اقا چرا سایت اینجوریه!حتما باید ادرس لینک رو نوشت نمیشه لینک رو داد مثلا نمیشه نوشت دانلود کنید باید حتما لینک رو بزاریم ... راه دیگه ای نیست؟
اقا چرا سایت اینجوریه!حتما باید ادرس لینک رو نوشت نمیشه لینک رو داد مثلا نمیشه نوشت دانلود کنید باید حتما لینک رو بزاریم ... راه دیگه ای نیست؟
سلام . برای کاربرای عادی غیر فعالــــه .
ایشالا نـاظر یا همکار شـدی برات فعال میشــه
- - -
موفق باشید!
چرااا؟دلیل قانع کننده ای داره؟همه ی سایتا این قابلیت رو دارن ولی چرا سایت نداره و به کاربرای معمولی نمیده؟
تا 4 سال پیش این امکان برای همه وجود داشت، اما مشکلاتی پیش اومد که ادمینهای سایت تصمیم گرفتند این قابلیت رو به تیم مدیریت محدود کنن ...
چیزیه که که از طرف سیاستگذاران انجمن اتخاذ شده و خب کاربران هم در چارچوب همین سیاستها فعالیت میکنن ...
بفرمایید:این محتوای مخفی چطور میسازن من که چیزی پیدا نکردم
forum.p30world.com/showpost.php?p=6204279&postcount=3415
![]()
سادته ترین راه اینه:متن رو بیاری وکلیک کنی
مثلا این متن:
[QUOTE]سلام ایا شما خوبید؟[/QUOT E] بعد میایید این QUOTEرو پاک میکنی و SPOILERرو اضافه میکنی(غیر حساس به حروف بزرگ و کوچک) به کروشه اولی هم این رو اضافه کنی:
SPOILER="پی سی ورلد"
بین این دوتا "(اسم")قرار بدید
این / کروشه دوم رو هیچوقت پاک نکنید
محتوای مخفی: پی سی ورلد
Last edited by MR.CART; 17-09-2011 at 07:36.
[QUOTE=مسترکارت;6470848]سادته ترین راه اینه:متن رو بیاری وکلیک کنی
مثلا این متن:
]سلام ایا شما خوبید؟سلام ایا شما خوبید؟[/QUOT E] بعد میایید این QUOTEرو پاک میکنی و SPOILERرو اضافه میکنی(غیر حساس به حروف بزرگ و کوچک) به کروشه اولی هم این رو اضافه کنی:
SPOILER="پی سی ورلد"
بین این دوتا "(اسم")قرار بدید
این / کروشه دوم رو هیچوقت پاک نکنید
محتوای مخفی: پی سی ورلد
اینو چرا پاک نکردی]
محتوای مخفی: کلیک کن ببین چیه!!!
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
محتوای مخفی: ببین آموزش جواب داده؟؟
سلام دوستان کجا میتونم بخش دانلود بازی رو ببینم جست و جو کردم نتونستم پیدا کنم =( خواهشا کمک کنین ممنون.
این انجمن از پیسیورلد حذف شده ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)