سلام دوستان دقیقا میشه بگین که سیو بازی رو باید کجا کپی کرد البته تو Xlive اخه تو ویندوز من تو اون بخش چند تا پوشه هست و من نمیدونم دقیقا میشه اسم پوشه رو بگین ممنون
سلام دوستان دقیقا میشه بگین که سیو بازی رو باید کجا کپی کرد البته تو Xlive اخه تو ویندوز من تو اون بخش چند تا پوشه هست و من نمیدونم دقیقا میشه اسم پوشه رو بگین ممنون
چند صفحه پیش توضیح دادم
دوستان تو قسمت Mercenarice چقدر combo می زنید
من 23 نفرو زدم.![]()
دمت گرم بابا من خودم همه ماجینیها رو یه جا جمع کردم زدم جمع شون شد 18 نفر الان هم سعی دارم بیشتر کنم.
حالا به جایی بر میخوره به خاطر رضای خدا یه دفعه دیگه توضیح بدب ؟ ممنون
کریس از همه بهتر می تونه بزنه مخصوصا با شاتگانش ولی وسکر هم بد نیست .دمت گرم بابا من خودم همه ماجینیها رو یه جا جمع کردم زدم جمع شون شد 18 نفر الان هم سعی دارم بیشتر کنم.
جیل هم که اسلحه هاش خوب نیست.
اره درست میگی.کلا همیشه کاراکتر اول از همه بهتره مثل اویل 4 که تو مرسنریز و خود بازی لیون از همه بهتر بود تو اویل 5 هم همینطوره کریس از همه بهتره(از لحاظ کنترل).
نوشته شده توسط mehdi_ag
سلام. من تو مرحله پنجم به یه مشکلی خوردم
بعد از گذشتن از ریل هائی که روشون کپسوله و خلاف جهت میری و بعد هم ریل پر از اجسادی که می پرن روت... بعد از بخشی که چمدون اسلحه مسلسل رو پیدا می کنی ... (فهمیدین کجا رو می گم؟)
بعد از گذشتن از همه اینها وارد یه در می شم که به محض وارد شدن بهم یه ارور میده بدین مضمون inflate:??? -5
لطفا راهنمائی کنید
نسخه بازیم هم دو دی وی دی بود. دوتا فایل داشت که باید رو هارد ریخته میشد و توسط z7 نصب میشد
مال لوح زرین نیکان
ممنون
تو رو خدا یکی جواب بده ببینیم چه کنیم
مرسی
بله این پوشه با سیو بازی کافیه
پوشه ی content
Last edited by haa; 20-10-2009 at 15:41.
من هم همین مشکلو داشتم
رفتم فایل های مورد نیاز که توی پوشه ی Native PC/Image هست رو جایگزین کردم درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)