پرسپوليس نوين در راه است
هدايتى : با خرج خودم ، پرسپوليس را به فرانسه مى برم
حسين هدايتى مدير عامل استيل آذين به تازگى عضو پنجم هيأت مديره پرسپوليس شده است ، در رابطه با وضعيت استيل آذين و حضور هدايتى در پرسپوليس گفت وگويى با او داشتيم كه در زير مى خوانيد .
• وضعيت استيل آذين به كجا كشيد ؟
- طى جلساتى كه با آقاى پروين داشتيم ، ديگر قصد تيمدارى نداريم .طبق توافقاتى كه انجام داديم ، قرار شد تا تيم به كاشان و زير نظر يكى از كارخانجات استيل منتقل شود كه مدير عامل و هيأت مديره را فولاد فجر انتخاب خواهد كرد .
• اسم آن تغيير مى كند ؟
- صحبت هايى انجام داده ايم كه به احتمال فراوان اگر شرايط فراهم شود ، نام آن را به پرسپوليس نوين تغيير خواهيم داد .
• امكانات كاشان چه طور است ؟
- كاشان يك ورزشگاه ۱۵ هزار نفرى دارد و با حمايت هاى دوستان مى تواند تيم خوبى راهى ليگ يك كند .
• تكليف بازيكنان تيم چه مى شود ؟
- تكليف آنها روشن است ، آنها آزاد هستند.
• حقوق و طلب آنها چه؟
- من پول را تحويل آقاى پروين داده ام و او تصميم مى گيرد كه طلب را پرداخت كند يا نه؟!
• گفته مى شود مبلغ باقى مانده را به عنوان جريمه كسر خواهيد كرد ...!
- تصميم گيرى آن بر عهده آقاى پروين است.
• و حضور شما در پرسپوليس...!
- مدتى است كه صحبت از حضور من در پرسپوليس بود ، به هر حال با آمدن آقاى مصطفوى شرايط فراهم شد تا در خدمت تيم باشم.
• شايعه شده حضور شما در هيأت مديره پرسپوليس براى تقويت بنيه مالى تيم است . اين صحبت صحت دارد ؟
- بله . من از روز اول ، خدمت مديريت گفتم كه اصلاً نگران مسائل مالى نباشند. هر اندازه باشگاه پول بخواهد در اختيارشان مى گذارم . به باشگاه گفته ام براى جذب بازيكن ، به هيچ وجه جاى نگرانى نيست و هر بازيكنى با هر مبلغى را با خيال راحت جذب كنند . پيشنهاداتى هم ارائه داده ام .
• چه پيشنهاداتى ؟
- به مديريت پيشنهاد داده ام كه تيم تا قبل از شروع ليگ يك سفر خارج كشور برود .قصد دارم تيم را به خرج خودم به فرانسه ببرم و بايد تأكيد كنم كه تمام خرج و مخارج بر عهده من است و باشگاه هيچ نقشى ندارد .