-ميشه گفت داشتن ultra clear panel و 100 هرتز بودن پنل هاي سري 6 علاوه بر داشتن ----t ارزش پرداخت اين اختلاف قيمت رو داره
-ميشه گفت داشتن ultra clear panel و 100 هرتز بودن پنل هاي سري 6 علاوه بر داشتن ----t ارزش پرداخت اين اختلاف قيمت رو داره
در حال حاضر کدام مدل از HDTV های موجود در بازار دارایDVB_T هستند (سایز 46 اینچ باشد و مارکLG Samsung , Sony )
[QUOTE=yaran99;5895401]در حال حاضر کدام مدل از HDTV های موجود در بازار دارایDVB_T هستند (سایز 46 اینچ باشد و مارکLG Samsung , Sony )[/QUOTE
-مدل هاي زيادي هستند
lg le8500
lg ld650
lg lx9500
...
.
samsung c650
samsung c6900
samsung c6200
samsung c8000
.
.
sony ex700
sony ex710
sony nx700
sony nx800
sony nx710
sony hx800
.
.
آقا یه راهنمایی کلی کنیم تا بریم بگیریم شرشو بکنیم !!(گیج شدم !)
معایب پلاسمای pk760 چیه ؟! از لحاظ انعکاس نور ؟کیفیت صدای،مثلا یه گزارشگر؟!تنظیمات پیشرفته و کالیبره کردن و...
اصلا پلاسما بگیرم یا lcd ?!?
بودجه 1800 و سایز هم زیر 47 نباشه !
دوست عزیز این مدل ها یی که در بالا ذکر کردید نیاز به تنظیمات خاصی ندارند ؟ مثلا شنیدم که قبلا نمایندگی های نصب ال جی ادعا می کردند که با دریافت مبلغی تیونر دیجیتال را فعال می کنند ؟
ممنون
-ديگه الان نبايد اين طور باشه يا فعال شده هستند ويا vip براتون بدون دستمزد بايد فعال كنند
-در مورد كاليبراسيون كه پنل هاي ال جي فوق العاده هستند وتنظيمات خيلي پيشرفته اي رو در اختيار كاربر ميگذارند
-شايد بشه بزرگترين عيب رو همون مستعد ir بودن و مصرف انرژي بالاي اونها درنظر گرفت
-همينطور بازتوليد مشكي كمي ضعيف تر نسبت به پلاسماهاي ديگه
-با اين جال جز بهترين اپشن ها وگزينه ها براي خريد هست با توجه به قيمت مناسبي كه داره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1)الان بین این مدل پلاسما(pk760) و ld660 شما خودت باشی کدومو انتخاب میکنی ؟!
2) ir منظورت اینفرارد که نیس ؟!؟!![]()
پلاسما pk760 شاید بهترین انتخاب نباسه ولی مسلما صحیحترین انتخابه
من خودم عاشق v20 بودم ولی وقتی یه کم منطقی نگاه کنی میبینی که اون صحبتهایی که در مورد اختلاف بین سیاهترین سیاهها و زیباترین رنگها میزنند رو فقط باید با یه سری دستگاههای اندازه گیریه دقیق متوجه بشی
درصورتیکه قیمت و امکانات یک تلوزیون رو سریعا با خالی شدن جیبت متوجه میشی
مخصوصا با استفاده ای که اکثر ماها از تلوزیون میکنیم و این سورسهای تصویری که داریم قول میدم که یه پلاسمای 700 تومنی زپرتی هم کار اکثرمون رو راه میندازه
image retention احتباس یا باقی ماندن موقت تصویر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)