موتورهای دیگه

یه مثال دیگه بزنم که تو چندتا بازی که جدیدا ساخته شده مثل بتل فیلد 3 و هیتمن و بت من و مترو و چندتا بازی دیگه اگه دقت کنی کاراکترها و لباس هاشون انقدر با کیفیت و طبیعی هستن که اصلا یه ناهماهنگی با محیط به وجود آوردن ! یعنی لباس کاراکترها انقدر طبیعی و واقعی به نظر میرسه که اصلا با محیط بازی ناهماهنگی ایجاد میشه و کاراکترها خیلی گرافیکی تر از خود محیط بازی به نظر میرسن . تو بازهای بالا همه کاراکترها سبک گرافیکیشون شبیه همه و این نشون میده از یه تکنولوژی و شیوه مشخص دارن استفاده میکنن که تو UDK همچین چیزی اصلا نیست . خوب الان یه شرکت بزرگ اگه بخواد کاراکترهای در حد بازیها 2011 بشه تو UDK واقعا محدودیت نداره ؟ ( این اسمش محدودیته دیگه )

البته بازم میگم واسه ایرانی ها و شرکت های ایرانی تا 5 سال دیگه هم نمیتونن از قدرت UDK استفاده کنن و براشون محدودیت خاصی نداره
    اما یه شرکت واقعی اگه بخواد در حد بازیهای 2011 کار کنه UDK یه موتور خیلی محدوده
    Last edited by anti-military; 13-10-2011 at 14:38.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

من ینو بگم محدودیت به این معنی نیست که اصلا" غیر ممکن باشه باهاش بازی در حده مثلا کال اف بسازن یا ....
    یه چیزایی رو شاید نشه از راه اصولی پیاده کرد تو انجین ( همین محدودیتها البته تو بازیهای بزرگ ) که با راه حل های غیر اصولی و پیچیده کاملا" شدنیه هر نوع بازی رو ساخت . فقط مدت زمان ساخت بازی و پیچیدگی پروژه میره بالا

بحثه اوپن سورس هم که جدیدا" خیلی داغ شده دقیقا" همینه . نه اینکه نشه بازی رو ساخت اوپن سورس واسه اینه کهیه سری تعقیرات رو تو انجین بدن که مطابق با بازی باشه که برای ساخت بازی سریعتر پیش برن و نیازی نباشه همه جا اینا رو پیاده کنن . در کل انجین اوپن سورس فقط برای تسریعه ساخته و در نتیجه صرفه جویی در بودجه که برای شرکتایه بزرگ کاملا" کاری به صرفه هست ولی دلیل نمیشه بگی با انجینی که اوپن سورس نیست نمیشه بازیهای بزرگ رو ساخت
    Last edited by Reza Azimy_RW; 13-10-2011 at 15:23.

5. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه فرشته‌ی مهربون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    روی ابرها

پيش فرض

دوستان کتابی برای آموزش UnrealScrpit و UDK نیست؟
    میشه لطفا لینک بدید؟
    ترجیحا انگلیسی باشه.
    مثلا این.
    UnrealScript Game Programming All in One

یا این.
    mastering with unreal technology volume I II
    یا
    Unreal game development

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ولی دلیل نمیشه بگی با انجینی که اوپن سورس نیست نمیشه بازیهای بزرگ رو ساخت
    شدن که میشه با همین UDK بازیهای خیلی با کیفیتی میشه ساخت ولی نمیشه در حد استانداردهای روز پیش رفت همه موتورها سریع آپدیت میشن و از تکنولوژی های جدیدی که میاد سریع استفاده میکنن اما از یه موتور مثل UDK نمیشه توقع داشت که اپیک همه ویژگی های بازیهای امروزی رو بهش اضافه کنه

اگه کسی بتونه با UDK فیزیک باد رو مثل اون تریلر بازی مترو شبیه سازی کنه من همینجا بهش 300 هزار تومن میدم ( جدی میگم )
    یا اینکه اگه کسی بتونه کاراکترها و لباس هاشون رو مثل بازی BF3 در بیاره من بازم بهش 300 تومن میدم چون مطمئن هستم فعلا UDK همچین تکنولوژی نداره اصلا
    اگه کسی بتونه نورو تو UDK مثل بازیهای سال 2011 در بیاره من بازم بهش 300 میدم
    ولی نمیشه چون اینا همه تکنولوژی های جدیدی هست که تو UDK نیست اما مطمئنم تو انریل انجین 4 هست

8. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 3dmotion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

شدن که میشه با همین UDK بازیهای خیلی با کیفیتی میشه ساخت ولی نمیشه در حد استانداردهای روز پیش رفت همه موتورها سریع آپدیت میشن و از تکنولوژی های جدیدی که میاد سریع استفاده میکنن اما از یه موتور مثل UDK نمیشه توقع داشت که اپیک همه ویژگی های بازیهای امروزی رو بهش اضافه کنه

اگه کسی بتونه با UDK فیزیک باد رو مثل اون تریلر بازی مترو شبیه سازی کنه من همینجا بهش 300 هزار تومن میدم ( جدی میگم )
    یا اینکه اگه کسی بتونه کاراکترها و لباس هاشون رو مثل بازی BF3 در بیاره من بازم بهش 300 تومن میدم چون مطمئن هستم فعلا UDK همچین تکنولوژی نداره اصلا
    ولی نمیشه چون اینا همه تکنولوژی های جدیدی هست که تو UDK نیست اما مطمئنم تو انریل انجین 4 هست
    آقا اینجوری که خرجت خیلی میره بالا این همه هزینه همش برای اینکه ثابت کنی udk اون چیزی نیست که میگن.
    شما به جای این همه هزینه کاشکی نظر سازندگان UDK رو هم یه بررسی کنی یا اینکه یه چندتا نظر از اونایی که باهاش بازی کامل ساختن و به فروش رسوندن رو یه بررسی کنی یا حتا برای مطمعا شدن می تونی یه میل یه خطی به Epic در این مورد بزنی.
    اونوقت بیا تا برای تک تک مواردی که گفتی پول پرداخت کن. ولی خرجت خیلی میره بالا

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا اینجوری که خرجت خیلی میره بالا این همه هزینه همش برای اینکه ثابت کنی udk اون چیزی نیست که میگن.
    شما به جای این همه هزینه کاشکی نظر سازندگان UDK رو هم یه بررسی کنی یا اینکه یه چندتا نظر از اونایی که باهاش بازی کامل ساختن و به فروش رسوندن رو یه بررسی کنی یا حتا برای مطمعا شدن می تونی یه میل یه خطی به Epic در این مورد بزنی.
    اونوقت بیا تا برای تک تک مواردی که گفتی پول پرداخت کن. ولی خرجت خیلی میره بالا

الان دستم یکم خالیه اما سر حرفم هستم
    من خودم عاشق UDK هستم اما حرف من اینه که چون اوپن سورس نیست نمیشه استانداردهای بازیهای سال 2011 رو بهش اضافه کرد !
    اگه اوپن سورس بود واسه شرکت های بازی سازی خیلی خیلی مفیدتر بود
    اما الان اوپن سورس نیست و نمیشه تغییری توش داد پس محدودیت داره

داره خودمونی میشه prince 0f persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان کتابی برای آموزش UnrealScrpit و UDK نیست؟
    میشه لطفا لینک بدید؟
    ترجیحا انگلیسی باشه.
    مثلا این.
    UnrealScript Game Programming All in One

یا این.
    mastering with unreal technology volume I II
    یا
    Unreal game development
    آخر این صفحه فصل هایی از کتاب Mastering Unreal Technology: Scripting in Unreal Engine 3 هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از prince 0f persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سلام

در مورد این قضیه با دو دید میشه نگاه کرد :
    1. با بودجه و توانایی ایرانی میخوایم بازی بسازیم
    2.با بودجه کلان و در سطح جهانی میخوایم بازی بسازیم

مطمئنا ما(بازیساز های ایرانی) به یکش هم به زور می رسیم چه برسه به دو .... نتیجه گیری : UDK is the best

14. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

محدودیت با قدرت فرق میکنه خوب . هیچ کس نمیتونه منکر این بشه که UDK بین موتورهای فری که تا الان اومده بهترینه . اما UDK هرچقدر هم قدرت داشته باشه حتی اگه از کرای انجین هم قوی تر باشه بازم یه موتور محدوده

حالا درسته یکی مثل ما که بازی ساز مستقل هست وقتی یه سری مدل میزنه وبهش متریال میده و یه سری کد مینویسه و چندتا انیمیشن وارد موتور میکنه و ... فکر میکنه هیچ محدودیتی نداره اما یه شرکت بازی سازی وقتی میخواد ایده هاشو پیاده کنه به خاطر همین محدودیت بدجوری به مشکل برمیخوره ( البته فعلا شرکت های ایرانی اصلا در حدی نیستن که بخوان بیشتر از قدرت و محدودیت UDK استفاده کنن اما خوب چیزی که مشخصه اینه که فعلا نمیشه با UDK که محدودیت داره یه بازی در حد بازیهای 2011 شرکت های بزرگ ساخت ( حالا هرچقدر هم میخواد شرکت قوی باشه )

جدیدا یه سبک جدید از نورپردازی و شیدرهای خاصی اومده که بازی های جدید رو خیلی به واقعیت نزدیک میکنه اما سبک گرافیکی UDK هنوز همون استیل قدیمی گرافیکی رو داره
    این نوع سبک گرافیکی که تو UDK میشه بدست آورد دیگه تا سال 2012 اصلا قابل قبول نیست چون بازیهای دیگه کلا دارن متحول میشن
    البته اپیک هم داره خودشو بالا میکشه اما نه تو UDK این ویژگی ها و تکنولوژی های جدیدی که اومده رو احتمالا اپیک واسه انریل انجین 4 در نظر گرفته

UDK کجا پیچیده است ؟ اتفاقا موتور وحشتناک راحتیه اما موتور بازی سازی مستقل نیست
    موتور های بازی سازی دیگه رو اگه بدن دست ما 1 ساعت هم نمیتونیم باهاش کار کنیم
    اما UDK خیلی محیط کاربردی و راحتی داره و اصلا قابل قیاس نیست با موتورهای دیگه

یه مثال دیگه بزنم که تو چندتا بازی که جدیدا ساخته شده مثل بتل فیلد 3 و هیتمن و بت من و مترو و چندتا بازی دیگه اگه دقت کنی کاراکترها و لباس هاشون انقدر با کیفیت و طبیعی هستن که اصلا یه ناهماهنگی با محیط به وجود آوردن ! یعنی لباس کاراکترها انقدر طبیعی و واقعی به نظر میرسه که اصلا با محیط بازی ناهماهنگی ایجاد میشه و کاراکترها خیلی گرافیکی تر از خود محیط بازی به نظر میرسن . تو بازهای بالا همه کاراکترها سبک گرافیکیشون شبیه همه و این نشون میده از یه تکنولوژی و شیوه مشخص دارن استفاده میکنن که تو UDK همچین چیزی اصلا نیست . خوب الان یه شرکت بزرگ اگه بخواد کاراکترهای در حد بازیها 2011 بشه تو UDK واقعا محدودیت نداره ؟ ( این اسمش محدودیته دیگه )

البته بازم میگم واسه ایرانی ها و شرکت های ایرانی تا 5 سال دیگه هم نمیتونن از قدرت UDK استفاده کنن و براشون محدودیت خاصی نداره
    اما یه شرکت واقعی اگه بخواد در حد بازیهای 2011 کار کنه UDK یه موتور خیلی محدوده
    اهه
    خب جنابعالی بازم داری اشتب می کنی .

1-هنوز محدودیت رو معنی نکردی که منظورت از محدود بودن یو دی کی چیه

2- هر شرکت بسته به نیازش با هر انجینی کار میکنه . تا اونجایی که من خبر دارم تا به حال کسی از یو دی کی ناله نکرده و اتفاقا هر ایده ای رو هم میشه داخلش به وجود اورد . داداشم شما بلد بسازی

3-یو دی کی قابلیت شیدر نویسی داره پس هر کسی این کار رو بلد باشه خب همون افکت هایی که گفتی رو هم به راحتی می تونه پیاده کنه

4- در مورد همون تکنیک حرکت پارچه بد نیست یکمی در باره تکنولوژی Apex تحقیق کنی چهارتا ویدئو ببین چندتا سمپل ببین دیگه از این واقعی تر چی می خوای؟

5- و باز هم منظورت رو از محدودیت متوجه نشدم

1-خب UDK همان انریل انجین و گرافیکش هم همونه دیگه چی می خوای خدا می دونه چندتا عکس که گذاشتم واست از این بیشتر دیگه چی می خوای .مهم اینه که بلد باشی همچین چیزی پیاده سازی کنی فقط همین

2-من لباس ها رو مثل اون در میارم . شماره حساب بدم کی واریز می گنی ؟
    باد هم واست میسازم . کلا 600 باید واریز کنیا

داداشم قبل از اینکه بگی یکمی درباره تکنولوژی های معروف تحقیق کن . همین APEX انویدیا میارزه به کل این تکنولوژی های بازار

الان دستم یکم خالیه اما سر حرفم هستم
    من خودم عاشق UDK هستم اما حرف من اینه که چون اوپن سورس نیست نمیشه استانداردهای بازیهای سال 2011 رو بهش اضافه کرد !
    اگه اوپن سورس بود واسه شرکت های بازی سازی خیلی خیلی مفیدتر بود
    اما الان اوپن سورس نیست و نمیشه تغییری توش داد پس محدودیت داره

بزار یه تخیلی بکنیم الان سورس کامل انریل انجین دست تو تو چیکار می خوای باهاش بکنی ؟ ها ؟

16. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •