تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 1211 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401441491891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

این رو ببینید یه مشکل تو بازی که اگه رفع نشه خیلی بده:

میبینید بازیکنایه حریف چطوری راه افتادن دنبال مسی اینو باید رفع کرد.
    درکل بازیه خوبی میتونن خیلی بهترش کنند.
    یه چیز دیگه اینکه پچ چلسی ، منچستر ، بارسا و... رو هم پیشنهاد میکنم دان کنید چون خیلی باحال میشه این دمو .
    Last edited by ArminxXx; 28-09-2009 at 18:38.

2. 3 کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی دمو هنوز مثل نسخه های قبلی راحت میشه دروازبان رو دریبل کردش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان 11 روز از زمانیکه دمو بازی منتشر شده میگذره و حتما همه اشراف کاملی روی بازی پیدا کردن من میخواستم چند تا سوال از دوستان عزیز بپرسم :

1--نسبت به بازیهای اول بنظرتون بازی جذابتر شده یا روز به روز از این بازی بیشتر متنفر میشین ؟

2- بطور متوسط در یک بازی 10 دقیقه ای چند بار میبرین چند بار مساوی میکنین و چند بار میبازین و همچنین توی نسخه 2009 دربرابر یک تیم همطراز چه نتایجی میگرفتین ؟

من آمار خودمو بدون هیچ ترس و خجالتی میگم . توی نسخه قبل توی زمان 10 دقیق های 3-4 تا گل به حریف همطرازم میزدم اما توی این دمو از هر 10 بازی 5 تاشو میبرم 3 تاشو مساوی میکنم و 2 تاشو هم میبازم .

3-بیشتر از چه راهی به گل دست پیدا میکنین ؟

4-بیشترین نکته منفی که شما رو توی این بازی آزار میده چیه و مثبت ترین و مطلوب ترین تغییر توی این نسخه به نظرتون چیه ؟

......

اینو هم یادآور میشم این نسخه نهایی بازی نیست و توی نسخه نهایی تغییراتی ( البته نه در سطح وسیع )در گیم پلی , انیمیشنها , دروازه بان , سرعت بازی , زمان پاسخ دهی , سیستم پنالتی و همینطور پاسهای تودر اعمال خواهد شد .

ضمنا یکی از کسانیکه هفته پیش پلی تستی از نسخه جدیدتر بازی داشته امروز عنوان میکرد درجه سختی سوپر استار هم به بازی اضافه شده .
    1 روز اول کاملا تعجب انگیز بود چون خیلی با 2009 متفاوت بود این تفاوت باعث جذابیتش شد مثلا انیمیشنای جدید گرافیک جدید وغیره حرکات جدیده بازیکنان که آدمو غافل گیر میکنه اما این چیزا هم یه روز واسه آدم عادی میشه از اون روز تا حالا تنها چیزی که باعث میشه این واسه آدم جزابیتشو حفظ کنه سیستمای جدید دفاع حمله وضد حمله و تاکتیکای مختلفه که بار هر تیمی جلو هر تیمی باید تغییرش داد
    به لطف تیم استایو استراتژی وکارتای بازیکناست ....
    واقعا رو تاپ پلیر بازی عالی میشه مثلا من با ایتالیا جلو ساپانیا یه ترکیب دارم که میتونم جلو حمله های وحشتناکش واستم جلو فرانه یه جوردیگه همین باعث میشه آدم دلزده نشه...

2 من رو تاپ پلیر اکثر بازیام مساوی میشه به پنالتی میکشه هر 2 یا 3 تا بازی میبرم از هر 10 تا بازی حداکثر 3 بارشو میبازم ..

3 یه چیزی مهران گفت که خیلی خوشم اومد چون عقیده خودمه اثلا زور نمیزنم از هر راهی شده گل بزنم مخصوصا از رو نقطه ضعفای بازی عاشق پاسکاریو حرکتای تیمیم....
    هر تیمی یه سبکی بازی میکنم مثلا ایتالی خیلی دفاعی بازی میکنم ضد حمله میکنم با پیرلو میفرستم بره دیناتاله که فرار کرده یه میرسونم به تونی با قدرت بدنیش توپو خوب نگه میداره تا بقیه اضافه شدن یا با اسپانیا تو عمق با پاسای کوتاه بازی میکنمو گل میزنم ...

4 زمان پاسخ دهیش که البته برام عادی شده ولی هوش مصنوعیه داوراش و در وازه باناش بعضی موقع ها بد جوری عصبیم میکنه فحشیه که به کونامی میدم شوتاش یکم راحته و یکی دیگه اینکه هنوزم بازیکنایی که قدرت بدنیشون بالاست راحت توپو میبرن جلو 20 نفرم بهش بچسبن واسه خودش میره ....
    نکات مثبتشم همینه که بازم مثل نسخه های کارنتش شده و خسته کننده نیست از راههای مختلف میشه گل زد وتاکتیکای مختلف سبک بازیه تیما خیلی جالبه و خیلی چیزایی که زیاد اشاره شده مثل دریبلاش جالبه ریبری اکثرا یه دریبلو میزنه و.....
    دوست داشتم تمام انیمیشناش عوض شه و کیفیتشم مثل فیفا نکست باشه ولی همنم خوبه واسه اول کار ...
    فیزیک توپم خیلی خوب شده انعطاف پذیر و سنگین ...
    Last edited by maximiliyanus; 28-09-2009 at 18:53.

5. 2 کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی می تونه فیلم های آموزش دریبل رو جای دیگه ای آپلد کنه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

اینم یه باگ خوشگل ولی خنده دار البته اینا رفع میشه به امید خدا:

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

توی دمو هنوز مثل نسخه های قبلی راحت میشه دروازبان رو دریبل کردش؟
    به راحتی نمیشه اینکا رو انجام داد واقعا سخته . علتشم تاخیر زمانی در تغییر جهت برای دریبل کردنه .

1 روز اول کاملا تعجب انگیز بود چون خیلی با 2009 متفاوت بود این تفاوت باعث جذابیتش شد مثلا انیمیشنای جدید گرافیک جدید وغیره حرکات جدیده بازیکنان که آدمو غافل گیر میکنه اما این چیزا هم یه روز واسه آدم عادی میشه از اون روز تا حالا تنها چیزی که باعث میشه این واسه آدم جزابیتشو حفظ کنه سیستمای جدید دفاع حمله وضد حمله و تاکتیکای مختلفه که بار هر تیمی جلو هر تیمی باید تغییرش داد
    به لطف تیم استایو استراتژی وکارتای بازیکناست ....
    واقعا رو تاپ پلیر بازی عالی میشه مثلا من با ایتالیا جلو ساپانیا یه ترکیب دارم که میتونم جلو حمله های وحشتناکش واستم جلو فرانه یه جوردیگه همین باعث میشه آدم دلزده نشه...

2 من رو تاپ پلیر اکثر بازیام مساوی میشه به پنالتی میکشه هر 2 یا 3 تا بازی میبرم از هر 10 تا بازی حداکثر 3 بارشو میبازم ..

3 یه چیزی مهران گفت که خیلی خوشم اومد چون عقیده خودمه اثلا زور نمیزنم از هر راهی شده گل بزنم مخصوصا از رو نقطه ضعفای بازی عاشق پاسکاریو حرکتای تیمیم....
    هر تیمی یه سبکی بازی میکنم مثلا ایتالی خیلی دفاعی بازی میکنم ضد حمله میکنم با پیرلو میفرستم بره دیناتاله که فرار کرده یه میرسونم به تونی با قدرت بدنیش توپو خوب نگه میداره تا بقیه اضافه شدن یا با اسپانیا تو عمق با پاسای کوتاه بازی میکنمو گل میزنم ...

4 زمان پاسخ دهیش که البته برام عادی شده ولی هوش مصنوعیه داوراش و در وازه باناش بعضی موقع ها بد جوری عصبیم میکنه فحشیه که به کونامی میدم شوتاش یکم راحته و یکی دیگه اینکه هنوزم بازیکنایی که قدرت بدنیشون بالاست راحت توپو میبرن جلو 20 نفرم بهش بچسبن واسه خودش میره ....
    نکات مثبتشم همینه که بازم مثل نسخه های کارنتش شده و خسته کننده نیست از راههای مختلف میشه گل زد وتاکتیکای مختلف سبک بازیه تیما خیلی جالبه و خیلی چیزایی که زیاد اشاره شده مثل دریبلاش جالبه ریبری اکثرا یه دریبلو میزنه و.....
    دوست داشتم تمام انیمیشناش عوض شه و کیفیتشم مثل فیفا نکست باشه ولی همنم خوبه واسه اول کار ...
    فیزیک توپم خیلی خوب شده انعطاف پذیر و سنگین ...
    سهراب جان ممنون از اظهار نظر خوبت معلومه که حقیقتا عاشق فوتبالی . راستی افتخار اینو پیدا نکردم یک روز از نزدیک ببینمت .

9. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

[یه چیز دیگه اینکه پچ چلسی ، منچستر ، بارسا و... رو هم پیشنهاد میکنم دان کنید چون خیلی باحال میشه این دمو .
    من اینو چی کرش کنم میگه یه چیزی رو با afs explorer ایمپورت کنیدو اینا ولی من نمیدونم چی کارکنم
    Install the directory dt0c by using afs explorer (open dt0c.img file and import the directory in it. You'll need to rebuild the img) and put the dt04.img file into your PES2010

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی می تونه فیلم های آموزش دریبل رو جای دیگه ای آپلد کنه؟
    سلام من این آموزشو این جا آپلود کردم می تونید برید ببینید و دانلود کنید
    به این لینک برید:
    کد:
    در آخرین پست

12. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مثل این که هنوز مشکل دروازه بانان pes حل نشده...!
    با نظرات دوستان به این مسئله پی بردم.....
    می خواستم بدونم این مشکل دروازه بانان توی بازی خیلی ازار دهنده است ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهزاد جان بعضی موقع ها آدمو روانی مکنن ...
    فقط درحده یه نمونه بگم دیروز یه بازیکن ازبغل محکم سانتر کرد رو دروازم بوفن با دست اود دفع کنه زد تو دروازه خودم ...خیلی بعضی موقعه ها احمق میشن ...
    داورشم که کلا اسکل به تمام معنی ینی اگه یکی از تماشاگرارو میاوردن تو زمین سنجیده تر قضاوت میکرد ...
    راستی سیستم پنالتیش خیلی باحال شده ولی به خاطر مشکل دروازه بانی ناقصه...

15. این کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •