تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 966 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401441491891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسی اطلاعی از رشته ی مهندسی منابع طبیعی(صنایع چوب و کاغذ) داره؟
    دوست خوبم نمی خواهم نا امیدتون کنم اما این رشته اینده شغلی در ایران ندارد .

اول خوب فکر کنید و بعد تصمیم بگیرید . هرجا بروید 280 هزارتومان به شما حقوق پیشنهاد داده خواهد شد .

اصولا فارغ التحصیلان رشته های کشاورزی و دامداری و هم خانواده هایشان از درامد ناله می کنند .

2. 2 کاربر از Karmenwet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سخت افزار بهتره یا نرم افزار؟
    هر دو رشته خوبی هستند . اما همه چیز بستگی به خودت داره .

نرم افزار در مورد برنامه نویسی کاربردی و سیستم بحث می شود .

سخت افزار همانطور که از نامش پیداست به سخت افزار کامپیوتر از قبیل مدارات الکتریکی به کار رفته در قطعات

سخت افزاری بحث خواهد شد . در کارشناسی ارشد رشته معماری کامپیوتر ادامه سخت افزار هستش .

در کارشناسی ارشد هر شخصی می تواند تغییر رشته بدهد و به رشته دیگری برود مثلا می توانید به رشته

مهندسی برق یا صنایع یا هر رشته دیگری که خواستید بروید .

----------------------

اگر فقط به چیزهایی که در دانشگاه به شما گفته می شود اکتفا کنید در اینده فقط یک مدرک توخالی

دریافت می کنید و به مشکل بر خواهید خورد .

بنده الان کسانی رو می شناسم که دانشگاه نرفتن اما در برنامه نویسی و امنیت داده ها و شبکه های کامپیوتری

استاد هستند .

و مدارک معتبر شرکت های بزرگی مثل سیسکو و ماکروسافت و کامپتیا و غیره رو دارند که مدارک این شرکت ها

معتبرتر از مدرک دانشگاهی ایران حتی سراسری تهران هستش .

اگر شخصی مثلا مدرک CWNT شرکت سیسکو رو داشته باشد در هر جای دنیا برود او را به عنوان یک

فوق تخصص و مدرس عالی در شبکه های کامپیوتری می شناسند و این مدرک بالاتر از حتی دکتری

فناوری اطلاعات ایران هستش .

4. 2 کاربر از Karmenwet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سخت افزار بهتره یا نرم افزار؟
    علاقه!
    اگه برات رشتت فرق نمیکنه بیا دانشگاه قزوین ! خیلی با تاکستان فرق میکنه!

6. این کاربر از siafu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه superior's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

14

هستش!!! برای منم آخر کارنامم زده مجاز به انتخاب رشته / شهر جدید . 1 چیزی تو مایه های تکمیل ظرفیت

---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

حالا این رشته ی جدید و شهر جدید که مجاز به انتخابش شدیم متناسب با انتخاب اوله یا هرچیزی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟
    فقط کسانی می تونن تو این طرح به اصطلاح تکمیل ظرفیت شرکت کنن که هیچ جا قبول نشدن و تو کارنامشون نوشته مجاز به انتخاب رشته/محل جدید ؟

کاش یکی بود جواب اینهمه سوال رو میداد.

آخه من توی انتخاب اولم 4 نمره اختلاف دارم و یه نفر فاصله!!

بعد منو توی انتخاب بعدیم قبول کرده و چیزی هم در مورد انتخاب جدید ننوشته! حالا یعنی ما دیگه به امید تکمیل ظرفیت نباشیم؟

چرا اینجوریه آخه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamakdadashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا من رفتم دانشگاه اون نامه رو که دادن مال نظام وظیفه بردم نشون دادم گفتن موقع ثبت نام میای یه نامه مینویسیم واسه نظام وظیفه ببری.
    حالا اون نامه رو باید خودمون ببریم نظام وظیفه یا خودشون میفرستند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه superior's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا من رفتم دانشگاه اون نامه رو که دادن مال نظام وظیفه بردم نشون دادم گفتن موقع ثبت نام میای یه نامه مینویسیم واسه نظام وظیفه ببری.
    حالا اون نامه رو باید خودمون ببریم نظام وظیفه یا خودشون میفرستند؟

خودشون میفرستند

داره خودمونی میشه moonfairy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

کاش یکی بود جواب اینهمه سوال رو میداد.

آخه من توی انتخاب اولم 4 نمره اختلاف دارم و یه نفر فاصله!!

بعد منو توی انتخاب بعدیم قبول کرده و چیزی هم در مورد انتخاب جدید ننوشته! حالا یعنی ما دیگه به امید تکمیل ظرفیت نباشیم؟

چرا اینجوریه آخه؟
    نه دیگه تکمیل ظرفیت امسال با سال های قبل فرقش همینه قبلا همه میتونستن شرکت کنن ولی امسال کسایی که مجاز شدن. تازه شما که میگی تو انتخاب دومت قبول شدی پس دیگه نمیتونی

---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------

من دانشگاهی که قبول شدم سایت نداره !!!!!! !!
    حالا این فرم هارو چجوری پر کنم؟؟؟

در آغاز فعالیت Bikolah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری سال 1389تا پایان هفته جاری و قبل از عید فطر خبر داد و گفت: در این آزمون حدود 510 هزار نفر پذیرفته می شوند که در زمانهای مشخص برای ثبت نام به دانشگاههای محل پذیرش باید مراجعه کنند.
    محمد حسین سرورالدین در گفتگو با مهر افزود: از میان تمامی شرکت کنندگان در آزمون سراسری تقریبا نزدیک به 510 هزار نفر پذیرش می شوند.

وی اظهارداشت: اگر این تعداد ظرفیت بیشتر از خروجی های امسال آموزش و پرورش است به این معنی است که اگر پشت کنکوریها نباشند با این تعداد ظرفیت مشکل جا برای قبولی داوطلبان نداریم.

حسین توکلی - معاون سازمان سنجش نیز پیش از این به مهر گفته بود: کارنامه نهایی آزمون سراسری نیمه دوم مهر ماه 1389 منتشر می شود.
    وی همچنین از اعلام اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های نیمه متمرکز کنکور سراسری دهه اول مهرماه خبرداده بود.

همچنین بر اساس اعلام سازمان سنجش، در صورت درخواست دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، تکمیل ظرفیت برای برخی از رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1389 نیمه دوم مهر ماه اعلام می شود.

به گزارش مهر، کنکور سراسری سال 1389 با رقابت تعداد یک میلیون و 286 هزار و 813 شرکت کننده برگزار شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

صنایع آزاد سنندج چطوریه؟ خوبه؟به نظرتون شهریش با واحدهاش ترم اول چقدر میشه؟!

داره خودمونی میشه moonfairy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

--------------
    در ضمن اون خبر كه تو سايت آزمون.نت در مورد آدرس دانشگاه ها گذاشته هيچي توش نيست. مشكل از سايته يا از نرم افزاراي منه كه چيزي نميبينم ؟
    من از اینجا دیدم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •