الان 11 روز از زمانیکه دمو بازی منتشر شده میگذره و حتما همه اشراف کاملی روی بازی پیدا کردن من میخواستم چند تا سوال از دوستان عزیز بپرسم :
1--نسبت به بازیهای اول بنظرتون بازی جذابتر شده یا روز به روز از این بازی بیشتر متنفر میشین ؟
2- بطور متوسط در یک بازی 10 دقیقه ای چند بار میبرین چند بار مساوی میکنین و چند بار میبازین و همچنین توی نسخه 2009 دربرابر یک تیم همطراز چه نتایجی میگرفتین ؟
من آمار خودمو بدون هیچ ترس و خجالتی میگم . توی نسخه قبل توی زمان 10 دقیق های 3-4 تا گل به حریف همطرازم میزدم اما توی این دمو از هر 10 بازی 5 تاشو میبرم 3 تاشو مساوی میکنم و 2 تاشو هم میبازم .
3-بیشتر از چه راهی به گل دست پیدا میکنین ؟
4-بیشترین نکته منفی که شما رو توی این بازی آزار میده چیه و مثبت ترین و مطلوب ترین تغییر توی این نسخه به نظرتون چیه ؟
......
اینو هم یادآور میشم این نسخه نهایی بازی نیست و توی نسخه نهایی تغییراتی ( البته نه در سطح وسیع )در گیم پلی , انیمیشنها , دروازه بان , سرعت بازی , زمان پاسخ دهی , سیستم پنالتی و همینطور پاسهای تودر اعمال خواهد شد .
ضمنا یکی از کسانیکه هفته پیش پلی تستی از نسخه جدیدتر بازی داشته امروز عنوان میکرد درجه سختی سوپر استار هم به بازی اضافه شده .