با گوشی آپدیت کنیم دوباره باید هک کنیم و اینا...؟؟؟
سبز باشین...!!!![]()
با گوشی آپدیت کنیم دوباره باید هک کنیم و اینا...؟؟؟
سبز باشین...!!!![]()
سلام دوستان
من تازگیا این گوشی رو با گارانتی اتصالات گرفتم. ورژن نرم افزار گوشی 21.0.025 هست اما جدیدا نوکیا ورژن 31 رو هم بیرون داده.
از دوستانی که آپدیت کردند چند تا سوال دارم :
1. ورژن 31 با ورژنی 21 که الان روی گوشی من هست تفاوت محسوسی داره؟ ارزش آپدیت به ورژن بالاتر داره یا همون 21 خودم خوبه؟
2. گارانتی اصلی اتصالات میگه 24 ساعت باید گوشی بمونه تا با باکس آپدیت کنیم. من adsl دارم و میتونم (مراحل رو کاملا بلدم چون قبلا چند باری این کارو کردم) آپدیت کنم به نظر شما بدم اونا با باکس آپدیت کنند یا خودم با adsl این کارو بکنم؟ البته آخرین ورژن اونها 30 هست.
ممنون از محبت دوستان
به نظر من، اصولاً این سؤال که آیا آپدیت به ورزن بالاتر ارزش داره یا نه، نمی تونه چندان موجه باشه چون یه موضوع سلیقه ای نیست. همون جایی که این برنامه رو نوشتن (و می دونیم این ورزن 5 از نسخه 9 سیمبین تازه هست و با گوشی 5800 برای اولین بار عرضه شده) الآن این آپدیتها رو واسه برطرف کردن باگها، بهتر کردن کارایی و بالا بردن سرعت دستگاه دارن عرضه می کنن. احتمالاً در این مورد ما باید بیشتر مشتاق باشیم، حتی اگه بعضی تغییرات برامون نامحسوس باشه در وهله اول. درست همون طور که در مورد ورژن بالاتر مثلاً ویندوز و نرم افزار نِرو یا چیزای دیگه اشتیاق نشون می دیم.
در مورد این حرف گارانتی اصلی کمی جای تردید هست. اگه گوشی مشکلی نداره، باید خیلی راحت بگن شما هم می تونید آپدیت کنید، منتها اول به 30 بعد به 31 تا مثلاً اگه با خود گوشی آپ می کنید، اول پچ های 30 بیاد بشینه و بعدش 31، یا از این حرفا. مگه این که ورژن گوشی شما در اصل فارسی نباشه و اونا خودشون با باکس فارسی کرده باشن، که در این صورت می گن بذار این جا تا ما خودمون راست و ریستش کنیم. این یه کم بدبینانه است اما حرف اونا هم کمی مشکوکه
سلام دوست عزیز
بعد اذ آپ ریت گوشی درست مثل بعذ از مستر ریست میمونه
یعنی همون تور که خریدیش! از فایل های مهمت بک آپ بگیر حتما و باید گوشی رو دوباره هک کنی.
البنه تا جایی که اطلاع دارم فریمور های جدید 5800 هم هک می شن براحتی با آخرین ورژن hellox
سلام . گوشي من ورژن 30 هست . هك هم شده .
فايل ها PDF و Word رو اجرا نمي كنه
بابا این ورژن 31 فارسی که نیومد!!!
شما چطوری با گوشی آپدیت کردین که میگین اومد.
من 20 بار پشت سر هم در ساعات مختلف چک می کنم اما همیشه میگه NO Update !!!!
یکی میشه به من بگه چرا دیگه ورژن 30 رو نشون نمیده؟؟؟؟ تا همین چند روز قبل ورژن 30 رو برای دانلود نشون می داد (من اگه می دونستم اینجوری میشه حتماً آپدیت می کردم. بابا ورژن 30 هم غنیمتیه. دیگه از ورژن 21 که بهتره) اما الان هر چی میزنم فقط می نویسه no update. چرا؟؟؟؟؟؟؟ ورژن 30 کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان ایا میشه با 5800 شبکه های تلوزیونی رو تماشا کرد؟
دوست عزیز شما ورژنِ 31 می خوای یا فارسی ؟
اگه میل داری آپدیت کنی چرا قید فارسی رو نمی زنی ؟ دوستان می گن به هر حال فارسیش می پره، پس خودت می تونی حالا مستر ریست کنی و تو محیط وای فای آپ کنی به ورژن 31، راحت و ارزون. جواب این سؤال که الآن نوکیا ورژن جدید داده "پس ورژن قدیم کو ؟"، فقط در عهده خود نوکیاست.
به هر حال، اضافه می کنم که علاوه بر بهبود کیفیت عکسها، توی بازی Bounce هم می بینم تغییرات جالبی اتفاق افتاده، مثلاً شکلش از حالت کُره به حالت یه سکه تبدیل شده و تو گرافیک محیط هم تفاوتهایی می شه دید. دیگرون هم اگه آپ کردن نتیجه بررسیشونو بگن لطفاً
به نظرم برای کسایی که ورژن 30 فارسی دارن می ارزه یه خرده صبر کنن تا 31 هم نسخه فارسیش عرضه بشه تا اینکه بخوان 31 رو بدون ساپورت زبان فارسی داشته باشن که خیلی دردناکه. برای تغییرات جزیی از اون دست که ذکر کردین بیشتر از اینا هم میشه صبر کرد، ای کاش تو ورژن جدید یه خرده به Music Player و Home Screen توجه بیشتری نشون میدادن، اینا به نسبت 30 بهتر نشدن؟
سلام دوست عزیز
خوب چرا باید به هر حال فارسیش بپره؟
اگه produce code شما فارسی رو پشتیبانی کنه که یا آپ دیت فارسیش نمی پره!
اما اگه produce code شما فارسی رو پشتیبانی نمی کنه و با فلش کردن فریمور با پشتیبانی فارسی ریختن روش در این صورت بله می پره فارسیش!
که اینم راه داره با NSS می تونی produce code رو عوض کنی تا فارسی رو هم ساپرت کنه!
به هر حال من معتقدم باید صبر کرد تا داداش نوکیا یادش بیاد که خاورمیانه فقط جای جنگ و عملیات انحتاری نیست! بعضیها هم اون جا 5800 دارن و آپ دیت می خوان!
آخه گوشی که نتونه اس ام اس فارسی بگیره که به درد نمی خوره!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)