تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 391 از 2014 اولاول ... 2913413813873883893903913923933943954014414918911391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خليلى: امروز به ديدار مصطفوى مى روم

مهاجم فصل گذشته پرسپوليس گفت: براى انجام مذاكرات اوليه امروز با مديرعامل اين باشگاه ديدار خواهم كرد. محسن خليلى همچنين اظهار داشت: در حال حاضر به فكر درمان مصدوميتم از ناحيه زانو هستم و ۴ روز ديگر تمريناتم را شروع خواهم كرد. وى افزود: براى من رقابت در هر تيمى بسيار لذت بخش است و اصلاً از جذب بازيكنان جديد پرسپوليس با توجه به اينكه هنوز وضعيت خودم هم نامعلوم است، ترسى ندارم. خليلى ادامه داد: براى زيارت به مشهد مقدس رفته بودم و قرار است امروز با داريوش مصطفوى ديدار كنم تا وضعيتم مشخص شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پرسپوليسى ها مامانى را ديپورت كردند

تلاش بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران براى ادامه حضور در اين تيم بى نتيجه ماند. محمدرضا مامانى كه براى تمديد قرارداد با باشگاه پرسپوليس ديروز راهى دفتر مصطفوى شد، پس از جلسه با وى متوجه شد كه در تيم فصل آينده جايى ندارد.مديرعامل پرسپوليس به مامانى اعلام كرد تيم آينده اش را معرفى كند تا رضايتنامه اش با توجه به عدم نياز كادر فنى صادر شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ذوب آهن ، صبا باترى و پرسپوليس خواستار محمد پروين

محمد پروين آقاى گل ليگ يك با منحل شدن استيل آذين بازيكن آزاد است. اين روزها ذوب آهن و صبا باترى درصدد جذب وى هستند و مسئولان اين تيم صحبت هايى با على پروين در خصوص جذب پسرش داشته اند.از آن جايى كه هنوز حضور على پروين در پرسپوليس در پرده اى از ابهام است پروين فعلأ جوابى به پيشنهادات پسرش نداده است و منتظر است در صورت نهايى شدن حضور خود در پرسپوليس فرزندش را به اين تيم بياورد.البته نا گفته نماند پيش از اين نيز اين تيم خواهان حضور محمد پروين بوده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پرسپوليس نوين در راه است
    هدايتى : با خرج خودم ، پرسپوليس را به فرانسه مى برم

حسين هدايتى مدير عامل استيل آذين به تازگى عضو پنجم هيأت مديره پرسپوليس شده است ، در رابطه با وضعيت استيل آذين و حضور هدايتى در پرسپوليس گفت وگويى با او داشتيم كه در زير مى خوانيد .
    • وضعيت استيل آذين به كجا كشيد ؟
    - طى جلساتى كه با آقاى پروين داشتيم ، ديگر قصد تيمدارى نداريم .طبق توافقاتى كه انجام داديم ، قرار شد تا تيم به كاشان و زير نظر يكى از كارخانجات استيل منتقل شود كه مدير عامل و هيأت مديره را فولاد فجر انتخاب خواهد كرد .
    • اسم آن تغيير مى كند ؟
    - صحبت هايى انجام داده ايم كه به احتمال فراوان اگر شرايط فراهم شود ، نام آن را به پرسپوليس نوين تغيير خواهيم داد .
    • امكانات كاشان چه طور است ؟
    - كاشان يك ورزشگاه ۱۵ هزار نفرى دارد و با حمايت هاى دوستان مى تواند تيم خوبى راهى ليگ يك كند .
    • تكليف بازيكنان تيم چه مى شود ؟
    - تكليف آنها روشن است ، آنها آزاد هستند.
    • حقوق و طلب آنها چه؟
    - من پول را تحويل آقاى پروين داده ام و او تصميم مى گيرد كه طلب را پرداخت كند يا نه؟!
    • گفته مى شود مبلغ باقى مانده را به عنوان جريمه كسر خواهيد كرد ...!
    - تصميم گيرى آن بر عهده آقاى پروين است.
    • و حضور شما در پرسپوليس...!
    - مدتى است كه صحبت از حضور من در پرسپوليس بود ، به هر حال با آمدن آقاى مصطفوى شرايط فراهم شد تا در خدمت تيم باشم.
    • شايعه شده حضور شما در هيأت مديره پرسپوليس براى تقويت بنيه مالى تيم است . اين صحبت صحت دارد ؟
    - بله . من از روز اول ، خدمت مديريت گفتم كه اصلاً نگران مسائل مالى نباشند. هر اندازه باشگاه پول بخواهد در اختيارشان مى گذارم . به باشگاه گفته ام براى جذب بازيكن ، به هيچ وجه جاى نگرانى نيست و هر بازيكنى با هر مبلغى را با خيال راحت جذب كنند . پيشنهاداتى هم ارائه داده ام .
    • چه پيشنهاداتى ؟
    - به مديريت پيشنهاد داده ام كه تيم تا قبل از شروع ليگ يك سفر خارج كشور برود .قصد دارم تيم را به خرج خودم به فرانسه ببرم و بايد تأكيد كنم كه تمام خرج و مخارج بر عهده من است و باشگاه هيچ نقشى ندارد .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایول بابا
    این هدایتی عجب آدم لارژیه.

امیدوارم یه تیم خوب درست کنن برای این فصل.
    مجتبی شیری هم خوب شد که برگشت.کشف بگوویچ بودش.
    مامانی هم خوب شد که انداختنش بیرون.بازیکنی که احترام مربیشو نگه نداره باید بره بیرون

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپوليس نوين در راه است

حسين هدايتى مدير عامل استيل آذين به تازگى عضو پنجم هيأت مديره پرسپوليس شده است ، در رابطه با وضعيت استيل آذين و حضور هدايتى در پرسپوليس گفت وگويى با او داشتيم كه در زير مى خوانيد .
    - طى جلساتى كه با آقاى پروين داشتيم ، ديگر قصد تيمدارى نداريم .طبق توافقاتى كه انجام داديم ، قرار شد تا تيم به كاشان و زير نظر يكى از كارخانجات استيل منتقل شود كه مدير عامل و هيأت مديره را فولاد فجر انتخاب خواهد كرد .
    • اسم آن تغيير مى كند ؟
    - صحبت هايى انجام داده ايم كه به احتمال فراوان اگر شرايط فراهم شود ، نام آن را به پرسپوليس نوين تغيير خواهيم داد .
    - كاشان يك ورزشگاه ۱۵ هزار نفرى دارد و با حمايت هاى دوستان مى تواند تيم خوبى راهى ليگ يك كند .
    • حقوق و طلب آنها چه؟
    - من پول را تحويل آقاى پروين داده ام و او تصميم مى گيرد كه طلب را پرداخت كند يا نه؟!
    - مدتى است كه صحبت از حضور من در پرسپوليس بود ، به هر حال با آمدن آقاى مصطفوى شرايط فراهم شد تا در خدمت تيم باشم.
    • شايعه شده حضور شما در هيأت مديره پرسپوليس براى تقويت بنيه مالى تيم است . اين صحبت صحت دارد ؟
    - بله . من از روز اول ، خدمت مديريت گفتم كه اصلاً نگران مسائل مالى نباشند. هر اندازه باشگاه پول بخواهد در اختيارشان مى گذارم . به باشگاه گفته ام براى جذب بازيكن ، به هيچ وجه جاى نگرانى نيست و هر بازيكنى با هر مبلغى را با خيال راحت جذب كنند . پيشنهاداتى هم ارائه داده ام .
    • چه پيشنهاداتى ؟
    - به مديريت پيشنهاد داده ام كه تيم تا قبل از شروع ليگ يك سفر خارج كشور برود .قصد دارم تيم را به خرج خودم به فرانسه ببرم و بايد تأكيد كنم كه تمام خرج و مخارج بر عهده من است و باشگاه هيچ نقشى ندارد .

Kissssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

اگه نباشه جاش خالی می مونه moby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام واقعا دست دوستانی که این خبرها رو در اختیار ما میگذارن درد نکنه
    بخدا اعصابم قبل اینکه این خبرها رو بخونم داغون بود ولی الان خیلی راحت شدم انشالا یه مربی جگر دار رو بیارن تا از این هم بهتر حال کنیم

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پرسپوليس نوين در راه است

• اسم آن تغيير مى كند ؟
    • حقوق و طلب آنها چه؟
    • چه پيشنهاداتى ؟

بابا خیلی خیلی با حاله دمش گرم.لطفا اگر دیدیدش بگید سیاوش اکبرپور را به جای نیکبخت بیاره.

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سید مهدی واعظی تمدید کرد

خبرگزاری پرسپولیس : دروازه‎بان خوش قامت و ارزنده تیم فوتبال پرسپولیس با حضور در محل باشگاه به دیدار سید داریوش مصطفوی رفت و پس از گفتگو با مدیر عامل، قراردادی به مدت یک سال به ثبت رساند.

به گزارش خبرگزاری رسمی باشگاه پرسپولیس، سید مهدی واعظی که فصل قبل به همراه پرسپولیس عنوان قهرمانی هفتمین دوره لیگ برتر را کسب کرده بود، با باشگاه پرسپولیس به توافق رسید و قراردادش را به مدت یک‎ سال ثبت کرد.

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

ای بابا باز این علی پروین مثه بختک افتاد رو پرسپولیس گفتیم تیم داره دیگه نمیاد اونم که منحل شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •