آره یونس جون . ولی من از نسخه ریپک استفاده نکردم. با وایرلس به اینترنت وصل بودم. توی خود گوشی آپدیتش کردم.
این پچ رو هم برای کسانی گذاشتم که نسخه رو از خود سایت انگیچ گرفتند.
موفق باشی.
آره یونس جون . ولی من از نسخه ریپک استفاده نکردم. با وایرلس به اینترنت وصل بودم. توی خود گوشی آپدیتش کردم.
این پچ رو هم برای کسانی گذاشتم که نسخه رو از خود سایت انگیچ گرفتند.
موفق باشی.
طبق آموزش پست اول نصب کن ... ( باید گوشیت هک شده باشه )
بدون هک نمیشه؟اگه هک بشه مشکلی پیش نمیاد؟من قبل از این 5700 داشتم هکش کردم بعد فونت روتر روش نصب کردم برای تعویض فونت با X-plore هی ری استارتش کردم که یهو قاط زد دیگه بالا نیومد وقتی اومد دیدم چند تا از برنامه ها نیستن خاموش روشن کرد ببینم درست میشه بعدش به کل کارت حافظم سوخت.حالا دلم ترسیده شک دارم بازم هک کنم یا نه
نه! مال من همون 1511 هستش! ولي هنوز كانكت نميشه براي اپديت كردن پروفايل يا ادد كردن دوست!
اما مثلا تو بازيا وقتي ميخوام رنكينگ ها رو ببينم كاكنت ميشه و مشكلي اون موقع نيست...
چه كنم؟
هک کن خیالت راحت...
شاد باشی![]()
سلام
من ورژن 1.4 1557 رو نصب کردم
موقع نصب بازی ها ازم مسیر رو سوال نکرد ! بعد از نصب گزینه استارت گیم رو داد که می زدم می گفت بازی رو مموریت پیدا نشد !!
از طو خود ngage مموریمو دیدم که تمام بازی های نصب کرده رو زده 0 kb !!!!
جالب اینجاست که وقتی می رم رو هر بازی و آپشن رو می زنم اولین گزین نوشته دیلت گیم !!
گزینه ای برای استارت گیم نداره
خلاصه من هیچ کدوم از بازی هایی رو که از بخش مربوطهدان کردم رو نمی تونم بازی کنم
الان باید ngege با ورژن پائین رو نصب کنم یا اینکه کاره دیگه ای باید بکنم ؟
یه چیز دیگه بعضی از بازی ها دو تا فایل sisx داره و یه فایل سکمن !! این بازی ها رو باید از حز نصب کرد ؟ با اون فایل های دیگه چیکار کنم ؟
سلام
نسخه 1511 رو هم تست کن...
اون فایل ها هم برای هک قدیمیه...! دیگه کاربردی نداره!
شاد باشی![]()
آقا مشکل حل شد
همون 1557 رو دوباره نصب کردم و این دفعه بعد از نصب دیگه گزینه استارت گیم رو نزدم ، اول رفتم از حالت هک گوشی رو خارج کردم و بعد رفتم دیدم راحت استارت گیم می شه .
ممنون
دوستان من چيكار كنم؟
كلايننت 1511 رو دارم و كلي هم انگيج ريختم رو گوشي !!اما هروقت تو بازيا امتياز ميگيرم و ميام بيرون ,وقتي كه ميخواد پروفايلمو اپديت كنه كانكت ميشه به اينترنت ولي مينويسه: could not update yr profile!!!!
در اين بيناعلام هم ميكنه كه ورزن جديدي از كلاينت موجوده...
به نظر شما مشكل از ورزن كلاينت هست؟ بايد اپديت بشه؟
اگه بخوام كلاينتو دوباره نصب كنم تكليف اين 500 امتيازي كه ما گرفتيم چي ميشه؟؟؟![]()
ازش بک آپ بگیر و کلاینت جدید نصب کن...
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)