علوه بر موردي كه اشاره شد ميشه از استايل بندي هم استفاده نكرد
به اين پست نگاه كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علوه بر موردي كه اشاره شد ميشه از استايل بندي هم استفاده نكرد
به اين پست نگاه كنيد
امروز بعد از عمری گذرم افتاد به ورد
کارم این بود که یه متن رو از اینترنت کپی کنم توی ورد ولی بعد از کپی کردن با یه مشکلی مواجه شدم
اونم این که توی خطهایی که حروف انگلیسی بکار رفته بود ترتیب کلمات بهم ریختش
کارم رو هم باید حتما تا امشب امادش کنم و ازش پرینت بگیرم اگه میشه دوستان سریع راهنماییم کنن
THX
با سلام خدمت شما دوست گرامی
یک روش میگویم شاید جواب بدهد. ابتدا به وسیله کلید میانبر Ctrl+A کل مطلب خود را انتخاب کنید و سپس از کلید میانبر Ctrl+Shift سمت راست کیبورد استفاده کنید. اگر درست شد که هیچ اگر نشد، دومرتبه Ctrl+A و سپس Ctrl+Shift سمت چپ. اگر نشد دیگه من بلد نیستم.
با سلام خدمت شما دوست گرامی
این دو کار را انجام دهید انشاءالله مشکل شما برطرف میشود.
1. از منوی File گزینه Page setup… را انتخاب کنید و از برگه Layout قسمت Section direction را روی Right to left تنظیم کنید.
2. از منوی Format گزینه Paragraph را انتخاب کنید و از برگه Indents and spacing قسمت Direction را روی Right to left تنظیم کنید.
توجه داشته باشید که هر دو کار را با هم انجام دهید. اگر درست نشد بگویید تا روش دیگری برای شما بازگو کنم.
یه صفحه A4 که قسمت orientation را بر روی landscape قرار داده ام و از قسمت columns گزینه two را انتخاب کرده ام (در واقع یه صفحه A4 که به صورت افقی و همچنین 2 قسمت شده است) حالا می خواهم در هر قسمت یک کادر(حاشیه) جداگانه بگذارم.لطفا مرا راهنمایی کنید؟
ممنون از پاسخ
اما یه سوال دیگه میشه یه توضیحی در مورد اون قسمت خط کش که یه حالت های مثلثی شکل دارد و می توان جابه جا کرد و دوقسمت هم دارد (به صورت مثلثی روبروی یکدیگر یکی در بالا و دیگری پایین) و همچنین می توان در ان محل با یه راست کلیک یه چیزی شبیه به گونیا ایجاد کرد اینها برای چیست؟
هنگامیکه میخواهید فارسی تایپ کنید در سمت راست خطکش سه شکل مشاهده میکنید و در سمت راست خطکش یک شکل.
سمت راست خطکش از بالا به پایین:
First Line Indent: تورفتگی خط اول پاراگراف را مشخص میکند.
Hanging Indent: تورفتگی خط دوم پاراگراف به بعد را تغییر میدهد.
Right Indent: تورفتگی سمت راست پاراگرافها را مشخص میکند.
سمت چپ خطکش:
Left Indent: تورفتگی سمت چپ پاراگرافها را مشخص میکند.
نکته 1: برای استفاده کردن از این علائم باید اشارهگر موس را در داخل پاراگراف مربوطه قرار دهید و یا اینکه کل متن یا پاراگراف مورد نظر را انتخاب کنید.
نکته 2: بهتر است اصلاً از این گزینهها استفاده نکنید و از منوی Format گزینه Paragraph را انتخاب کنید و از قسمت Indentation این موارد را تنظیم کنید.
با درود.
من آفیس 2003 را دارم ولی مثل اینکه کمی تا قسمتی خراب شده. حالا میخوام برش دارم و آفیس 2007 را نصب کنم ولی رفع نصب نمیشه. یعنی اصلا توی اد ریموو پروگرام نیست. حتی خواستم کل پوشه اش را از درایو سی پاک کنم باز نشد.
خواستم با گذاشتن سی دی 2007 آنرا بردارم این ارور را داد:
There are no products affected by this package installed on this system
سپاسگذار میشم راهنمائی کنید.![]()
سلام به همه ی دوستان عزیز
من یه مشکل با ورد دارم
وقتی دارم یه متن فارسی تایپ می کنم ، بعد میخوام یه کلمه انگلیسی بنویسم ، کلمه میوفته اول خط :(
باید چه کار کنم ؟ممکنه راه حل همین مشکل رو برای 2007 هم بگید ؟ متشکر.ا سلام خدمت شما دوست گرامی
این دو کار را انجام دهید انشاءالله مشکل شما برطرف میشود.
1. از منوی File گزینه Page setup… را انتخاب کنید و از برگه Layout قسمت Section direction را روی Right to left تنظیم کنید.
2. از منوی Format گزینه Paragraph را انتخاب کنید و از برگه Indents and spacing قسمت Direction را روی Right to left تنظیم کنید.
توجه داشته باشید که هر دو کار را با هم انجام دهید. اگر درست نشد بگویید تا روش دیگری برای شما بازگو کنم.
سلام
يه مشكل عجيب برام پيش اومده، توضيح دادنش كمي سخته، يه فايل انگليسي دارم، فرمتش به اين صورته كه در سمت راست صفحات فرد يا به عبارت ديگر در حاشيهي راست صفحات فرد، شكلي به عرض 5 سانتيمتري هست همچنين در حاشيهي سمت چپ صفحات زوج هم همون شكل هستش.
وقتي توي ورد پرينت ميگيرم هيچ مشكلي نيست اما وقتي كه pdf ميكنم و بعد پرينت ميگيرم، در صفحات فرد داخل حاشيه و داخل اون شكل، يك خط افقي ميفته.... !؟
اين مشكل فقط در پرينت پيدا ميشه... و فقط در pdf
وقتي روي شكلي رو select ميكنين، چهار گوشهي شكل به علاوه وسطهاي شكل، علامتهايي ظاهر ميشه... جالبتر اينكه اين خط دقيقا در همان محلي است كه اون علامت در وسط شكل ظاهر ميشه....
الان save as كردم به فرمت jpeg اما اون خط نيستش.... چرا فقط اين خط وقتي كه در pdf پرينت ميگيريم ظاهر ميشه؟
من ديگه عقلم به جايي قد نميده... كــمــــــــــــك!!!!!!
ميخواستم عكسش رو اينجا بزارم اما نمياد (داخل پرانتز: چكار ميكنين كه عكس توي پستتون مياد؟) ... upload ش كردم
اين هم بخشي از فايل به فرمتهاي ورد و pdf
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)