تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 391 از 469 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

تو که گفتی نتونستی شمارشو پیدا کنی پس چطوری بهش زنگ زدی که شمارت بیفته?؟
    به گوشی خودم زنگ زدم
    دقت کن از گوشی اون به گوشی خودم زنگ زدم. زنگ که نمیخورد ولی شماره من میفتاد تو کال رکوردش...

گفتی طرف گوشیش شارژ نداشت پس چطوری بعدش هی بهت زنگ میزد?؟
    13:
    اینو دیگه خودمم نفهمیدم. خوب حتما کارت شارژ همراش بود. شارژ کرد. چه میدونم.

خود دختره رو ول کردی رفتی شمارشو بگیری آخه
    خود دختره از دستشویی اومد بیرون اصلا منو ندید نمیدونم چیز میز خورده بود از در اومد بیرون داشت میرقصید همونطوری رقصون رقصون رفت وسط بین جمعیت گم شد...

در ضمن دروغ تو کار ما نیست. یعنی هست ولی این مدلیش ( Low Level ) نیست.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

همه رو تایید میکنم مگر اینکه خلافش ثابت بشه!

من یکی که به خاطر این دادم که بگم p30 سوتی میده. نوشته بود 3 کاربر دارن نگاه میکنن اما 2 تا بود در اصل!
    عزیز همه دوست دارن. هم خودت میدونی هم همه! اما طبق قاعده ی دوری و دوستی عمل میکنن!

تایید میشه! (مگر اینکه خلافت ثابت بشه!)

جالب بود! حالا رپ سالم میخوندی؟ یا ....؟
    آره بابا ... اگر ناسالم بود که الان پدرم بهم کارت قرمز داده بود.

قسمتی از تکست مثلا :

همه زندگیم کلا رفته به باد حتی بهترین کسمم دیگه منو نمیخواد ولی عیبی نداره گرچه من تنهام چون اشکی میباره و کم میشه از دردام....

بقیه ش رو دیگه آهنگ رکورد شد میزارم براتون

داره خودمونی میشه ali_blk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

همونطور که خدمتتون عرض کرده بودم بنده امشب دوباره تو همون باغی که قبلا براتون گفته بودم ( جریان دستشویی ) یه عروسی دعوت بودم. همین الان برگشتم از عروسی... بازم همونطور که گفته بودم یه تیپی زدم در حد المپیک تا مثل دفعه قبل مجبور نباشم تو قسمتهای تاریک باغ عین ارواح پنهان بشم کسی منو نبینه.

خلاصه عروسی شروع شد و بزن و برقص ... عروس رامسری بود و فامیلهاش از رامسر اومده بودن وای وای وای... هر چی بگم کم گفتم. مجلس هم مثل دفعه قبل خیلی باکلاس بود. دختر هم پر بود دیگه همه با لباسهای شب

منم دو عدد شماره نوشته بودم تو جیبم گذاشته بودم تا در موقع مناسب خرجشون کنم. سرتون رو درد نیارم دو ساعتی گذشت و من هیچ غلطی نکردم. اصلا کسی آمار نمیداد یعنی اینقدر بزن و برقص بود همه حواسشون با وسط مجلس بود ... دخترها هم اکثرا وسط داشتن میرقصیدن. من دیگه کم کم داشتم ناامید میشدم یه گوشه نشسته بودم که یهو احساس کردم باید برم دستشویی... این دفعه دیگه رفتم دستشویی رو پیدا کردم. یکی توش بود. در باز شد دیدم اوه ه ه ه یه دختره خوشگل و ناز با یه دامن کوتاه و یه تاپ مشکی با حالت رقصیدن از دستشویی اومد بیرون و رفت منم همینطوری داشتم نگاش میکردم. بعد همونطوری رفت وسط مجلس منم رفتم تو دستشویی... در حین انجام عملیات بودم که دیدم یه گوشی کنار آیینه دستشوییه... همینجا بود که یاد این ضرب المثل افتادم : خدا گر زحکمت ببندد دری ... ز رحمت گشاید در دیگری ... سریع گوشی رو گرفتم هول کرده بودم سریع شماره خودمو گرفتم که شمارش بیفته برام اما نگرفت. چند بار گرفتم نشد. یه اس ام اس فرستادم واسه خودم اونم سند نشد. دیدم ایرانسل ... شارژش رو چک کردم فقط 5 ریال داشت. چند تا فحش به شانس خودم دادم. از یه طرف میترسیدم دختره برگرده واسه گرفتن گوشیش واسه همین خیلی عجله میکردم. هر کاری کردم نتونستم شمارش رو در بیارم گفتم اشکال نداره شماره خودمو اد میکنم. بعد چند بارم به گوشی خودم زنگ زدم که شمارم سیو بشه تو کال رکورد... بعد گوشی رو گذاشتم سرجاش اومدم بیرون... همون جا دم در دستشویی منتظر موندم که دختره بیاد دیدم نیومد گفتم حتما حواسش نیست. رفتم به پسر صاحب باغ گفتم جریان رو اونم گوشی رو گرفت رفت به خواننده گفت از بلندگو اعلام کنه. یارو خواننده هم گفت : یک عدد گوشی پیدا شده لطفا اگر کسی گم کرده بیاد بگیره ... منم پیروزمندانه منتظر بودم که دختره بیاد و گوشیش رو بگیره یهو دیدم یه یارو سیبیل کلفت گت و گنده اومد جلو گفت سامسونگه ؟ خواننده هم گفت آره.. گفت ماله منه و اومد گوشی رو گرفت . من قیافه ام دیدنی بود نگو این یارو قبل از اون دختره دستشویی بود و گوشیش رو جا گذاشته بود. خدا نصیب کافر نکنه این مرده دهن منو صاف کرد هی چپ و راست اس ام اس میداد. خوشگل چرا ناز میکنی... زنگ میزد. دوباره اس ام اس میداد خودت شمارتو اد کردی فدات شم جواب بده .... بازم زنگ میزد ... آخرش گوشیمو خاموش کردم. این یارو هم دیده بود که بعد از خودش اون دختره رفت تو دستشویی و فکر کرد .... خدایاااااااا چرا من اینقدر بدشانسم !!!!

راستشو بگو چقدر فکر کردی تا بتونی این داستانو سر هم کنی

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض سوتی :..

امروز تو ماشین داشتیم میرفتیم. یهو یه چیز خیلی خیلی عجیبی دیدم که تا حالا ندیده بودم!! به بابام گفتم: مگه ماشین که این 4 چرخش میتونه تکچرخ بزنه؟ بعد بابام اینطوری شد:
    بعدش پشت یه چراغ قرمز موندیم! دوباره دیدم از یه فاصله کم یه ماشین داره تک چرخ میزنه! دیگه به چشمامم نمیتونم اعتماد کنم! بعد به داداشم گفتم: ااااااااااااا. ایناهاش! بعد داداشم اینطوری شد: بعد بهم گفت بیا ببرمت یه دکتر چشم!
    بعد از چند ثانیه خرج کردن Iq دیدم که ماشینه به یه جرثقیل وصله اما نخش (همون طنابش) معلوم نیست!

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب با این حساب : یکی از خواستگارات پرید !
    نه نپرید
    هستیم در خدمتشون
    بالاشو چیدم نپره

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آره بابا ... اگر ناسالم بود که الان پدرم بهم کارت قرمز داده بود.

قسمتی از تکست مثلا :

همه زندگیم کلا رفته به باد حتی بهترین کسمم دیگه منو نمیخواد ولی عیبی نداره گرچه من تنهام چون اشکی میباره و کم میشه از دردام....

بقیه ش رو دیگه آهنگ رکورد شد میزارم براتون
    میخواستم تستت کنم که پرسیدم!
    بذار حتما ببینیم چه کردی!
    راستی صدات خوبه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه نپرید
    هستیم در خدمتشون
    بالاشو چیدم نپره
    میگم از این ترفندهات به ما هم یاد بده!!!!

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میگم از این ترفندهات به ما هم یاد بده!!!!
    بیا پیش خودم واست کلاس میزارم
    خصوصی ورایگان

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

نه نپرید
    هستیم در خدمتشون
    بالاشو چیدم نپره
    چه موقع به سلامتی ؟

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

پیوند مبارکو میگم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •