کسی جواب سوال منو نمیده![]()
کسی جواب سوال منو نمیده![]()
سلول سوختی اند منفیه و کاتد مثبت.
یک سوال دیگه اول واخر بازه میتونه اکسترمم نسبی باشه
مثلا کنکور 87 من 2 تا جواب دو جا دیدم
کدام مورد در باره ي تابع |x|x"2-3 در بازه ی [1_1-] درست است
1_دو اکسترمم نسبی دارد
2_اکسترمم نسبی ندارد
سلام بچه ها
کارنامه ها رو دادن و متاسفانه من شیمی و دیف رو افتادم یکی 7 و یکی 8/5.......
یکی از بچه ها گفت میتونم 2 تا رو تک ماده بزنم اما امروز از مدرسه که پرسیدم گفت باید یکی از اینا رو پاس کنی تا یکی دیگشو بتونی
تک ماده بزنی؟؟؟
سلام
اکسترمم نسبی به نقطه ای میگن که همسایگی هاش تعریف شده باشه
اینجا چون انتهای و ابتدای بازه هستش که یکی از همسایگی هاش تعریف نشده هست مهندس
هرکی گفته دوتا داره شکر خورده!!
كسي خونه نيست؟![]()
پیش دانشگاهی 1 تک ماده بیشتر نداره. اونم باید بالای 7 باشی.
شیمی رو چطور افتادی؟؟!؟! بابا الکترو شیمی رو میخوندی 10 الی 11 میگرفتی. نظریه های اسید و باز و شناساگر ها رو هم که میخوندی با الکترو شیمی ، به راحتی 13 رو میاوردی ...
بخور بخواب نیست.ولی دیگه اینجوری هم نیست که بخوای 38 تا کتاب رو تو 1 روز امتحان بدی...![]()
من به خاطر یه سری مشکلات هیچ کدوم از امتحانای ترمو نگاه نتونستم بکنم(نگاهم میکردم زیاد فرقی نمیکرد آخه تو سالپیش دانشگاهی 1 تک ماده بیشتر نداره. اونم باید بالای 7 باشی.
شیمی رو چطور افتادی؟؟!؟! بابا الکترو شیمی رو میخوندی 10 الی 11 میگرفتی. نظریه های اسید و باز و شناساگر ها رو هم که میخوندی با الکترو شیمی ، به راحتی 13 رو میاوردی ...
هیچی نخونده بودم)...همه رو دوستم واسم رو برگه مینوشت بهم میداد توی شیمی نشد تقلب کنم.....
دیف رو هم که مطمئنم قبولم دوستم واسم 11 نمره نوشت!!!ولی با معلمم خفن زدیم به تیپ هم واسه همین انداخته.....
منظورتون تو 4 ساله دیگه ؟بخور بخواب نیست.ولی دیگه اینجوری هم نیست که بخوای 38 تا کتاب رو تو 1 روز امتحان بدی...
امیدوارم همتون تو کنکور موفق باشین
نخیر دوست من.منظورم هنوز یک روز هستش. مثل اینکه کنکور زیاد به شما خوش گذشته ...
مثل اینکه یادتون رفته که باید 38 کتاب رو توی 1 روز (روز کنکور) با هم امتحان بدیم.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)