روزی که 3 حک بشه قیامتی میشه که نگو.همه اینا که سنگ 360 به سینه میزنن میرن 2 تا 2 تا ps3 میخرن.
مثال گربه وگوشت رو گل گفتی.![]()
روزی که 3 حک بشه قیامتی میشه که نگو.همه اینا که سنگ 360 به سینه میزنن میرن 2 تا 2 تا ps3 میخرن.
مثال گربه وگوشت رو گل گفتی.![]()
ربطي ندارهاگه دقت كني روي ورودي درياو دستگاه دوتا لبه نرم اسفنج مانند هست كه اونا خودشون از ورود گرد و خاك 90 درصد جلوگيري ميكنه كه اين تكنولوِ ژي اسمشExplodeهست اول هم توي ظبط هاي ماشين سوني استفاده شده
![]()
اتفاقا من چند روز پيش يه همچنم پستي نوشتم اما پاكش كردم به دلايلي!!!ولي واقعا حرف حق زدي---
من يه ال سي دي واسه PS3 ميخوام كه از اين مدل خيلي خوشم اومد و تصميم هم گرفتم بخرم---چون خروجي صداي اپتيكال داره و زمان پاسخگوييش 3 ميلي ثانيه و ظاهر زيبا و غيره--اما متوجه شدم كه فول اچ دي نيست!!!رزوليشن 1030 و 720 هست حدودا!!!بايد برم سراغ يه مدل ديگه---حيف شد---700 تومن قيمتش
SAMSUNG 32C450
![]()
full hd هم داره ولی 200 تومن گرون تره.ولی شنیدم بدون گارانتی 700 تومن میشه خرید.
اینم عکسش+مشخصات
samsung series 6 32b690
full hd 1080p
contrast 100,000
100HZ
hdmi x4
dvi
lan
usb x2
و...
خودم "40 دارم خیلی راضیم.
![]()
تصميم گرفتم اينو بخرم---چون طبقه پايين هم همينو داريم تست كردم خوب بود---
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها ...
آخرین آپدیت ps3 چیه ؟؟؟
همونیه که با هوی رین بود ؟
خیلی ممنون
update 3.30 بود.طبق گفته سایت Ps3news قراره که آپدیت بعدی 22june ( تا 3،4 روز دیگه) برسه.
اسمش Update 3.40 و قرار که قابلیت voice chat در حین انجام بازی با Ps3 رو فراهم کنه.
خواهش میکنم![]()
Last edited by foxyjanam; 19-06-2010 at 01:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)