آره چطور مگه ؟
آره چطور مگه ؟
سلام دوباره
بچه ها اینو ببینین :
این یعنی من فقط میتونم از همینا بردارم دیگه ؟
بعد یه چیز دیگه بیشتر از 16 واحد نمیتونم ؟
نمیدونم فعلا که من تونستم به غیر از اینها هم بردارم. این بیشتر برای راهنمایی هست. مثلا برای من ریاضی 1 ظرفیتش پر بود نتونستم بردارم. به جاش یه چیز دیگه برداشتم. تازه تا 19 واحد برداشتم مشکلی نبود. فکر کنم چون از معافیت تحصیلی استفاده میکنم تا 20 واحد میتونم بردارم.
سلام دوستان.غیره حضوری ثبت نام کردم ولی تاریخ مراجعه نداده مشکل از من یا اونا ؟مرسی
سلام دوستان . ما رفتیم دانشگاه و فرم معافیت تحصیلی رو پر کردیم . اونجا یه عکس میخوان + گواهی موقت پیش و دیپلم . خودشون پر میکنن . قسمت اموزش . بعدش از فرم یه کپی میگیرید میرید از دوباره آموزش و امضا میکنه بعد میگه برو ریاست امضا کنه . بعد از امضای رئیس محترم میرید دبیر خانه . مسئول دبیرخونه اصل برگه معافیت تحصیلی رو میزاره تو یه پاکت و کپیش رو میدید به همون مسئول اموزشی که واستون امضا کرد و یا علی پلیس +10 میرید . ما رفتیم دیدیم یا امام جعفر صادق . جا نیست واسه رد شدن . فکر کنم 2-3 روز بعد اماده شه . مدرک پیش دانشگاهیم رو فرستادم تو بخش آپلود مدارک و پرینت کردم اطلاعاتم رو . باید 24 ساعت بمونم واسه انتخاب واحد . بعد موقع ثبت نام حضوری اصل مدرک رو میگیرم .
اعلام میکنن بعدا
دوستان جلوي بعضي از درسام زده اساتيد گروه اموزشي
اين يعني استاد داره يا خودخوانه؟
خود خوانه و یا اینکه شاید بعدا برای اون درس استاد بزارن که دور از ذهنه!!دوستان جلوي بعضي از درسام زده اساتيد گروه اموزشي
اين يعني استاد داره يا خودخوانه؟
یه سئوال .من برنامه کلاسی مهندسی نرم افزار ترهان رو از کجا گیر بیارم.شهریه ندادم تو سایت گلستان دسترسی ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید
منم به جای مدرک نظام وظیفه مدرک پیش دانشگاهی رو فرستادم.
اون مدرک تا 1-2 روز دیگه میرسه دستم که اگه خدا بخواد حضوری تحویلش میدم.
انشالله که مشکلی پیش نیاد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)