تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 391 از 1635 اولاول ... 2913413813873883893903913923933943954014414918911391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من دیروز رفتم برای خرید sx10 جمهوری و 2 مغازه sx20 داشتند به قیمت 485 که من خریدم و به شرط ژاپنی و می گفت گارانتی الرمس است که الکیه چون برچسب داشت ولی بیمه ایده ال _ کارآفرین داره ولی به هر حال چون لازم داشتم خریدم ولی به شرط ژاپن. اما با اینکه made in Japan زده ولی روی درپوش آن made in china زده و به احتمال زیاد چینی است و چون شرط کرده می خوام پس بدهم و همان sx10 بگیرم . قیمت sx10 با گارانتی آفومار 430 است .
    حال با داشتن سریال نامبر چگونه متوجه شوم ساخت کجاست و به نظر شما پس بدهم یا به این قیمت به این شرایط می ارزه لطفا سریع تر پاسخ دهید . آیا ممکن است دچار مشکل شوم
    سلام دوست عزیز من فکر میکنمsx20 ژاپنی اصل باشه به این دلیل که من سال گذشته که sx10 رو که گرفتم و همینطور که امسال هم دو تا sx10برای فامیل ودوستم گرفتم زیر دوربین ژاپن زده و آفتابگیر هم ژاپن و فقط در پوش لنز نوشتهcanon inc. made in china ازاین بابت خیالت راحت باشه.
    Last edited by alih2010; 26-09-2009 at 01:10.

2. 2 کاربر از alih2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان لطفا يه دوربين به من معرفي كنيد تو قيمت حدود 210000 تومن بيشتر نشه ترجيحا كانن باشه مي خوام كيفيت عكش خوب باشه . چون باهاش ميخوام تو فضاي باز عكاسي كنم . خودم اينا رو ديدم ، نظر شما چيه Sony Cybershot DSC-W190 Canon PowerShot SD1200 IS - IXUS 95 IS Sony Cybershot DSC-W210 Sony Cybershot DSC-W220 اگه 12 مگاپيكسل باشه بهتره ولي كيفيت عكسش برام مهمه ممنون ميشم راهنمايي كنيد فكر كنم از دوربين هاي compact بهتره . تنظيمات دستي داره Canon A2100 IS قيمت زده 240000 Canon A1100 IS قيمت زده 179000 راستي يه سوال مهم : اين قضيه عمر مفيد سنسور چيه ،شنيدم بعد از تعداد معيني شات زدن سنسور تعطيل ميشه . راسته .؟ با اين دوربين ها چند تا عكس ميشه گرفت ؟؟؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوستان لطفا يه دوربين به من معرفي كنيد تو قيمت حدود 210000 تومن بيشتر نشه ترجيحا كانن باشه مي خوام كيفيت عكش خوب باشه . چون باهاش ميخوام تو فضاي باز عكاسي كنم . خودم اينا رو ديدم ، نظر شما چيه Sony Cybershot DSC-W190 Canon PowerShot SD1200 IS - IXUS 95 IS Sony Cybershot DSC-W210 Sony Cybershot DSC-W220 اگه 12 مگاپيكسل باشه بهتره ولي كيفيت عكسش برام مهمه ممنون ميشم راهنمايي كنيد فكر كنم از دوربين هاي compact بهتره . تنظيمات دستي داره Canon A2100 IS قيمت زده 240000 Canon A1100 IS قيمت زده 179000 راستي يه سوال مهم : اين قضيه عمر مفيد سنسور چيه ،شنيدم بعد از تعداد معيني شات زدن سنسور تعطيل ميشه . راسته .؟ با اين دوربين ها چند تا عكس ميشه گرفت ؟؟؟
    اگه بتونین یه مقدار بودجه تون رو افزایش بدین نظر من روی این دو مدل هست:
    Sony W230
    Canon A2000 IS

در مورد سوالتون هم باید بگم اشتباهه. اون چیزی که عمر مفیدش مورد توجه قرار میگیره شاتر هست, نه سنسور.
    شاتر هم خب یه مکانیزمیه که عمر مفیدش حدودی تعیین میشه. دوربین های آماتور فکر کنم ماکزیمم 50000 شات جواب بده. البته همون طور که گفتم دقیق نیست. ممکنه دو تا دوربین یه جور باشن که یکیشون شاترش 20000 تا عمر کنه و یکی دیگه 60000 شات بزنه و باز هم جا داشته باشه. دوربین های حرفه ای بسته به مدلشون شاترهای بادوام تری روشون گذاشته میشه. مثلا دوربین EOS 1Ds Mark III خود کنان گفته 300,000 شات عمر میکنه شاترش. بعد از اون هم فکر میکنم بشه تعویضش کرد. البته از هزینه و ایناش اطلاع ندارم. در کل نگران این چیزا نباشین. به ندرت پیش میاد کسی بتونه اینقدر عکس بگیره که شاترش از کار بیافته.

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه بتونین یه مقدار بودجه تون رو افزایش بدین نظر من روی این دو مدل هست:
    Sony W230
    Canon A2000 IS

در مورد سوالتون هم باید بگم اشتباهه. اون چیزی که عمر مفیدش مورد توجه قرار میگیره شاتر هست, نه سنسور.
    شاتر هم خب یه مکانیزمیه که عمر مفیدش حدودی تعیین میشه. دوربین های آماتور فکر کنم ماکزیمم 50000 شات جواب بده. البته همون طور که گفتم دقیق نیست. ممکنه دو تا دوربین یه جور باشن که یکیشون شاترش 20000 تا عمر کنه و یکی دیگه 60000 شات بزنه و باز هم جا داشته باشه. دوربین های حرفه ای بسته به مدلشون شاترهای بادوام تری روشون گذاشته میشه. مثلا دوربین EOS 1Ds Mark III خود کنان گفته 300,000 شات عمر میکنه شاترش. بعد از اون هم فکر میکنم بشه تعویضش کرد. البته از هزینه و ایناش اطلاع ندارم. در کل نگران این چیزا نباشین. به ندرت پیش میاد کسی بتونه اینقدر عکس بگیره که شاترش از کار بیافته.
    ممنون دوست عزيز البته من بيشتر با دوربين كانن حال ميكنم چون با كانن هيچ وقت به مشكلي برنخوردم . البته نظر شخصي منه ديگه من تو ديجي كالا مقايسه كردم A2000 با A1100 زياد تفاوت نميكنه . اون يه رم 32 روش داره ولي اين 1100 نداره راستي خودتون با اين دو مدل كار كردين . خوبه ؟ آخه من فكر كنم از هر چيزي دستم بياد عكس ميگيرم واسه همين ميگم . خوب اگه از عمر مفيدش بگذره بايد چه كار كرد انداخت دور يكي ديگه خريد يا ميشه بازم عكس گرفت . قابليت تعويض شات رو كه نداره . داره؟ راستي اين ديجي كالا قيمتش از بازار بيشتره . مگه نه ؟ نمايندگي كانن كه دوربين هاي ديجيتال داشته باشه تو بازار رضا يا ايران تو ولي عصر پيدا ميشه يا بايد برم پايتخت اگه بيمه بدنه و سرقت و تعويض داشته باشه كه خوبه ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان نظراتون در مورد Nikon Coolpix P90 چیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ممنون دوست عزيز البته من بيشتر با دوربين كانن حال ميكنم چون با كانن هيچ وقت به مشكلي برنخوردم . البته نظر شخصي منه ديگه من تو ديجي كالا مقايسه كردم A2000 با A1100 زياد تفاوت نميكنه . اون يه رم 32 روش داره ولي اين 1100 نداره راستي خودتون با اين دو مدل كار كردين . خوبه ؟ آخه من فكر كنم از هر چيزي دستم بياد عكس ميگيرم واسه همين ميگم . خوب اگه از عمر مفيدش بگذره بايد چه كار كرد انداخت دور يكي ديگه خريد يا ميشه بازم عكس گرفت . قابليت تعويض شات رو كه نداره . داره؟ راستي اين ديجي كالا قيمتش از بازار بيشتره . مگه نه ؟ نمايندگي كانن كه دوربين هاي ديجيتال داشته باشه تو بازار رضا يا ايران تو ولي عصر پيدا ميشه يا بايد برم پايتخت اگه بيمه بدنه و سرقت و تعويض داشته باشه كه خوبه ممنونم
    راستش من A1100 رو به این دلیل پیشنهاد نکردم که 12 مگاپیکسله (در نتیجه نویزش بیشتره) و زومش کمتره و ماکروش ضعیفتره و محدوده ی دیافراگمش خیلی خوب نیست و...
    اگه میبینین بیشتر دلتون با کنانه پس کنان بگیرین. چون اولا کیفیت عکس این دوربین ها اونقدرا فرق نمیکنه. و دوما اگه بعدا سونی بگیرین و یه وقت به هر دلیلی ازش راضی نباشین با خودتون میگین کاش کنان میگرفتم (حتی اگه سونی از کنان بهتر باشه). نمونه ش رو من قبلا به عینه دیدم.
    W230 از جهاتی از این مدل های کنان بهتره از جمله لنزش که وایده.
    دوستان نظراتون در مورد Nikon Coolpix P90 چیه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    home

پيش فرض

سلام خدمت دوستان الآن fz28 تو ایران هست یا نه ؟ اگه کسی آدرسی چیزی داره بزاره ! خیلی ممنون

داره خودمونی میشه amirghs640's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    لارستان فارس

14 خرید دوربین

با سلام به همه

من 4 سال قبل s2 is canon گرفتم. الان قصد تعویض دوربین دارم.

الآن به خاطر خانواده میخوام دوربین کامپکت بگیرم که حمل و نقلش راحت باشه .

امکاناتی که میخوام :

1- کیفیت عکس خوب و بدون نویز ( وکییفیت پرینتش هم خوب باشه)

2- قیمت مهم نیست

3- کامپکت باشه و اندازش برام مهمه

4- وایدش خوب باشه( پایین 30 باشه)

5- زوم اپتیکال پایین 5 x نباشه

6- فیلمبرداری hd

7- لرزشگیر مناسب و قوی ( نه اسمی ، مثلا من در دوربین قبلیم اس 2 آی اس کانن در نور کم لرزشگیر تعطیل میشد)

چشمام در اومد و کلی مظلب خوندم و به یکسری نکات رسیدم . میخوام نظر اساتید رو هم بدونم.

اصولا اون مورد اول رو میخوام بخوبی داشته باشه .

مثلا هنوز نمیدونم کیفیت عکسهای W 290 SONY

- TZ7 PANASONIC

SX200 CANON

Canon PowerShot SD 980 IS - IXUS 200 IS
    کدامیک برتری در کیفیت عکس دارند.

یک ذهنیتی از قبل بوده که میگن کیفیت عکسهای پاناسونیک و سونی خوب نیست.

خواهشا راهنمایی کنید.
    Last edited by amirghs640; 27-09-2009 at 23:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153571&page=373

پس منصرف شدیم!
    در حد 500تومن چی پیشنهاد می کنید؟
    باتشکر نیما

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با سلام به همه

من 4 سال قبل s2 is canon گرفتم. الان قصد تعویض دوربین دارم.

الآن به خاطر خانواده میخوام دوربین کامپکت بگیرم که حمل و نقلش راحت باشه .

امکاناتی که میخوام :

1- کیفیت عکس خوب و بدون نویز ( وکییفیت پرینتش هم خوب باشه)

2- قیمت مهم نیست

3- کامپکت باشه و اندازش برام مهمه

4- وایدش خوب باشه( پایین 30 باشه)

5- زوم اپتیکال پایین 5 x نباشه

6- فیلمبرداری hd

7- لرزشگیر مناسب و قوی ( نه اسمی ، مثلا من در دوربین قبلیم اس 2 آی اس کانن در نور کم لرزشگیر تعطیل میشد)

چشمام در اومد و کلی مظلب خوندم و به یکسری نکات رسیدم . میخوام نظر اساتید رو هم بدونم.

اصولا اون مورد اول رو میخوام بخوبی داشته باشه .

مثلا هنوز نمیدونم کیفیت عکسهای W 290 SONY

- TZ7 PANASONIC

SX200 CANON

Canon PowerShot SD 980 IS - IXUS 200 IS
    کدامیک برتری در کیفیت عکس دارند.

یک ذهنیتی از قبل بوده که میگن کیفیت عکسهای پاناسونیک و سونی خوب نیست.

خواهشا راهنمایی کنید.

سلام دوست عزیز
    خواستم بگم اگه از S2IS راضی بودی یه SX10 یا SX20 بگیری که دیدم گفتی اندازه برات مهمه.
    با توجه به مشخصاتی که گفتی اولین چیزی که به ذهنم رسید Canon G11 بود. ولی فیلمبرداری HD نداره. پاناسونیک LX-3 هم زوم پایینی داره (60-24). کامپکت های دیگه هم هستند که از نظر کیفیت در حد اینا نیستن.
    این ذهنیت که میگن کیفیت عکسای این دو تا برند خوب نیست اشتباهه. در حال حاضر کیفیت و مشخصات دوربین های پاناسونیک مثال زدنیه (و هر سال هم پیشرفت میکنه). سونی هم دوربین های خیلی خوبی میزنه. البته کیفیت عکس دوربین های حرفه ایش در حد کنان و نیکون نیست. ولی باز هم به عنوان یه رقیب برای کنان در بازار عرض اندام می کنه.
    اون مدلایی که گفتی کیفیتشون خوبه. ولی در حدی نیست که راضیت کنه. یه سقف بودجه مشخص کن تا بشه یه مدل خوب بهت پیشنهاد کرد. چون انتخاب هایی هم هست که تا 1 تومن هم قیمتش میره.

پس منصرف شدیم!
    در حد 500تومن چی پیشنهاد می کنید؟
    باتشکر نیما
    کنان SX10 و البته SX20 که مدل جدیدترشه.

13. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •