به احتمال زیاد تا چند روز دیگه باز میشه...!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به احتمال زیاد تا چند روز دیگه باز میشه...!
آره بچه ها این مشکل بخاطر سرعت نیست ما سرعتمون الان خوبه ولی بخاطر اینه که فیلترینگو قوی کردن آلان اگه دانلود کنی میبینی سرعت بالاست ولی اگه بری سایت باز کنی میبینی مشکل داره فرض کن با یه ماشینی با سرعت 500 کیلومتر می خوای بری تهران راهه مستقیمتو ببندن بعد با همون 500کیلومتر از راهه قبلی یک ساعته می رسیدی ولی چون الان اون مسیرو بستن و راهه طولانی ترو گذاستن با 500 کیلومتر سرعتتم نمی تونی 1ساعته برسی شایدم اصلا نرسی این همون قضیه فیلترینگه وگرنه سرعتتون تغییر نکرده ولی مسائل دیگه ای باعث کند شدن شده که اصلا تقسیره آِ ی اس پی بدبخت نیست![]()
یه مراجعه ای به پست های دو هفته پیش خودت بکن! ببین چی بودی چی شدی!
این شرکت ها هم از قصد کارمند خانوم میزارن در این پست های خدماتی که دوستانی مثل شما رو در منگنه قرار بدن و با دوتا اشوه اقتصادی طرف رو خام کنن!
تو زندگی اون چیزی که به نفع خود آدم هست رو باید انجام داد نه اون چیزی که دیگران احساس می کنن به نفع شماست! ( جمله از خودم)
انا دیال آپ و انا دیال آپه راجعون
همه از دیال آپ هستیم و به دیال آپ باز خواهیم گشت!
از فردا ما هم شروع به استفاده از دیال آپ خواهیم کرد تا سرویس منتقل شود!
نه دوست من مشکل من با پارس هنوز سر جای خودش هست...!
من مشکلم با پارس یه چیزه دیگه است.. اگه اون اوکی نشه همچنان قصد دارم که از پارس کات کنم..
ولی از انصاف نباید گذشت .. سرعت پارس تو این چند روز خیلی بهتر شده..!
بعدشم ما چشمو دلمون سیره .. با چهار تا ابرو کمونی شل نمی شیم..!
همون 2 هفته پیش به قول شما من رو مورد اتهام قرار دادین که از طرف اندیشه اینجا پست میذارم...
یادتونه...؟
بله آدم باید همیشه طرف خودش و منفعت خودشو بگیره.. ولی قبل از اون باید انصاف داشته باشه...
میلاد چرا آِ اس پیتو عوض نمی کنی حالا بهت پیشنهاد نمی دم ولی من خودم از اندیشه رازیم
بله دوست من منم قصد این کارو دارم.. ولی می گم فعلن خبری از اون مشکلم با پارس نیست..!
اگه باز اون مشکل برگرده حتما این کارو می کنم..!
دوست های من اکثرا اندیشه دارن و راضین..
بعدشم همیشه این اعتقادو داشتم که اندیشه برای بچه های گیلانه.. خلاصه هر چی باشه هوای آدمو بیشتر
دارن.. و از همه مهم تر اگه قراره کسی بخوره بذار کسی بخوره که واسه همین استانه..
و یه جورایی کار آفرینی هم بشه... ولی می کم اگه مشکلم با پارس حل بشه کات نمی کنم..
چون از نت پول در میارم و سخته یک هفته تا 10 روز نت نداشته باشم..
هر جور خودت صلاح میدونی!
فقط خواهشاً از این به بعد زمانی از یه سرویس تعریف و تمجید کن که تجربه استفاده از اون رو داشته باشی! اینطور فقط کاربران دیگه گمراه میشن!
سرعت پارس آنلاین انقدر بالا و پایین داره که تا میای تعریف کنی پشیمون میشی! مثلاً همین صبح کلاً سرویس من قطع بود! و فکر کردم چون گفته بودم نمی خوام تمدید کنم سرویس من قطع شده ( فردا تاریخ قرارداد من تموم میشه ) اما عصر که اومدم مغازه دیدم وصله!
من که در کل به خاطر محدودیت در ماه دارم از پارس میرم و زیاد دل به سرعت سرویس ها خوش نکردم!
امیدوارم که پارس آنلاین هم کمی به کاربران بها بده!
موفق باشی.
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
در مورد فسخ قرارداد هم با شرکت اندیشه صحبت کردم
گفتن باید فسخ قرارداد رو بیار چون باید به مخابرات تحویل بدیم!
مجبوراً باید برم بگیرم.
من تجربه دارم دوست من.. لیست کنم براتون..؟
بعدشم شما اینقدر بد فک نکن که پارس بیاد فقط از یه کاربر خودش بکشه..!
این همه کاربر داره تو شهر..
این مشکل که یه روز خوبه یه روز بد فقط مختص پارس نیست.. یادت باشه که داری تو چه کشوری زندگی می
کنی..!
دوستانی هم که با حرفهای من گمراه شدن لطفا برام پیغام بذارن...
دوستان از بعد از ظهر تا اکنون سرعت باز کردن صفحات خیلی بالا رفته برای شما چه طور؟(727 )
اگه منظورت پارسه... موافقم.. خوب شده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)