تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 1137 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401441491891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من نمیدونم چه اصراری دارید که ما کتاب رمزینه رو نگیریم و کتاب انتشارات مدرسه رو بگیریم.به پیر به پیغمبر این کتاب دیفرانسیل رو مثل هلو درس داده .اگه رشته ی ریاضی باشی میفهمی که 500 صفحه که هیچ 1000 صفحه هم باشه ارزشش رو داره.اینقدر هم حرص نخورید و بچه ها رو از این کتاب ها دور نکنید .هر کسی بهتر از شما وضعیت خودش رو درک میکنه.تازه جالبه که به نظر شما باید توجه کنیم ولی نظر رتبه های موفق ما رو گمراه می کنه.به خدا کتاب خوب غنیمته اون کتاب هایی مثل رمزینه که هر چی به درد می خوره گفتن و واقعا معلم هستن و از من و شما بیشتر می فهمن.

2. 2 کاربر از sh.k.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من نمیدونم چه اصراری دارید که ما کتاب رمزینه رو نگیریم و کتاب انتشارات مدرسه رو بگیریم.به پیر به پیغمبر این کتاب دیفرانسیل رو مثل هلو درس داده .اگه رشته ی ریاضی باشی میفهمی که 500 صفحه که هیچ 1000 صفحه هم باشه ارزشش رو داره.اینقدر هم حرص نخورید و بچه ها رو از این کتاب ها دور نکنید .هر کسی بهتر از شما وضعیت خودش رو درک میکنه.تازه جالبه که به نظر شما باید توجه کنیم ولی نظر رتبه های موفق ما رو گمراه می کنه.به خدا کتاب خوب غنیمته اون کتاب هایی مثل رمزینه که هر چی به درد می خوره گفتن و واقعا معلم هستن و از من و شما بیشتر می فهمن.
    نه عزیز من ما نمی گیم رمزینه بده میگیم این چندهفته که از شروع دیف 2 توی مدارس گذشته و بچه ها نخوندن یه کمی فشار باید به خودشون بیارن در ضمن این محمد امین که شما چند وقت پیش هم در مورد انتشارات مدرسه بهش گیر دادی نوشته که خودشم دیف 2 رمزینه رو میگیره

در ضمن اصرار ما به خرید فلان کتاب به اندازه اصرار شما برای وصله چسبوندن به محمدامین و طرفداران انتشارات مدرسه نیست

ما هم هیچ جا نگفتیم که نخرین رمزینه رو مثلا خودم گفتم که من نمی خرم نگفتم که کس دیگه ای هم نخره مگر من پیشوای این تاپیک هستم که هرکاری من می کنم بقیه همونو انجام بدن شما هم عقیده تو بگو و به عقیده دیگران احترام بذار

4. 5 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

اگه به در میگی دیوار بشنوه باید بگم کسی اینجا دیگری رو مجبور نمیکنه که چه کتابی رو بگیره و چی نگیره . این قابل توجه شما و دیگران .
    دوم این که من واسه ی آقای reza-atom کتابهای انتشارات مدرسه رو معرفی کردم . چون خودش سوال پرسیده بود و من هم نظرم رو گفتم و چندتا از بهترین هاش رو معرفی کردم . شما چندین بار هم به پستهای من گیر دادی . فکر نکن متوجه نمیشم . شما برو رمزینه بخر و حال کن

من هم خودم رمزینه سفارش دادم تا بیارن واسم . هم رمزینه رو میخونم و هم کتابهای موضوعی انتشارات مدرسه و هم خوشخوان و هم مبتکران( محمود نصیری )
    شما برو با رمزینه خوش باش . مثل اینکه شما خیلی اصرار داری رمزینه بگیریم و چیزه دیگه نگیریم !!! نه بقیه .
    Last edited by nits; 08-03-2010 at 22:51.

6. 5 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به دوستان.

دوست عزیز ( nits ) میشه بگی کتاب های انتشارات مدرسه رو چه جوری گیر بیاریم .

سایتی چیزی نداره ؟

با تشکر
    Last edited by akhlaghi.masoud; 09-03-2010 at 17:50.

8. این کاربر از akhlaghi.masoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

به همه ی دوستان عزیز:
    برین رمزینه بخونید، ولی اگه بعد کنکور پشیمون شدید خود دانید!!!

10. 2 کاربر از mecha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وبلاگه قشنگیه

12. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    desert

پيش فرض

برای کنکورکاردانی به کارشناسی رشته کامپیوتر چه کتاب هایی را توصیه می کنید؟ با توجه به دروسی که در کنکور کارشناسی ارائه می شود.

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

nits جان دمت گرم.من روي مبحث تابع مشكل دارم.اين كتاب موضوعي كارمو رو به راه ميكنه؟؟؟

درضمن يه جوانمردي اين جلسه اول رمزينه رو بزاره من ببينم.سايت رمزينه باز نميشه واسه من.درضمن اون پست دوستمون كه جلسه اول رو گذاشت هم واسه من باز نشد.

درضمن شهريار قبادي بهم گفت اخر اين هفته توي شهرستانها توزيع ميكنيم.ميگيد چكار كنم؟؟سفارش بدم يا نه.(با توجه به اينكه شهريار قبادي حرفش حرف نيست)
    Last edited by t.sunami; 09-03-2010 at 13:34.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

nits جان دمت گرم.من روي مبحث تابع مشكل دارم.اين كتاب موضوعي كارمو رو به راه ميكنه؟؟؟

سلام دوست عزیز . اگه امکان داره قبلش برید کتابها رو ببینید . اولا با توضیحات مقدماتی مفهوم تابع و تابع یک به یک و پوشا رو با حالتهای مختلف خیلی خوب واستون توضیح میده . بعد نکات خیلی خوب و جالب برای طرز تعیین دامنه وبرد توابع ( که این هم کتاب خاصی داره از همین انتشارات ) و بعدش هم معرفی تابع های مهم و بررسی 11 ویژگی مهم برای هر کدوم + انتقال محورهای مختصات

من سعی میکنم از کتابهای مختلفش بعضی از قسمتها رو اسکن کنم و بزارم اینجا تا به خوبی های این کتاب ها ایمان بیارید . شما تو کجاش مشکل داری ؟؟ این رو بگو اول تا من کتاب متناسب با نیاز شما معرفی کنم

در ضمن آقای akhlaghi.masoud . دوست عزیز میتونی به این سایت مراجعه کنی و بعد از خرید و سفارش هزینه رو در درب منزل پرداخت کنی .
    کد:
    Last edited by nits; 09-03-2010 at 14:00.

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام دوست عزیز . اگه امکان داره قبلش برید کتابها رو ببینید . اولا با توضیحات مقدماتی مفهوم تابع و تابع یک به یک و پوشا رو با حالتهای مختلف خیلی خوب واستون توضیح میده . بعد نکات خیلی خوب و جالب برای طرز تعیین دامنه وبرد توابع ( که این هم کتاب خاصی داره از همین انتشارات ) و بعدش هم معرفی تابع های مهم و بررسی 11 ویژگی مهم برای هر کدوم + انتقال محورهای مختصات

من سعی میکنم از کتابهای مختلفش بعضی از قسمتها رو اسکن کنم و بزارم اینجا تا به خوبی های این کتاب ها ایمان بیارید . شما تو کجاش مشکل داری ؟؟ این رو بگو اول تا من کتاب متناسب با نیاز شما معرفی کنم

در ضمن آقای akhlaghi.masoud . دوست عزیز میتونی به این سایت مراجعه کنی و بعد از خرید و سفارش هزینه رو در درب منزل پرداخت کنی .
    کد:
    راستيتش كلشو مشكل دارم.به نظرت كتاباي شما رو بخونم يا يه معلم بگيرم؟؟

17. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •