امروز من رفتم پرسیدم گفتند نتایج کاردانی بین 10 تا 15 بهمن میاد و کلاس ها هم بعد از 22 بهمن تشکیل میشه. میگفتن مثل اینکه هر سال به همین صورته.
امروز من رفتم پرسیدم گفتند نتایج کاردانی بین 10 تا 15 بهمن میاد و کلاس ها هم بعد از 22 بهمن تشکیل میشه. میگفتن مثل اینکه هر سال به همین صورته.
بچه ها میگم معمولا اولین شهری که زدی قبول میشی؟؟؟؟
معدل 14
سلام
بله ، همش بهانست که کنکور و ... .
یک سوال..
یکی از دوستان یکی از درسای این ترمشو حذف اضطراری کرده قبل از شروع امتحانات پایان ترم، و یکی از امتحاناتش چند روز پیشش رو نرفته و میخواد براش گواهی پزشکی ببره دانشگاه. آیا مسئول آموزش یا معاون آموزشی میتونه قبولش نکنه و نمرش رو صفر کنن؟! در واقع بخاطر اذیت کردن دانشجو و نفهم بودن فرد مربوطه...! تا جایی که میدونم مسئول مربوطه نمیتونه برای بردن گواهی پزشکی حداکثر برای یک درس دانشجو رو اذیت کنه. همینطوره؟ تاریخ امتحان ششم بوده و دوست ما فردا یا پس فردا یعنی بعد از گذشت 6-7 روز بعد از تاریخ امتحان میخواد گواهی ببره... از مسئول مربوطه پرسیده و طرف گفته که تا نهایت 3 روز بعد از امتحان گواهی رو میپذیریم! ولی طبق تقویم آموزشی که تو سامانه زده حذف پزشکی/ شورایی تا 20 ام این ماه زمان داره.. پس طرف نمیتونه بهانه بیاره... درسته؟
![]()
Last edited by paranoid_android; 31-01-2015 at 19:51.
سلام دوستان وقتی جوابا بیاد کی مهلث نام داریم و کی کلاسا شروع میشه
سلام
الان گواهی پزشکی رو نبرده ؟ گواهی پزشکی باید حداکثر تا 3 روز بعد از امتحان برده بشه و ضمن پر کردن فرم گواهی پزشکی تحویل آموزش بشه .
لازمه حذف پزشکی نرفتن به جلسه امتحان مربوطه و امضا نکردن صورت جلسه هست .
اگر این بهانه ها رو دستشون ندید . به هیچ عنوان نمیتونند اذیت کنند و نمره را صفر کنند .
سلام. خیلی ممنون از پاسختون.
نه هنوز نبرده.. میخواد فردا ببره که با این حساب 5 روز میگذره از روش.. وضعیت درسیش هم خیلی خوبه... یعنی اگه از 3 روز بیشتر بشه؛ تحت هیچ شرایطی قبول نمیکنن؟ درس مورد نظر "جبرانی" هست البته. البته استاد مورد نظر اون درس، نمره هارو اعلام کرده و جلوی درس ایشون هیچ نمره ای نوشته نشده.. ممکنه چون درس جبرانی هست نیاز به گواهی پزشکی و این چیزا نباشه و خود به خود حذف شه؟
Last edited by paranoid_android; 31-01-2015 at 20:55.
واقعا این سیستم علمی کاربردی افتضاحه اینهمه زحمت کشیدم این ترم معدل 18 اوردم که 24 واحد بردارم اونوقت امروز مسئول اموزش برگشته میگه این ترم کسی نمیتونه 24 واحد برداره.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
کسی جواب سوال مارو نمیده
سلام
دوستان کسی که 6 ترمو تموم کردم فقط 2 واحدش مونده وضعیتش چی میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)