تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 585 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401441491 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

2

پردازشگر ها که یکین . ولی مثلا چیپ های مورد اسفاده . گاهی اوغات خنک کنده ها و... هم در قیمت تاثیر دارن
    تا حدی به خاطر وارد کننده هاس . البته اسم کمپانی ها هم بی تاثیر نیست
    ok
    شما در مورد خنک کننده ها یا چیزای جزئی دیگه درست می فرمایید اما حداکثر تفاوت قیمت اونا 10 دلاره نه 100000 تومن .
    من می خوام بدونم چرا کارتی که قیمتش 150 دلار هست رو یه وارد کننده ایی مده 240000 تومن
    تازه کمپانی سازندشم خیلی اشغاله(نمی خوام اسم بیارم )

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ok
    شما در مورد خنک کننده ها یا چیزای جزئی دیگه درست می فرمایید اما حداکثر تفاوت قیمت اونا 10 دلاره نه 100000 تومن .
    من می خوام بدونم چرا کارتی که قیمتش 150 دلار هست رو یه وارد کننده ایی مده 240000 تومن
    تازه کمپانی سازندشم خیلی اشغاله(نمی خوام اسم بیارم )
    معمولا 90 درصد وارد کننده های ما محصولات رو مستقیم از تولید کننده نمی خرند، بیشتر محصولات رو از بازار کشورهای دیگه تهیه می کنند. این محصول یک بار روش Tax و هزینه باربری پرداخت شده و یک بار دیگه باید تا ایران حمل بشه بعدش هم هزینه گمرک و ... این وسط شاید باز هم دست یک واسطه دیگه قرار بگیره و قیمتش باز هم بالاتر بره.

مثلا همین محصولی که توی سایتهای فروش 150 دلار قیمت داره شاید فقط 200 دلار برای اون وارد کننده هزینه داشته باشه... حالا بسته به اینکه چقدر قراره سود کنه قیمتش رو تایین می کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اينطور كه من از دوستان شنديم تو اصفهان قطعات كامپيوتر خيلي گرونه هر برندي بود بگير فقط DDR3 باشه اگر هم پولت برسه حدود 140-150 كه 9600GSO حدود دوبرابر اين قدرت داره
    اره گرونه ولی فکر نمی کردم 18 هزار تومان !
    ÷ولم که نمی رسه می خواستن 8400 gs بگیرم با 60 تومان دیدم افتضاحه 8500 gt هم همین طور بود خورده خورده اومدم بالا دیگه واقا برام مقدور نیست فقط اگر دوستان تهرانی قیمت دارند و یا شماره مغازه ای چی زی دارند برام به صورت خصوصی بفرستند تا به برادرم بگم بره بخره ممنون می شم

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

من قصد خرید 8800GT رو دارم ، در این مورد یک سوال داشتم.....
    داخل خونه ی ما سه تا بازی خور نسبتا حرفه ای وجود داره ، طوری که قطعات کامپوتر ما فقط در روز پنج ساعت استراحت می کنند ، این در حالی است که قویترین بازی ها رو در حال بازی هستیم.
    آیا شما صلاح می دانید که از انواع Overclock شده ی این نوع کارت گرافیک موجود در بازار خرید کنیم؟ یعنی با این شرایطی که داریم ، به نظر شما بهتر است از فرکانس پایه استفاده کنیم یا از فرکانس های بالا تر ( مثلا فرکانس 650Mhz یا 670Mhz ) ......چون هر چه قطعه بیشتر Overclock بشه ، مسلما در دمای آن بیشتر تاثیر داره (و همچنین در عمر آن)

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

داخل خونه ی ما سه تا بازی خور نسبتا حرفه ای وجود داره ، طوری که قطعات کامپوتر ما فقط در روز پنج ساعت استراحت می کنند ، این در حالی است که قویترین بازی ها رو در حال بازی هستیم.
    آیا شما صلاح می دانید که از انواع Overclock شده ی این نوع کارت گرافیک موجود در بازار خرید کنیم؟ یعنی با این شرایطی که داریم ، به نظر شما بهتر است از فرکانس پایه استفاده کنیم یا از فرکانس های بالا تر ( مثلا فرکانس 650Mhz یا 670Mhz ) ......چون هر چه قطعه بیشتر Overclock بشه ، مسلما در دمای آن بیشتر تاثیر داره (و همچنین در عمر آن)
    اصلا نگران اين موضوع نشو كارتهائي كه كارخونه اوركلاك ميكنه سيستم خنك كاريش بر اساي اوركلاك طراحي شده و هيچ جاي نگراني نيست

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

قدرت کارت گرافیک 8800gt البته اورکلاک شدش در حد کدوم کارته؟در این حالت از 8800gts قویتر میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alidadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

معمولا 90 درصد وارد کننده های ما محصولات رو مستقیم از تولید کننده نمی خرند، بیشتر محصولات رو از بازار کشورهای دیگه تهیه می کنند. این محصول یک بار روش Tax و هزینه باربری پرداخت شده و یک بار دیگه باید تا ایران حمل بشه بعدش هم هزینه گمرک و ... این وسط شاید باز هم دست یک واسطه دیگه قرار بگیره و قیمتش باز هم بالاتر بره.

مثلا همین محصولی که توی سایتهای فروش 150 دلار قیمت داره شاید فقط 200 دلار برای اون وارد کننده هزینه داشته باشه... حالا بسته به اینکه چقدر قراره سود کنه قیمتش رو تایین می کنه.
    بله کاملاً درسته ولی خوب نود درصد یکم زیاده
    نمونه بارزش شرکت سازگار ارقام هست که تا جایی که من میدونم هیچ گونه نمایندگی رسمی از شرکتی نداره
    ولی خوب محصولات متنوعی رو وارد میکنه

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یکمی دست نگه دار یه 4850 بگیر بیتره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این 4850 کی به ایران میاد ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين سايت هم قيمت (البته براي ايران كه وضعيت فرق ميكنه بايد با عدد حداقل 100 جمع كنيد تا پول ايران بشه) خوب قيمت كه به درد ما نميخوره ولي تمام كارتهاي جديد تو اين سايت هست و خوبيش اينكه ميتونيد همه چيزايي رو كه در مورد اون كارت لازم داريد بدست بياريد حتي ميزان مصرف و ميزان رم خلاصه هرچيزه ديگه اي!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •