بحث كمك فنر تاحدي سليقه اي است و تاجائي كه من مي دونم كمك فنرهاش تركيبي از گازي و روغني است و به نظر من براي اين ماشين خوبه و يه مقدار كه باهاش كار كنيد نرمتر ميشه و قابل تحمله .
از من مي شنوي دستش نزن و فقط مطمئن باش كه سالمند.
بحث كمك فنر تاحدي سليقه اي است و تاجائي كه من مي دونم كمك فنرهاش تركيبي از گازي و روغني است و به نظر من براي اين ماشين خوبه و يه مقدار كه باهاش كار كنيد نرمتر ميشه و قابل تحمله .
از من مي شنوي دستش نزن و فقط مطمئن باش كه سالمند.
سلام مجدد خدمت شما به خصوص آقای کوهگرد که به ما لطف دارن و سوالات ما رو جواب میدن. ببخشید ساعت و تاریخ توی مانیتور مولتی پلکس رو چطوری تنظیم میکنن؟هر کاری کردم نشد فکر کنم با دیاگ باید تنظیم شه درسته؟
شمالطف دارين
والا من هنوز سراغ گزينه ساعت مولتي نرفتم و منتظر مي مونيم تا اساتيد باتجربه پاسخ بدن.
به يقين بايد با دياگ تنظيم بشه
اگه منظورتون ساعت داخل کیلومتره که با میله های تنظیم داخل کیلومتر به سادگی میتونید تنظیم کنید. همونطور که میزان کیلومتر سرویس هیا روغن و فیلتر هوا و غیره رو میشه عوض کرد.
دوستان صدای زیاد موتور و لرزش تو دور 3.5 به بالا چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
دسته موتورا سالمن..اگزوز سالمه..روغن تازه عوض شده
سمند ef7 مدل 92
اين صدا كاملاً عادي است و مربوط ميشه به طراحي بد و عدم تطابق پارامترهاي موتور در محدوده دور بين 3500 الي 3900
(دسته موتورها ،ميل لنگ ، فلايويل ، گيربكس و...).
بهترين كار اينه كه سريع از توي اين محدوده دور موتور خارج بشيد.
يكي از دوستان پيشنهاد داده كه اون وزنه مشكي رنگ كنار دسته موتور بالا رو اگه برداريم اين مشكل تا حد زيادي مرتفع ميشه ، بايد امتحان كرد و نتيجه را ديد.
سلام مجدد خدمت دوستان. آقا من میخواستم ماشینو تحویل بگیرم طرف که ماشینو ازش تحویل گرفتم تو نمایندگی یه چیزی در مورد روغن موتور گفت من نگرفتم چی گفت. ولی ظاهرا موتور EF7 حدود 4.75 لیتر روغن میخواد ولی بقیه موتورا 4 لیتر درسته؟ منظورش این بود که حواست باشه کم نریزن برات، ممکنه کسی که پیشش روغن عوض میکنی ندونه اینو بهش بگو در جریان باشه. مرسی از راهنمایی های شما![]()
Last edited by M.Amorous; 13-04-2015 at 11:36.
بله درسته حجم روغن با احتساب ف.ي.ل.ت.ر روغن 5 ليتر مي باشد .
حتماً هم بايد روغن 40-10 باشد.
ببخشید دوباره میپرسم یعنی باید همون 4.75 بریزه دیگه درسته؟
آیا شما توی دور موتور 3000 تا 3500 لرزش کنسول وسط و صدای ناهنجار موتور رو داشتین!!؟کل دسته موتور رو عوض کردین و یا فقط ضربه گیرش رو!!؟منظور از دسته موتور بالا همونی هست که یه وزنه سیاه بزرگ روش هست!!؟میشه عکس دسته موتور جدید رو بزارین!!؟و اینکه چه مارکی از بازار خریدین!!؟
بخشید زیاد شد!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)