ممنون دوست عزيز البته من بيشتر با دوربين كانن حال ميكنم چون با كانن هيچ وقت به مشكلي برنخوردم . البته نظر شخصي منه ديگه من تو ديجي كالا مقايسه كردم A2000 با A1100 زياد تفاوت نميكنه . اون يه رم 32 روش داره ولي اين 1100 نداره راستي خودتون با اين دو مدل كار كردين . خوبه ؟ آخه من فكر كنم از هر چيزي دستم بياد عكس ميگيرم واسه همين ميگم . خوب اگه از عمر مفيدش بگذره بايد چه كار كرد انداخت دور يكي ديگه خريد يا ميشه بازم عكس گرفت . قابليت تعويض شات رو كه نداره . داره؟ راستي اين ديجي كالا قيمتش از بازار بيشتره . مگه نه ؟ نمايندگي كانن كه دوربين هاي ديجيتال داشته باشه تو بازار رضا يا ايران تو ولي عصر پيدا ميشه يا بايد برم پايتخت اگه بيمه بدنه و سرقت و تعويض داشته باشه كه خوبه ممنونم
راستش من A1100 رو به این دلیل پیشنهاد نکردم که 12 مگاپیکسله (در نتیجه نویزش بیشتره) و زومش کمتره و ماکروش ضعیفتره و محدوده ی دیافراگمش خیلی خوب نیست و...
اگه میبینین بیشتر دلتون با کنانه پس کنان بگیرین. چون اولا کیفیت عکس این دوربین ها اونقدرا فرق نمیکنه. و دوما اگه بعدا سونی بگیرین و یه وقت به هر دلیلی ازش راضی نباشین با خودتون میگین کاش کنان میگرفتم (حتی اگه سونی از کنان بهتر باشه). نمونه ش رو من قبلا به عینه دیدم.
W230 از جهاتی از این مدل های کنان بهتره از جمله لنزش که وایده.
دوستان نظراتون در مورد Nikon Coolpix P90 چیه؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید