دوستان من یه عمر با این فرود ILS مشکل دارم .هر کاری میکنم زاویه ها رو اشتباه میده.مثلا برای فرود دبی بهم میگه چه هدینگی رو برو . همون هدینگ رو میرم و می خوام فرود بیام که میبینم باند سمت چپ هواپیماست.
دوستان من یه عمر با این فرود ILS مشکل دارم .هر کاری میکنم زاویه ها رو اشتباه میده.مثلا برای فرود دبی بهم میگه چه هدینگی رو برو . همون هدینگ رو میرم و می خوام فرود بیام که میبینم باند سمت چپ هواپیماست.
منم میام البته اولین بارم هستش و نیاز به یک ذره کمک دارم
یک سوال کجا ورژن شبیه ساز را به طور دقیق نوشته فقط دوستان همه با ACC بیان تا مشکل ایجاد نشه چند تا سوال داشتم ببخشید هر کدام سوار یک هواپیماییم البته من فکر کنم این بار گند بزنم چرا چون همیشه موقع فرود نیاز دارم مستقیم با باند تنظیم بشم خودم یک ذره تو این کار مشکل دارم راستی یک فنی یاد گرفتم در حالت کابین دو بعدی تو شبیه ساز روی دگمه ستاره خورشید همونی که شما را از صفجه خارج می کنه و می بره تو نقشه رسیدن به فرودگاه شما با گرفتن هواپیما خود می توانید آن را به هرجایی که می خواد در عرض یک ثانیه ببرید البته در حالت پرواز آزاد![]()
من حدسم اینه که شما هدینگ باند رو وارد می کنی ولی به لوکالایزر توجه نداری...درسته؟؟
هدینگ باند رو در قسمت Course وارد کنید....نه هدینگ!!! و توصیه می شه با فرودگاه های بزرگ و مجهز تمرین کنید که مطمئن باشید همه چیز درست کار می کنه ( چون در ایران بعضی جاها مشکل دارند )...مثل لس آنجلس...لاس وگاس...سان فرانسیسکو ... نیویورک و ...
هدینگ آخر رو که گرفتین تازه اول کار شماست و باید برید به سمت لوکالایزر باند و هدینگ باند و بعدشم که در گلاید اسلوپ قرار می گیرید و بعد هم فرود...
در واقع شما بعد از دریافت هدینگ و مشخصات آخر وارد مرحله فاینال اپروچ می شید....
ابتدا به سمت باند گردش کنید و بعد دکمه VOR/LOC و یا APP رو بزنید...
اگر VOR/LOC رو زدید قرار گرفتن در گلاید به عهده شماست و اتوپایلوت فقط لوکالایزر رو ست می کنه....
اگر APP رو انتخاب کنبد هم لوکالایزر و هم گلاید به صورت اتوماتیک تنظیم می شن و شما در ابتدای باند فرود خواهید اومد....
تنظیم سرعت و میزان فلاپ ها فراموش نشه!!!
Last edited by knazari1; 11-09-2010 at 04:32.
توی پرواز IFR این کار رو نکنید. کنترلر قهر میکنه.تو شبیه ساز روی دگمه ستاره خورشید همونی که شما را از صفجه خارج می کنه و می بره تو نقشه رسیدن به فرودگاه شما با گرفتن هواپیما خود می توانید آن را به هرجایی که می خواد در عرض یک ثانیه ببرید البته در حالت پرواز آزاد![]()
همچنین توی پرواز با FSP این کار تقلب به حساب میاد و FSP رو قطع میکنه.
آقای ebicross و بقیه این یک پاور پونت اصول علوم هوایی تهیه شده توسط من و البته با تشکر از معلمم آقای نجفی اصتلاحات فارسی هر چیز هست حالا آقای ebicross شما هر مطلبی رو که میخواین تو آموزشتون بذارید البته در آخر اگر می شه ذکر منبع یادتون نرهپکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چرخهام موقغ فرود باز نشد فلپم هم خراب شد و لی این باند اصلا کمک نکرد اصلا نفهمید چه بلایی سرمون اومده
راهی نداره که بهش بگیم کف فوم بریزهممنون
به خاطر سرعت بالای شما موقع باز کردن چرخها و فلپ ها بوده. اگر از FSP استفاده کنید میتونید Gear و Flap Warning بدین.
سلام
چرخهام موقغ فرود باز نشد فلپم هم خراب شد و لی این باند اصلا کمک نکرد اصلا نفهمید چه بلایی سرمون اومده
راهی نداره که بهش بگیم کف فوم بریزهممنون
اینطوری میتونید بدون چرخ فرود بیاین.
البته خیلی سخته. ولی اگر موفق بشین اساسی پوینت میگیرین.
بله ACC نصب داشته باشید بهتره اما اگه ندارید به جای اون باید SP2 رو نصب کنید حتما!
هر کس هم با یک هواپیما میاد.
اسم سرور هم : P30World در قسمت Free Flight هست.
دوستان 727 باز
برای این 727 یک پکیج اومده که مشکل اتوپایلوت هم مثل اینکه داخلش حل شده....
من پیداش نکردم....کسی می تونه گیرش بیاره؟؟
این هم لینکش از سایت خود کاپیتان سیم :
آخه خسته شدیم اینقدر تریم کردیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)