تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 416 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اسپویل معمولا به مطالبی گفته میشه که باعث لو رفتن داستان میشه . یعنی مطالبی که من و دوستان پیش تر از شما در مانگا دیدیم و خوندیم و با مطرح کردن اون باعث لو رفتن داستان و اتفاقات میشیم .
    یعنی شما که فقط انیمه رو دنبال میکنین از نظر داستان و اتفاقات از خیلی مسائلی که در مانگا مطرح شده اطلاعی ندارین و اگر من یا یکی از دوستان که مانگا رو خونده در مورد اتفاقات مانگا صحبت کنیم باعث میشیم که داستان برای شما لو بره.

اسپویلر هم یکی از ابزارهای انجمنه که مطلبی رو که نمیخوایم حکم اسپویل برای همه داشته باشه و فقط برای افراد خاص {مثلا مانگا خوان ها} نوشتیم روی توی اون قرار میدیم تا داستان برای بقیه لو نره و کسی که نمیخواد داستان برای اون لو بره با دیدن اخطار اسپویل از کلیک روی اون صرف نظر میکنه

مثلا :

محتوای مخفی: اسپویل 
    اسپویل

فیلر هم به داستان هایی گفته میشه که در بین قسمت های انیمه منتشر میشه و ربطی به داستان اصلی نداره .

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت elmira.saadati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام
    ناروتو 647 اومد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این اولین باریه که میبینم برای دو هفته متوالی سه شنبه میاد.فکر کنم نویسنده میخواد سریع داستان رو ببنده ،از اون طرف بلیچ هم داره تموم میشه... .موفق باشید
    Last edited by footballist; 17-09-2013 at 14:45.

5. این کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستانی که انیمه می بینن این پست رو نخونن .
    تگ اسپویل رو هم زدیم که کاملا مشخص باشه

محتوای مخفی: اسپویل مانگا 
    خوب بالاخره اوروچیمارو هم به میدان جنگ رسید و امیدوارم حضورش تنها به صحبت کردن و یاد گذشته ختم نشه و چند تا مبارزه درست و حسابی از اون ببینیم .
    کاگه ها هم که توی راهن و باید دید چقدر طول میکشه که برسن !

از اون طرف هم ارتش متحد که کلا ناامید شدن و ترسیدن . در کل از این ارتش متحد هم نمیشه انتظاری داشت .
    از همون اولش هم نشون دادن کاری نمیتونن بکنن .

قسمت جالب اونجایی بود که مادارا به هاشیراما میگه وقتی همه چیز طبق نقشه پیش رفت لحظه آخر جای اوبیتو رو میگیرم !
    و برای کنار زدن اوبیتو میخواد از حالت دانایی استفاده کنم !!!
    مادارا که سنجتسو بلد نیست و از اون طرف بقیه تکنیک ها هم که روی اوبیتو تاثیری نداره . حالا مادارا چطور میخواد اونو کنار بزنه ؟!

ببینیم شیکامارو هم قربانی بعدی بعد از نجی است یا این که دوباره احیا میشه ؟! البته فکر نمیکنم شیکامارو کشته بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خدا پدر انیمه رو بیامرزه دیگه!! از وقتی جنگ ناروتو و پین رو دیدم کلا نا امید شدم از انیمه!!

اگه بخوایم همه پستارو تگ اسپویل بزنیم که کل تایپیک اسپویلیستون میشه!!

قسمت جالب اونجایی بود که مادارا به هاشیراما میگه وقتی همه چیز طبق نقشه پیش رفت لحظه آخر جای اوبیتو رو میگیرم !
    و برای کنار زدن اوبیتو میخواد از حالت دانایی استفاده کنم !!!
    مادارا که سنجتسو بلد نیست و از اون طرف بقیه تکنیک ها هم که روی اوبیتو تاثیری نداره . حالا مادارا چطور میخواد اونو کنار بزنه ؟!
    اینجور به نظر میاد که میخواد کار هاشیراما رو بسازه و مجبورش کنه که از قدرت های سنینیش علیه اوبیتو استفاده کنه (طبق اراده مادارا) ...

ببینیم شیکامارو هم قربانی بعدی بعد از نجی است یا این که دوباره احیا میشه ؟! البته فکر نمیکنم شیکامارو کشته بشه
    احتمالا با تاک نوجوتسو روی اوبیتو یا مادارا همه زنده میشن و میرن پی خونه زندگیشون شادو خوشحال!!! من که کیشی رو میکشم اگه اینجوری بشه...

این اولین باریه که میبینم برای دو هفته متوالی سه شنبه میاد.فکر کنم نویسنده میخواد سریع داستان رو ببنده
    این قسمت اسپشیال بود و 21 صفحه...ولی واسه منم جالب بود سه شنبه اومد...اگه بخواد عجله کنه باید یه ده تایی تو هفته مانگا بده بیرون!!چون به نظرم هنوز حداقل یه سال دیگه داریم تا پایان این سری!
    .............................................

توی یه تاپیک دیگه خوندم که احتمالش هست که اینفینیت سوکویومی اجرا بشه و همه کاراکتر ها بیان توی دنیایی که شبیه دنیای واقعی خودمونه!!! واقعا چی میشه اگه اینجوری بشه
    Last edited by vista_vz; 18-09-2013 at 12:54.

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اگه بخوایم همه پستارو تگ اسپویل بزنیم که کل تایپیک اسپویلیستون میشه!!
    دقیقا !! اینجوری همه پست هامون هی میره توی اسپویل و داغون میشه نوشتن هامون .. البته برای این دوست و علاقه مند جدید هم یه پیشنهاد دارم
    همون طور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم گفت بهتره شما خانم یا آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جنسیت مهم نیست همین که علاقه مند انیمه و مانگا باشی احترام خاصی داری اینجا )دیدن انیمه رو متوقف کنی .. یا اگه می خوای ببینی تا انیمه بعدی که هفته دیگه هستش ( انیمه این هفته هم منتشر شده ) بهتره شروع کنی به خوندن مانگا ...
    زبان خیلی قوی نمی خواد و در حد دبیرستانی هم می تونه از پس جملات بر بیاد ..کلمات تخصصی مثل ادو تنسه رو هم که دیگه آشنایی دارید .....ولی اگه نمی تونی بخونی از نسخه های فارسی استفاده کن که برای دانلود موجوده توی اینترنت ...
    الان نزدیک ترین مانگا به این انیمه که امروز منتشر شد نسخه شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : The Eyes That Look In To The Darkness هستش و برای خوندن باید نسخه های بعد از این رو بخونی .. انیمه 331 رو که ببینی اخرش که بخش هایی از قسمت بعد رو نشون میده دقیقا منطبق بر این نسخه هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Stone Will .......
    این که می گیم مانگا رو بخون به ایندلیل هستش که داستان انیمه خیلی عقب هستش و تقریبا بای بیشتر از 1.5 سال پیشه و تقریبا 72 نسخه مانگا عقب تر هستش ...داستان انیمه هم برات جذاب تر میشه مانگا رو بخونی .. گرچه کیفیت انیمه ها بعد از نبرد با کاگه ها خیلی بیخود شده !!! اصلا حال نکردم با این نسخه های اخر .. هیچ حس و حال خوبی و منتقل نمی کردند ..آهنگ سازیشون هم مسخره بود .. باز اون 330 یه چیزی ولی نسخه های قبل ترش خیلی داغون بود ...
    .................................................. .................................................. ....................

احتمالا با تاک نوجوتسو روی اوبیتو یا مادارا همه زنده میشن و میرن پی خونه زندگیشون شادو خوشحال!!! من که کیشی رو میکشم اگه اینجوری بشه...
    بعد از بیشترا ز 10 سال بخواد یه همچین پایانی داشته باشه من تمام دی وی دی های ناروتو رو آنلاین آتیش می زنم و برای کیشیموتو می فرستم .. همین جوریش با این حرکت های آب بندی ناروتو عذابمون داد .. باز این اخرش و ترکیب سنجوتسو با کوراما یه چیزی ، اون معمای چشم ها رو به خوبی توجیح کرد ...
    .................................................. .................................................. ............................................
    توی یه تاپیک دیگه خوندم که احتمالش هست که اینفینیت سوکویومی اجرا بشه و همه کاراکتر ها بیان توی دنیایی که شبیه دنیای واقعی خودمونه!!
    خدا لعنتت کنه که احتمالا اخرش داستان رو خراب کردی .... به نظر من هم همچین احتمالی هستش .. اخه غیر از این باشه دنیای نینجاها رو چه جوری می خوان تموم کنن... مثلا الان برای بلیچ خیلی واضح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومد و به دوستای ایچیگو گفت بعد از این ماجرا به احتمال خیلی زیاد و به یقین ایچیگو دیگه نمی تونه وارد دنیای انسان ها بشه و احتمالا اگه زنده بمونه توی همون دنیای ارواح بمونه ... یعنی دیگه ایچیگو رو نمی بینیم و تبدیل به شینیگامی میشه ...
    احتمال واضح دییگه که توی کیمیاگر تمام فلزی هم دیدیم اینه درخت چاکرای و نیروی های همه رو پس بگیره و ناروتو مجبور بشه که همه رو با چاکرای خودش زنده کنه یا نجاتشون بده و در واقع با درخت معالمه کنه تا بقیه زنده بمونن و به جاش خودش قربانی بشه .. حالا یا دیگه می میره یا نینجا نیست ...
    اینکه بخوان درخت رو قطع کنن و همه چیز به خوبی تموم بشه خیلی ضایع هستش .. اینکار ها به داستان های ژاپنی نمی خوره ..!

اونهایی که مرده بودند کلا چروک شده بودند و حتی سلول هاشون هم تهی از چاکرا شده بود ولی شیکامارو زنده بود ... به نظرم سوناده برسه و کاری کنه !! مخصوصا که ساکورا هم کاری نکرد ... کلا نقش ساکورا با احضار خانم حلزون چی بود .. تبلیغ کرم حلزون ؟؟ همه رو که ناروتو هی چاکرا می داد و اخرش هم باعث مرگه همه شد !!! ساکورا این وسط چی می خواست ؟؟
    .................................................. .........................
    این ساسکه باز هم خاکستری شد .. تا لرد اوروچی رسید شیر شد شاخ شونه کشید .. خوب می دونه که قدرتش در حد اوبیتو نیست !!! سه سوت چشم های ساسکه رو از کار انداخت .. حتی حرکت چاکرا رو در چشم های ساسکه هم می تونست حس کنه اوبیتو !!!
    .............................................
    خیلی نامردی هستش .. خدا لعنتت کنه کیشیموتو ... سوناده و ساکورا !! لرد اوروچی و ساساکه !! اونوقت ناروتو افتاده گیر این میناتو.. چی می شد جاش جیرایا می یومد؟؟ ! به قول نیدایمه پدرو پسر هر دو خنگن در حد هاشیراما !!!!!

9. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خدا لعنتت کنه که احتمالا اخرش داستان رو خراب کردی .... به نظر من هم همچین احتمالی هستش ..
    آقا چرا منو لعنت میکنی منم خودم قربانی شدم!!! همش تقصیر این مانگااستریمه امیدوارم که پایانی بس غافلگیرانه تر داشته باشه!!

11. این کاربر از vista_vz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

داستان به اون شدت پیش نرفت تو این چپتر :(

14. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دقیقا
    کل مانگا یاد و خاطره بود که چیز خاصی به خواننده اضافه نمیکرد . فقط یک کم بار احساسی داشت .
    فقط یک صحنه تا حدودی جالب داشت و اون ترکیب سوسانو و سنجتسو بود . حالا نمیدونم باید به حساب کیشی نوجوتسو بذاریم یا نه ؟!

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •