بابا آسیاتک هم خودش میگه .
به من گفت آشغال ترین مودم رو ما می فروشیم . حواستون باشه .
جستجو کنید . من برای این که adsl بگیرم اینقدر ول بودم تا بهترین گزینه را انتخاب کردم .
بابا آسیاتک هم خودش میگه .
به من گفت آشغال ترین مودم رو ما می فروشیم . حواستون باشه .
جستجو کنید . من برای این که adsl بگیرم اینقدر ول بودم تا بهترین گزینه را انتخاب کردم .
به غیر از 2 تا سرویسی که بالا گفتم سرویس سبز 256 سپنتا هم ماهی 30 تومن میوفته (با این تفاوت که باید پول یه سال رو یه کله بدی)
خواهشا راهنمایی کنید کدوم یک از این 3 تا برای من که کارم دانلوده بهتره
Last edited by bleu2u4u; 08-04-2009 at 20:30.
من پیشنهادم سپنت است .
1 . پشتیبانی عالی
2. پهنای باند زیاد
3. میزان نامحدود برای دانلود
4. و......
من منتظر جواب شما دوستانم
باتشکر
حداقل دفعه اول رو یک ماهه بگیرید ، اگر راضی بودید بعد به تمدید بلند مدت فکر کنید .
توی شهر ما فقط یه سرویس دهند است که اونم افتضاح است
دوستان کسی در مورد 192 نامحدود سپنتا خبری داره ؟؟؟ سرعت دانلودش چقدره ؟؟؟ باهاش میشه تورنت بازی کرد ؟؟؟ من 192 شاتل دارم با 15 گیگ محدودیت ... با تخفیف ماهی 34 میدم ... عوض کنم برم سپنتا ؟؟؟
بچه ها توی منطقه مخابراتی استقلال هنوز هم غیر از شاتل شرکته دیگه ای پوشش نمی ده ؟
Last edited by SuNb0y; 10-04-2009 at 19:46.
دوستان عزیز شرمنده ام که مزاحم شدم ... ولی واقعا برام مهمه ... چه شرکتی با این شرایط قابلیت سرویس داره ؟
45 هزار تومان حداکثر مبلغ ، دانلود حداقل 5 GIG ، سرعت 1 MB تا 512 ، با پوشش مرکز مخابراتی استقلال ( 2205 ) ، مدرک رسمی شرکت و حق استفاده از Adsl پر سرعت دارم ...
سلام
منطقه شما رو 3 شرکت ساپورت میکنه
داتک
شاتل
آسیاتک
داتک که نمیتونین بگیرید چون حجمی نمیده و فقط نامحدود میده و نامحدود 512 و 1 مگابایت بیشتر از 45 تومن هست
اما شاتل و آسیاتک
حجمی میدن
مثلا آسیاتک سرعت 512 2 مگابایت رو میده 13 تومن و هر گیگ حجم اضافه هم 3 تومن
شما اگه 10 گیگ هم ماهی مصرف داشته باشی میشه 37 تومن
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)