تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 1081 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401441491891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

خوب منم مشکل ، پدرام رو دارم......!! یعنی هیچ جوره آپدیت نمیشه......!!! پیلیز هلپ می :-).
    دوستان منم همین مشکل داشتم ولی بالاخره بهترین راه برای آ÷دیت رو ÷یدا کردم هروقت که ویندوز عوض میکنید فولدر BASES رو تو حالت SAFE MODE ک÷ی کنید بعد از نصب ویندوز و نصب کس÷ر دوباره تو حالت SAFE MODE ویندوز ولدر BASEs رو فولدر بیسس قبلی ک÷ی کنید همه چی حل میشه

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

رامبو جان...... یه چیزایی گرفتم......!! ولی راه حل ساده تری نیست........؟!؟؟!
    ایجوری که خیلی ستمه..... تازه من که اصلا فکر تعویض ویندوز و تو ذهنم نمیتونم جا بدم...... :-(

ولی بابته همین هم ، دستت طلا..... ;-)

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من از نسخه 2009 انتي ويروس استفاده ميكنم و پوشه نگهداري آپديت را هم دارم.قبلا ميتوانستم توسط معرفي سرور مجازي در كامپيوترهاي ديگه آپديت را منتقل كنم ولي چند وقت است كه تا 10 درصد ميرود و بعد از ادامه اپديت منصرف ميشود و همچنان پيغام ديتابيس به روز نيست را ميدهد.در كامپيوترهاي ديگه هم چك كردم همين مشكل را داشت.پوشه اپديت را پاك كردم و مجددا از اينترنت اپديت كردم باز همين مشكل بود.نسخه انتي ويروسم را به ورژن جديد تر را گرفتم باز همين مشكل هست.
    امكان دارد اين اپديتها نياز به اپديتهاي قديمي تر براي انتي ويروسهاي جديد نصب شده داشته باشد؟پيش نيازي ؟

ضمنا كليدها هم فعال هستند و مشكل لايسنس ديده نميشود.
    خوب منم مشکل ، پدرام رو دارم......!! یعنی هیچ جوره آپدیت نمیشه......!!! پیلیز هلپ می :-).
    دوستان ممکنه ورژن ها برابر نباشه ... برای آپدیت دستی باید ورژن ها برابر باشند در غیر اینصورت ممکنه آپدیت کامل نشه

دوستان منم همین مشکل داشتم ولی بالاخره بهترین راه برای آ÷دیت رو ÷یدا کردم هروقت که ویندوز عوض میکنید فولدر bases رو تو حالت safe mode ک÷ی کنید بعد از نصب ویندوز و نصب کس÷ر دوباره تو حالت safe mode ویندوز ولدر bases رو فولدر بیسس قبلی ک÷ی کنید همه چی حل میشه
    این راه درستی نیست و سبب آسیب رسانی به پیکره محصول میشه

4. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

دوستان ممکنه ورژن ها برابر نباشه ... برای آپدیت دستی باید ورژن ها برابر باشند در غیر اینصورت ممکنه آپدیت کامل نشه

این راه درستی نیست و سبب آسیب رسانی به پیکره محصول میشه
    ورژنها برابر هستند.چون از يك فايل ستاپ نصب ميكنم و روي همه سيستمها آخرين نسخه نصب است.من فكر ميكنم اپديتهاي خيلي جديد براي ديتابيس هاي صفر كيلومتر نياز به پيش نياز داره.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ورژنها برابر هستند.چون از يك فايل ستاپ نصب ميكنم و روي همه سيستمها آخرين نسخه نصب است.من فكر ميكنم اپديتهاي خيلي جديد براي ديتابيس هاي صفر كيلومتر نياز به پيش نياز داره.
    pedram_ashena جان اينطور نيست.من خودم از آپديتهاي روي سيستم خودم روي ساير سيستمها كه آخرين نسخه كاسپر نصبه استفاده ميكنم(حتي روي لپ تاپ) و هميشه به بهترين شكل و بدون مشكلي آپديت انجام شده.

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

سلام من یه کد فعال سازی گرفتم برای کاسپر اسکای به مدت یک سال آیا راهی است که بشه معتبر بودنشو چک کرد؟؟

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

سلام من یه کد فعال سازی گرفتم برای کاسپر اسکای به مدت یک سال آیا راهی است که بشه معتبر بودنشو چک کرد؟؟
    از چه نظر؟يعني خريدي؟اگر رايگان به دستت رسيده است ديگر نياز به چك كردن ندارد در صورتي كه كسپر را نصب كرده باشي در قسمت لايسنس ميتواني اعتبار كد را ببيني.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اين كدها و Keyها كه در اينترنت و در سايتهاي مختلف وجود دارند بعد از مدتي كوتاهي در ليست سياه قرار ميگيرند(دير يا زود).چرا كه كمپاني متوجه خواهد شد كه از يك كليد دهها يا صدها نفر استفاده كرده اند و چون اين كليدها بر اساس قيمتي كه دارند(براي كامپيوترهاي دسكتاپ) حداكثر بر روي چند سيستم قابل استفاده هستند زمانيكه تعداد زيادي از افراد از آنها استفاده ميكنند آنها را باطل ميكنند.اما اگر از طريق روشهاي قانوني(كه در پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر چند نمونه قرار داده ام)بدست آورده باشيد و آن كليد را با افراد ديگه شريك نشده باشيد تا مدت زمان اعتباري كه داره براي شما كار خواهد كرد.

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

از چه نظر؟يعني خريدي؟اگر رايگان به دستت رسيده است ديگر نياز به چك كردن ندارد در صورتي كه كسپر را نصب كرده باشي در قسمت لايسنس ميتواني اعتبار كد را ببيني.
    اين كدها و Keyها كه در اينترنت و در سايتهاي مختلف وجود دارند بعد از مدتي كوتاهي در ليست سياه قرار ميگيرند(دير يا زود).چرا كه كمپاني متوجه خواهد شد كه از يك كليد دهها يا صدها نفر استفاده كرده اند و چون اين كليدها بر اساس قيمتي كه دارند(براي كامپيوترهاي دسكتاپ) حداكثر بر روي چند سيستم قابل استفاده هستند زمانيكه تعداد زيادي از افراد از آنها استفاده ميكنند آنها را باطل ميكنند.اما اگر از طريق روشهاي قانوني(كه در پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر چند نمونه قرار داده ام)بدست آورده باشيد و آن كليد را با افراد ديگه شريك نشده باشيد تا مدت زمان اعتباري كه داره براي شما كار خواهد كرد.
    من یه چیزی گرفتم بعد همراش یه کد فعال سازی اصلی 1ساله کاسپرسکی بود مال شرکت آتنا که سایتشم اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد رو کامپیوترمKaspersky Internet Security 2009 نصب بود بعد این کد رو میزنم error میده البته رو کاغذی که روش کد هک شده نوشته کد فعال سازی آنتی ویروس کسپرسکی میخوام اینو بدونم اگه یه کد برای آنتی ویروس باشه رو اینترنت سکیوریتی کار میکنه یا نه؟ بعد نمیشه تو سایت خود کسپرسکی چک کرد ؟بعد قیمت این کد اصلی چنده آخه بدرد خودم نمیخوره میخوام بفروشم؟
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

Kaspersky Key Finder V1.4.4

Homepage :
    کد:
    Download :
    کد:
    Size: 5770 KB

يا حق (:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •