تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 2376 اولاول ... 2913413813873883893903913923933943954014414918911391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ببخشید بچه ها..
    من این روزا خیلی درگیر پروژه هام هستم و نمیتونم مثل قبل مرتب به تاپیک سر بزنم.. الآن هم که باید برم دانشگاه، جلسه ی توجیهیه یکی از پروژه هام . ولی وظایفم رو انجام میدم..

یکشنبه استقلال با مس بازی داره.. به نظر من این بازی از بازی های قشنگ هفته ی چهارم میشه. این بازی حساسیت های خاصی هم داره، اونم با بازیه صادقی و رحمتی و مربیگریه مظلومی برای مس، یه جورایی مس، حال و هوای آبی واسه ی ما آبیا داره. از طرفی استقلال با از دست دادن 5 امتیاز تو 3 بازیه اول، خیلی دنبال این 3 امتازه بازی با مس هست. پس بازیه قشنگی میتونه باشه..
    به نظرم تو این بازی، پای مهاجم های استقلال به گلزنی هم باز میشه.. زمین ورزشگاه کرمان هم که فکر کنم خوب باشه.. اگه آب و هوا خوب باشه، بازیه قشنگ و پر گلی رو میتونیم شاهد باشیم..
    به امید دومین برد استقلال..

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگر استقلال در كرمان نتيجه نگيرد

چند آبى پوش به طور موقت اخراج مى شوند

استقلال با وجود هزينه هنگفت در فصل نقل و انتقالات و خريد بازيكنان سرشناس، هنوز نتوانسته در ليگ نتايج خوبى كسب كند. اين تيم طى ۲ بازى گذشته خود ۵ امتياز از كف داده و هفته آينده نيز جدال سختى را مقابل مس كرمان خواهد داشت و براى رسيدن به بالاى جدول چاره اى جز شكست ميزبان ندارد. كارى كه در نوع خود دشوار تلقى مى شود. قلعه نويى طى روزهاى اخير بر شدت تمرينات تيمش افزوده و بازيكنان را وادار به تحرك بيشتر كرده است تا بتواند از ميدان مس به سلامت خارج شود اما به نظر مى رسد در صورتى كه چنين اتفاقى رخ ندهد آنگاه عواقب سختى در انتظار آبى پوشان خواهد بود كه يكى از آنها برخورد قاطع سرمربى با آنهاست. ظاهراً اگر استقلال مقابل مس مغلوب شود برخى از بازيكنان به صورت موقت از جمله نفرات تيم اخراج شده و بايد چند روزى تمرينات خود را انفرادى دنبال كنند تا امير دوباره مجوز بازگشت آنها را صادر كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تا تونستم اخبار قبل را دیدم امیدوارم اخبار تکراری نباشه!

=================

انتقاد از فتح الله زاده در جلسه هيأت مديره

اگر خاطرتان باشد در روزهايى كه استقلال در تركيه بود، مسئولان اين باشگاه خبر دادند كه فتح الله زاده مشغول مذاكره با چند شركت تركيه اى است تا يك اسپانسر ديگر به جمع اسپانسرهاى استقلال اضافه شود استقلالى ها مدعى بودند كه يك اسپانسر ۵/۱ ميلياردى هم پيش از فصل براى استقلال تدارك ديده اند تا به عنوان حامى مالى استقلال در فصل جارى مطرح شود. اما بد نيست بدانيد كه استقلالى ها پس از آنكه ۳ بازى خود را به دليل نداشتن اسپانسر بدون تبليغات كارخانه اى پشت سر گذاشتند، قرار است آرم يك اسپانسر داخلى را در بازى هفته چهارم مقابل مس كرمان روى پيراهن خود داشته باشند. استفاده از اسپانسر داخلى و عدم تحقق وعده هاى قبلى كه مديرعامل استقلال داده بود باعث شد تا در جلسه اخير هيأت مديره، حاضران در اين جلسه ضمن ابراز رضايت و توافق با استفاده از اين حامى داخلى از عملكرد بخش اقتصادى استقلال و همچنين پيگيرى هاى مديرعامل اين باشگاه گلايه كرده و خواستار رسيدگى بيشتر به اين موضوع شده اند.گويا آنها اعتقاد دارند كه فتح الله زاده در جلب رضايت شركت هايى كه قول همكارى داده بودند عملكرد مناسبى نداشته است و اين موضوع مى تواند به ضرر استقلال شود.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اگر استقلال در كرمان نتيجه نگيرد

چند آبى پوش به طور موقت اخراج مى شوند
    واقعاً میخواد مثل ژنرال ها عمل کنه ها.. ولی من باور نمیکنم.. به نظرم که شایعست..

تاريخ عضويت
    Jan 2008

1

نشست منصوریان با قلعه نویی

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران و رئیس آکادمی فوتبال این باشگاه به برخی شایعات حاشیه‌ای پایان دادند.
    پس از نشست دیروز شورای معاونین باشگاه استقلال تهران علی منصوریان مسئول جدید آکادمی فوتبال باشگاه استقلال به عنوان میهمان در این نشست حاضر شد و طی سخنانی خطاب به امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم استقلال گفت: در صورتی که شما (قلعه‌نویی) را امروز در ساختمان باشگاه نمی‌دیدم به طور قطع به منزلتان می‌آمدم تا بابت این مسائل از شما دلجویی کنم.
    وی ادامه داد: خبری که امروز در برخی روزنامه‌ها به نقل از من منتشر شد کذب محض است، قلعه نویی دوست پانزده ساله‌ی من است و خوب به خاطر می‌آورم زمانی که سی و دوساله بودم او در ورزشگاه مرغوبکار به من گفت: "به گونه‌یی زندگی کن که در آینده بتوانی جای من را در استقلال بگیری"؛ باید بسیار بی‌معرفت و بی سیاست باشم که بخواهم چنین صحبت های بی اساسی را بیان کنم. با سردبیر سه روزنامه‌ای که این مطلب را منتشر کردند تماس گرفتم و به آنها اعتراض کردم، ضمن آن که اطمینان می‌دهم این صحبت ها را بیان نکردم.
    منصوریان افزود: اگر این صحبت‌ها از سوی یک خبرگزاری منتشر شده بود، تاییدی بود بر اینکه من چنین نظراتی را بیان کردم اما وقتی می‌بینم که تنها سه روزنامه این مطلب را چاپ کرده‌اند آن را یک کار سازماندهی شده می‌دانم که هدفش از بین بردن اتحاد مجموعه استقلال است و می‌خواهند در همین ابتدای کار من و قلعه نویی را روبروی هم قرار دهند. دوستی من و قلعه‌نویی به اندازه ای هست که مشخص باشد من چنین حرف هایی نزده ام.
    وی ادامه داد: شاید در برخی از مسائل اختلاف نظرهایی با قلعه‌نویی داشته باشم، یکبار نیز در برنامه‌ی تلویزیونی صحبت‌هایی مطرح کردم که وقتی با قلعه نویی به گفت وگو نشستم به این نتیجه رسیدم که نباید آنها را عنوان می‌کردم. شاید عده‌ای تصور می‌کنند که رابطه‌ی من با قلعه نویی به دلیل همان برنامه دچار مشکل است. اما زمانی که قلعه نویی به استقلال بازگشت به او گفتم که حلالم کن و مشکلات ما نیز با هم تمام شده است.
    منصوریان افزود: هیچگاه فراموش نمی‌کنم که در زمان حضور قلعه نویی از فوتبال خداحافظی کردم و خودم را با این مربی و تمامی مجموعه استقلال دارای منافع مشترک می‌بینم. بسیار علاقه دارم که بتوانم با عملکرد مثبت در آکادمی تیم های پایه‌ی استقلال به تیم اصلی باشگاه کمک کنم.
    سپس امیر قلعه‌نویی گفت: روزی که مربی استقلال شدم آینده‌ی خوبی را برای منصوریان تصور کردم و یادم است که به افرادی چون منصوریان و فکری گفتم که شما باید نسل بعد از ما باشید و کار را در دست گرفته و سرمربی آینده استقلال شوید.
    قلعه‌نویی خطاب به مدیر عامل باشگاه استقلال گفت: شما شاهد هستید زمانی که اعلام کردید منصوریان را برای آکادمی فوتبال در نظر گرفته‌اید هیچ مخالفتی نکردم و حتی بسیار موافق بودم. در حالی که می‌توانستم با حضورش در این سمت مخالف باشم اما من به آینده فکر می‌کنم و مانند بسیاری نیستم که به فکر تضعیف کردن استعدادها و نخبه های باشگاه هستند.
    سرمربی استفلال ادامه داد: مگر قلعه‌نویی تا چند سال دیگر توان اجرایی و سرمربی گری دارد، در نهایت چند سال دیگر زمانی می‌رسد که باید به کارم پایان دهم و امثال منصوریان، فکری و زرینچه جانشین های خوبی برای من هستند. زمانی که به استقلال بازگشتم با توجه به صحبت‌های منصوریان می توانستم از حضور او در تیم صرف نظر کنم و همانطور که بسیار راحت با حضور بازیکنان در گذشته مخالفت می‌شد او را کنار بگذارم اما منصوریان را از صمیم قلب دوست دارم و به خودش هم گفتم که هر دوستی و رفاقتی هزینه دارد.
    قلعه نویی افزود: به هر حال آکادمی فوتبال باشگاه استقلال محل بسیار حساسی است و من هم تشخیصم این است که با توجه به این حساسیت منصوریان انتخاب خوبی بوده است.
    علی فتح الله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال نیز گفت: بالاترین سمت و جایگاه در تفکر من برای مدیریت استقلال جایگاه سرمربی است و هیچ گاه اجازه نخواهم داد کسی جایگاه سرمربی استقلال را تخریب کند. من به خوبی علیرضا منصوریان را می‌شناسم و می دانم منصوریان شخص با معرفتی است و اهل گفتن حرفهایی که از سوی او عنوان شده، نیست. افرادی که این صحبت‌ها را عنوان می‌کنند به دنبال این هستند تا مجموع قوی و مسلط امسال استقلال را به هم بزنند.
    وی افزود: دشمنان و مخالفان در فکر تخریب هستند و نمی توانند تحمل کنند که سرمایه های ارزشمندی مانند قلعه نویی و منصوریان در کنار یکدیگر و در یک مجموعه کار کنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

4

سياوش اكبرپور:
    صادقى انگيزه ام را براى گلزنى بيشتر مى كند!

ايران ورزشى - سياوش اكبرپور پس از بازگشت به استقلال هنوز نتوانسته براى تيمش گلزنى كند ولى ديدار مقابل مس و حضور صادقى در خط دفاعى حريف اين مهاجم را مصمم كرده تا گلزنى كند.
    هنوز موفق به گلزنى نشده اى
    نگران نباشيد، هنوز تا پايان رقابت ها فرصت زيادى باقى است و مى توانم دروازه حريفان را باز كنم.
    اين موضوع چه موقع تحقق مى يابد
    فقط كافى است يك گل بزنم و طلسم گلزنى را بشكنم، آن وقت شاهد خواهيد بود كه پس از آن چند گل در ليگ هشتم مى زنم.
    اميرحسين صادقى اعتقاد دارد در ديدار مقابل مس كرمان جلوى گلزنى مهاجمان را مى گيرد
    همه چيز در جريان بازى روشن مى شود. حضور صادقى در تركيب خط دفاعى مس انگيزه من را براى گلزنى افزايش مى دهد.
    پس هواداران مى توانند به گلزنى تو اميدوار باشند
    تمام سعى ام را مى كنم. دوست دارم استقلال با گل من پيروز شود.
    شرايط استقلال قبل از اين بازى چطور است
    همه چيز خوب است، تمرينات منظمى را زير نظر كادر فنى پشت سر گذاشته ايم و از هر نظر آماده رويارويى با مس كرمان هستيم.
    استقلال در ديدار گذشته نتايج مطلوبى نگرفته
    زمان مى برد تا بازيكنان استقلال با يكديگر هماهنگ شوند. ولى اگر اين هماهنگى به دست بيايد آن وقت است كه هيچ حريفى تاب و توان مقاومت جلوى استقلال را ندارد.
    اگر مقابل مس نتيجه نگرفتيد، اوضاع بدتر نمى شود
    اميدوارم كه اين اتفاق نيفتد و با كسب ۳ امتياز به تهران بازگرديم.
    پس از دريافت گل از سپاهان بسيار عصبى بازى مى كردى
    اينطور نبود. شيوه بازى من درگيرانه است و قصد داشتم با تحت فشار قرار دادن مدافعان حريف اجازه بازيسازى را از آنها بگيرم.
    اما در چند صحنه به داور اعتراض داشتى
    پس از اعلام نكردن پنالتى به سود ما، چند دقيقه اى بازى از اختيار داور خارج شد و در چند صحنه خطاهاى سپاهانى ها را نمى ديد. من فقط به اين موضوع اعتراض داشتم و وقتى داور به روند قبلى قضاوت خود بازگشت آرام شدم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

گويا آنها اعتقاد دارند كه فتح الله زاده در جلب رضايت شركت هايى كه قول همكارى داده بودند عملكرد مناسبى نداشته است و اين موضوع مى تواند به ضرر استقلال شود.
    استقلال تو این چند بازیه اخیر خوب انتظارات رو برآورده نکرده.. اگه همون استقلال سابق بشه و خوب بازی کنه، اونوقت دیگه راحتتر میشه با اسپانسر خوب قرارداد بست..

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اميرحسين صادقى:

دوست دارم دروازه تيم محبوبم را باز كنم (بیخود میکنی!)

ايران ورزشى - هفته چهارم براى مدافع مس كرمان رنگ و بوى ديگرى دارد. اميرحسين صادقى با پيراهن نارنجى بايد مقابل آبى پوشان قرار بگيرد. انگيزه او براى اين ديدار وصف ناپذير است. او حالا در كنار وظايف دفاعى نيم نگاهى به گلزنى دارد. صادقى مى خواهد خيلى چيزها را ثابت كند. چرا كه فصل بسيار اسفبارى را در استقلال پشت سرگذاشت...
    سرانجام بازى با استقلال فرا رسيد
    واقعا برايم سخت است مقابل تيمى بازى كنم كه سال ها پيراهن آن را مى پوشيدم ولى حالا بازيكن مس هستم و بايد با تمام قوا بجنگم.
    براى قلعه نويى گل مى برى
    حتماً. قلعه نويى سال ها در استقلال و تيم ملى براى من زحمت كشيده. من مشكلى با او ندارم و حتما قبل از بازى از اين مربى رخصت مى گيرم.
    اما قلعه نويى پس از رفتن تو صحبت هاى زيادى انجام داد
    برايم مهم نيست، ايشان اعتقاد شخصى خود را به زبان آوردند.
    دليل جدايى ات چه بود
    من چند وقتى در تمرينات استقلال شركت كردم ولى عده اى كه در كنار تيم بودند قصد داشتند در كار من موش بدوانند. آخرش تصميم گرفتم براى حفظ حرمت بروم.
    منظورت نظرى جويبارى است
    بماند...!
    بازى مقابل استقلال را چطور مى بينى
    ما تيم جوان و قدرتمندى را در اختيار داريم و با شناختى كه از استقلال دارم، مطمئن هستم كه براى اين تيم مشكل ساز خواهيم شد.
    برنامه ات براى اين بازى چيست
    سعى مى كنم در راه پيروزى مس دروازه استقلال را باز كنم!
    مهاجمان استقلال را طى ديدارهاى گذشته چطور ديدى
    استقلال بازيكنان خوبى در خط حمله دارد كه ناكامى شان در ديدارهاى گذشته دليلى بر ضعف آنها نيست.
    مس قابليت پيروزى بر استقلال را دارد
    ما بازى هاى استقلال را به طور كامل آناليز كرده ايم و با توصيه هاى كادر فنى مى توانيم ۳ امتياز اين ديدار را كسب كنيم. از سوى ديگر اعتقاد دارم بازيكنان استقلال هنوز به هماهنگى كامل نرسيده اند.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران و رئیس آکادمی فوتبال این باشگاه به برخی شایعات حاشیه‌ای پایان دادند.
    این که تابلو بود اینا با هم مشکلی ندارن.. تو فینال جام حزفی یادتونه منصوریان، امیرخان رو آورد روی جایگاه، که تو خوشحالیه بچه ها سهیم باشه و امیرخان هم به خاطر منصوریان اومد.. پس اینا از اولشم مشکل نداشتن.. میخواستن حاشیه سازی کنن..

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال ۸ تا ۱۲ شهريور در ازبكستان

بازى تداركاتى با پاختاكور و كروفچى

ايران ورزشى - امير قلعه نويى و اميد طيرى كه روابط بسيار مطلوبى با باشگاه پاختاكور ازبكستان دارند در ادامه روابط خود با فوتبال ازبكستان قصد دارند به دعوت اين باشگاه ازبكى براى برگزارى يك بازى دوستانه پاسخ مثبت دهند. بحث حضور استقلال در ازبكستان از طريق مربيان اين تيم به مسؤولان باشگاه منتقل شده است و به احتمال فراوان حد فاصل تعطيلى بازى هاى ليگ به دليل حضور تيم ملى در مسابقات مقدماتى جام جهانى استقلال به ازبكستان سفر خواهد كرد و در آنجا با تيم پاختاكور يك بازى تداركاتى برگزار خواهد كرد. استقلالى ها قصد دارند زمينه برگزارى يك بازى دوستانه با باشگاه پرسر و صداى كروفچى را كه چندى پيش به دنبال جذب ستاره هاى بارسلونا بود فراهم كنند. اين كه استقلال در غياب ملى پوشان خود به مصاف اين دو تيم ازبكى خواهند رفت مى تواند به آمادگى ديگر بازيكنان بيفزايد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •