تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 1045 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401441491891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

دوستان چطور میشه در 2007 تعیین کرد که با نگه داشتن کلید کنترل و کلیک روی قسمتی از فهرست، به صفحه مورد نظر بریم ؟ و اینکه این قابلیت بعد از تبدیل فایل به pdf هم باقی میمونه ؟
    علوه بر موردي كه اشاره شد ميشه از استايل بندي هم استفاده نكرد

به اين پست نگاه كنيد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز بعد از عمری گذرم افتاد به ورد
    کارم این بود که یه متن رو از اینترنت کپی کنم توی ورد ولی بعد از کپی کردن با یه مشکلی مواجه شدم
    اونم این که توی خطهایی که حروف انگلیسی بکار رفته بود ترتیب کلمات بهم ریختش
    کارم رو هم باید حتما تا امشب امادش کنم و ازش پرینت بگیرم اگه میشه دوستان سریع راهنماییم کنن
    THX

داره خودمونی میشه H.Mahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز بعد از عمری گذرم افتاد به ورد
    کارم این بود که یه متن رو از اینترنت کپی کنم توی ورد ولی بعد از کپی کردن با یه مشکلی مواجه شدم
    اونم این که توی خطهایی که حروف انگلیسی بکار رفته بود ترتیب کلمات بهم ریختش
    کارم رو هم باید حتما تا امشب امادش کنم و ازش پرینت بگیرم اگه میشه دوستان سریع راهنماییم کنن
    THX
    با سلام خدمت شما دوست گرامی
    یک روش می‌گویم شاید جواب بدهد. ابتدا به وسیله کلید میانبر Ctrl+A کل مطلب خود را انتخاب کنید و سپس از کلید میانبر Ctrl+Shift سمت راست کیبورد استفاده کنید. اگر درست شد که هیچ اگر نشد، دومرتبه Ctrl+A و سپس Ctrl+Shift سمت چپ. اگر نشد دیگه من بلد نیستم.

5. این کاربر از H.Mahmoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز

من یه مشکل با ورد دارم

وقتی دارم یه متن فارسی تایپ می کنم ، بعد میخوام یه کلمه انگلیسی بنویسم ، کلمه میوفته اول خط :(

باید چه کار کنم ؟
    با سلام خدمت شما دوست گرامی
    این دو کار را انجام دهید انشاء‌الله مشکل شما برطرف می‌شود.
    1. از منوی File گزینه Page setup… را انتخاب کنید و از برگه Layout قسمت Section direction را روی Right to left تنظیم کنید.
    2. از منوی Format گزینه Paragraph را انتخاب کنید و از برگه Indents and spacing قسمت Direction را روی Right to left تنظیم کنید.
    توجه داشته باشید که هر دو کار را با هم انجام دهید. اگر درست نشد بگویید تا روش دیگری برای شما بازگو کنم.

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

یه صفحه A4 که قسمت orientation را بر روی landscape قرار داده ام و از قسمت columns گزینه two را انتخاب کرده ام (در واقع یه صفحه A4 که به صورت افقی و همچنین 2 قسمت شده است) حالا می خواهم در هر قسمت یک کادر(حاشیه) جداگانه بگذارم.لطفا مرا راهنمایی کنید؟

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بهترین روش اینست که شما به این صورت اقدام کنید که در قسمت Page setup ابعاد کاغذ را نصف کاغذ A4 در نظر بگیرید. یعنی width برابر 15 و Height برابر با 21‌ و در این حالت اقدام به وارد کردن حاشیه مورد نظر خود بکنید. در نهایت در هنگام گرفتن پرینت به این صورت اقدام کنید که در قسمت Pages per sheet گزینه 2 Pages را انتخاب کنید که در این حالت در هنگام پرینت بر روی هر صفحه A4 دو صفحه پرینت گرفته می‌شود.
    روش دوم: به این صورت است که شما اقدام کرده‌اید و با دو ستونی کردن قصد وارد کردن حاشیه دارید ولی بدانید که در Word نمی‌توانید چنین کاری انجام دهید، و برای وارد کردن حاشیه تنها می‌توانید از حاشیه‌های آماده که به صورت تصویر هستند اقدام کنید و آن‌ها را در زیر متن قرار دهید و یا در بیرون متون قرار دهید.
    و اقدام به نوشتن مطالب خود کنید.
    روش سوم: اگر من باشم اصلاً از برنامه Word استفاده نمی‌کنم و از برنامه InDesign استفاده می‌کنم که جون می‌ده برای چنین کارهایی و حتی با این برنامه می‌توانید یک کاغذ A4‌ را به صورتی در بیاورید که یک طرف دو ستونی و طرف دیگر 4 ستونی شود.
    ممنون از پاسخ
    اما یه سوال دیگه میشه یه توضیحی در مورد اون قسمت خط کش که یه حالت های مثلثی شکل دارد و می توان جابه جا کرد و دوقسمت هم دارد (به صورت مثلثی روبروی یکدیگر یکی در بالا و دیگری پایین) و همچنین می توان در ان محل با یه راست کلیک یه چیزی شبیه به گونیا ایجاد کرد اینها برای چیست؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسخ
    اما یه سوال دیگه میشه یه توضیحی در مورد اون قسمت خط کش که یه حالت های مثلثی شکل دارد و می توان جابه جا کرد و دوقسمت هم دارد (به صورت مثلثی روبروی یکدیگر یکی در بالا و دیگری پایین) و همچنین می توان در ان محل با یه راست کلیک یه چیزی شبیه به گونیا ایجاد کرد اینها برای چیست؟
    هنگامی‌که می‌خواهید فارسی تایپ کنید در سمت راست خط‌کش سه‌ شکل مشاهده می‌کنید و در سمت راست خط‌کش یک شکل.
    سمت‌ راست خط‌کش از بالا به پایین:
    First Line Indent: تورفتگی خط اول پاراگراف را مشخص می‌کند.
    Hanging Indent: تورفتگی خط دوم پاراگراف به بعد را تغییر می‌دهد.
    Right Indent: تورفتگی سمت راست پاراگراف‌ها را مشخص می‌کند.
    سمت چپ خط‌کش:
    Left Indent: تورفتگی سمت چپ پاراگراف‌ها را مشخص می‌کند.
    نکته 1: برای استفاده کردن از این علائم باید اشاره‌گر موس را در داخل پاراگراف مربوطه قرار دهید و یا این‌که کل متن یا پاراگراف مورد نظر را انتخاب کنید.
    نکته 2: بهتر است اصلاً از این گزینه‌ها استفاده نکنید و از منوی Format گزینه Paragraph را انتخاب کنید و از قسمت Indentation این موارد را تنظیم کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض Uninstall

با درود.

من آفیس 2003 را دارم ولی مثل اینکه کمی تا قسمتی خراب شده. حالا میخوام برش دارم و آفیس 2007 را نصب کنم ولی رفع نصب نمیشه. یعنی اصلا توی اد ریموو پروگرام نیست. حتی خواستم کل پوشه اش را از درایو سی پاک کنم باز نشد.
    خواستم با گذاشتن سی دی 2007 آنرا بردارم این ارور را داد:
    There are no products affected by this package installed on this system
    سپاسگذار میشم راهنمائی کنید.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز

من یه مشکل با ورد دارم

وقتی دارم یه متن فارسی تایپ می کنم ، بعد میخوام یه کلمه انگلیسی بنویسم ، کلمه میوفته اول خط :(

باید چه کار کنم ؟
    ا سلام خدمت شما دوست گرامی
    این دو کار را انجام دهید انشاء‌الله مشکل شما برطرف می‌شود.
    1. از منوی File گزینه Page setup… را انتخاب کنید و از برگه Layout قسمت Section direction را روی Right to left تنظیم کنید.
    2. از منوی Format گزینه Paragraph را انتخاب کنید و از برگه Indents and spacing قسمت Direction را روی Right to left تنظیم کنید.
    توجه داشته باشید که هر دو کار را با هم انجام دهید. اگر درست نشد بگویید تا روش دیگری برای شما بازگو کنم.
    ممکنه راه حل همین مشکل رو برای 2007 هم بگید ؟ متشکر.

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    يه مشكل عجيب برام پيش اومده، توضيح دادنش كمي سخته، يه فايل انگليسي دارم، فرمتش به اين صورته كه در سمت راست صفحات فرد يا به عبارت ديگر در حاشيه‌ي راست صفحات فرد، شكلي به عرض 5 سانتي‌متري هست همچنين در حاشيه‌ي سمت چپ صفحات زوج هم همون شكل هستش.
    وقتي توي ورد پرينت ميگيرم هيچ مشكلي نيست اما وقتي كه pdf ميكنم و بعد پرينت ميگيرم، در صفحات فرد داخل حاشيه و داخل اون شكل، يك خط افقي ميفته.... !؟
    اين مشكل فقط در پرينت پيدا ميشه... و فقط در pdf
    وقتي روي شكلي رو select ميكنين، چهار گوشه‌ي شكل به علاوه وسطهاي شكل، علامت‌هايي ظاهر ميشه... جالبتر اينكه اين خط دقيقا در همان محلي است كه اون علامت در وسط شكل ظاهر ميشه....
    الان save as كردم به فرمت jpeg اما اون خط نيستش.... چرا فقط اين خط وقتي كه در pdf پرينت ميگيريم ظاهر ميشه؟

من ديگه عقلم به جايي قد نميده... كــمــــــــــــك!!!!!!
    ميخواستم عكسش رو اينجا بزارم اما نمياد (داخل پرانتز: چكار ميكنين كه عكس توي پستتون مياد؟ ) ... upload ش كردم

کد:

اين هم بخشي از فايل به فرمتهاي ورد و pdf

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •